Kaális babások ide! (beszélgetés)
Szia!
Én 1 hétig véreztem. Rendes piros vérzés volt. A 8. nap kezdődött. 9. nap délután pozitívat teszteltem. Azóta a kicsi lányom 4,5 hónapos.
A vérzés még nem jelent semmit. Lehet, hogy a meg nem maradt embrió távozik. Bocs a fogalmazásért.
azt nem ismerem.
Szerintem még ne pánikolj. Nem tesz jót. Hanyadik napon vagy? Egyébként beágyazódáskor is szoktak "barnázgatni".
duphastont
Szerinted akkor ne pánikóljak??
Holnap tesztelek
utrogesztán
Nem aszt irt fel a doki
Szia Erika!
Én 12 hétig véreztem. Volt, hogy ömlött belőlem és 2-ből 1 megmaradt! Az első vérzés a 7. napon volt. Felhívtam a dokit és azt mondta ez semmit nem jelent, menjek be. 8. napon pozitívat lett a hcg. Végül 8-9 hétig fejlődött a másik baba is és utána feladta. A két baba közötti sáv vérzett be.
Tehát a vérzés önmagában semmit nem jelent.
Sziasztok , kérdeznék valamit !!
Ma kicsit véreztem :((
Volt valakinek olyan hogy vérzett, és még is meg maradt a babája? bizzok benne, hogy 3-1 megmarad !!
Nincsenek görcseim
Sziasztok!
Válaszoltam!
Ma meglógtam egy kicsit. Elmentem apával Debrecenbe és végre láttam napsütést is! :-)
Adélnak még nincs fogacskája és a nyála se ömlik úgy mint 1 hónapja, de állandóan rág valamit.
Nem issza már a tápszert. Főzelékbe teszem neki és úgy megeszi. Másképp nem.
Abi cicás matricás könyvet kapott. Azt ragasztotta. :-)
Szivi!
ment a privi:)
Sziasztok csajok!
Nálunk még nincsennek fogak,de a nyál ömlik ezerrel és az ínyünk duzzadt,nem kicsit.Szomszédasszonyom mondta,hogy van egy homeopátiás bogyó amit vízben kell feloldani meg kell igya,és se nyál nem folyik,se nem nyűgös:)
Csak nem tudom mi a neve.De ennek is utánajárok ma:)
Szivikém nem isszátok már a tápszert?Jól értettem??
itt süt a nap várom,hogy felébrendjen Lili,aszünk és megyünk egy jó nagyot sétálni:))
Nálatok csajok mi a mai program???
Jó reggelt!
Laura este 10-kor kajált és elaludt. Fél egykor és fél hatkor kelt enni. Ilyen már régen nem történt. Na nem baj. A foga is piszkálja nagyon, mert többször felsír álmában. Látni alul a két fogacskát az ínyén, már nagyon kidudorodik, de még nem törtek át. Ma veszek neki rá valamit ami enyhíti.
Úgy vettem észre, hogy átállt 4 óránkénti evésre.
Lányok nálatok vannak már fogacskák??
Abi már kész hölgy:-) Nagyon szép lány!!!
Adél is szereti a laptopot? Laura is imádja. Lábával, kezével piszkálja mindig.
Milyen matricákat ragaszt Abi?
na igen a tápszer nagyon megfogja a székletet. Lauránál is rendben van mióta vegyesen étkezik.
lehet ez az én bajom, hogy mindent mérek és számolok. pedig rá és magamra kellene hagyatkoznom benne ahogy te teszed.
mit csinálnak a csajaid?
mikor hogy. Attól függ mennyire volt laktatós az étel, amit evett. 3 és 5 óra között mozog. Nem tudom megmondani mennyit eszik, mert nem szoktam kimérni, csak szemre csinálom.
Ma kacsanyakból főztem húslevest. Adélnak a húslevesbe főztem kölest, tettem hozzá répát és egy picike husit és ezt kajcsizta. :-)
Adél mekkora adag tejpépet eszik meg egyszerre?
Laura 60 ml vagy 90 ml vízből és még hozzá egy negyed üveg gyümi.
Na most evett Laura banános tejberizst.
Úgy veszem észre most kezd átállni a 4 óránkénti étkezésre.
Adél hány óránként eszik egyébként?
Szia Lyana!
Adél is fél 12-kor evett utóljára. Nemrég kínáltam, de még nem kért. Azért a pépek jobban eltelítik, mint a tápszer.
sziasztok!
hogy telik a hétvége?
Laura még mindig nem igazán akar enni. ma csak kétszer evett:-( 8-kor 160 ml gyümiturmixot és fél egykor egy üveg alma - szőlő rizzsel bébi ételt.
Sziasztok!
smarti, mi a túrót tudtok apával ennyit vitatkozni? Ha valamit közösen terveztek, utána egy ideig nem szólsz hozzá! Ezt nem bántásból mondom, csak a kíváncsiság szól belőlem! :-)
Itt még mindig nem süt a nap, szürke, ködös minden. :-(
Sziasztok lányok!
Erám,igen végre süt a nap:)
Kriszta,üdv a csapatban,kérdezz bátran:)
Boldog babavárást kívánok!
Hogy vagytok csajok?Mi tegnap elmentünk pestre kirándulni egy kicsit de elég rosszra sikeredett,így ma apával nem is tárgyalok:)
Ma séta lesz ezerrel:)
Na lépek,mert Lili követeli a tízórait:)Be nem áll a szája rendesen üvölt:))
Szép napot mindenkinek.
Szia Kriszta!
Gratulálok én is,és kívánok nagyon boldog,problémamentes babavárást!
MIndenkinek csodás vasárnapot!
Hurrá!Ezer ágra süt a nap!!!!!
szia!
Gratulálok a babához! Jó egészséget és szép kismamaságot!
Kérdezz bátran tőlünk!
sziasztok!
Új vagyok itt, 1. babánkat várjuk, januárban történt a beültetés, long protokollal a pesti Kaáli intézetben. úgyhogy, nagyon friss az élmény!
1 napot olvastam gyorsan vissza, lehet, hogy most még keveset leszek itt, de szeretném a tapasztalatokat, tanácsokat begyűjteni, "magamba szívni"