Kaális babások ide! (beszélgetés)
:-)
Most adtam neki először sertés húst. Egy kis hagymával, fokhagymával összefőztem, majd az ő adagját áttettem egy másik edénybe, amibe sűrítettparadicsommal, vízzel és egy kis cukorral összefőztem.
Most próbaképp a durumtésztát is ledaráltam kávédarálón főzés előtt. Tök jó lett és nagyon hamar megfő. Amikor kész, akkor összekavarom a leszűrt tésztával és fogyasztható is. Két adagra valót csináltam, de annyira izlett neki, hogy másfél adagot be is gyűrt. :-)
köszönöm :) lázam most éjjel sem volt :))
a hajnali lázmérésnél jól bealudtam... még jó hogy nem fordultam rá a lázmérőre.. :O
Sziasztok csajok!
Lili jobban van,tegnao délután adtam neki egy kúpot és estére jól leizzadva kelt fel,de a láza lement és azóta sem lázas csak köhécsel.Mi is augmentint kaptunk:)
Remélem beválik.Most is alszik.Legalább addig össze tudok pakolni:)
Erám ott is esik a hó-havaseső??:))
Szivi felétek milyen idő van?
Kriszti jobbulást neked:)
szia.
Hogy csinálod neki a szószt?
Sziasztok!
Krisztina, ne idegeskedj, én is beteg voltam az elején. Abitól elkaptam valami ovodai nyavaját,de úgy, hogy hetekig még az ízeket, szagokat sem éreztem. Az ágyat nyomtam napokig. Azt mondták semmit ne szedjek, aztán amikor Abigélt már tüdőgondozóba kellett vinni, mert ráment a tüdejére, akkor gyorsan kaptam augmentint. Semmi baja nem lett Adélnak. :-)
Csajok, ma spagettit főzök magunknak is és Adélnak is. Csak a szósz lesz egy kicsit más.
Smartika jobbulást kívánok a kicsi lánynak!
Remélem már jól van!!!!
jobbulást kívánok remélem már jobban van a kicsi lány!
én is betegeskedem, persze hogy a legrosszabbkor... 6. hétben vagyok, pénteken lenne az első UH, holnap hívom a dokit, hogy mehetünk e így betegen.
nem szeretném senkire ráragasztani, de magamat sem akarnám jobban lebetegíteni.
szombaton kezdődött, láz, étvágytalanság, fejfájás, köhögés. vasárnap jobb volt, hétfőn még rosszabb, sajna 38 felé ment a lázam, órákba telt mire lehúztuk. gyógyszert ugye ilyenkor nem szabad alkalmazni, de hívtam az intézetet, az orvosom visszahívott, és végszükségre panadolt bevehettem. 1-et bevettem, de azóta sem.
éjszaka is a vizesruházással telt, csuklókra, homlokra
múlt éjjel már jobb volt, 37.4-től nem ment fentebb, sőt, magától visszament 37 alá. és ma is ez volt jellemző.
viszont a köhögésem visszatért, pedig hétfőn alig köhécseltem már... :(((
Sziasztok csajok!
Voltunk dokinéninél,holnap nem kapunk rotát csak egy hét múlva:(
Piros a torkunk,és a láz még megvan:(Sokat alszik,nemsokára jön anyós és szerintem megint sík ideg lesz,hogy megint alszik a kiscsaj mikor jön,de hát mit tegyek,most,hogy lázas, alszik-eszik-alszik-eszik....Apa persze megint nincs itthon:(
De amúgy nem lehet,hogy a foga miatt lázas csajok???Nagyon fehér az ínye.
Sziasztok!
Itt szakad a hó és tükörjég az út! :-(
Lilikének jobbulást! Remélem semmi komoly!
Abigélnek minden napra van valami beszólása, csak sokszor elfelejtem! :-)
Sziasztok!
smartikám!Jobbulást Lilikének!
Szivim!Nem semmi Abi ezzel a cseléd dumával. :-)
Mi meg vagyunk,fogunk semmi,most próbálkozunk a kúszással,é mindig menni kéne tátá-ba. :-)
Helló csajok!
Látom csajok alakultok:)
örülök,hogy minden a legnagyobb rendben van.Mi most betegek vagyunk.Lilinek tegnap 38C-os láza volt,kapott 2 fél kúpot és úgy aludt reggelig.Reggel felkelt megetettem tápival ,tisztába tettem,lázmérés,38,3C :( majd hívtam a dokinénit jöjjön ki.Mondta,hogy fél 3-ig rendel nem tud kijönni,csak délután illetve estefelé,ha beviszem hátulról a fertőző felől soron kívül megles minket.Oké,mindez szép és jó,csak épp ma adtam kölcsön az autómat a szomszédasszonyomnak,mert vizsgáztatja az autóját.Jó mi?Így most egy barátnőm visz el minket 10-kor.Most alszik a kis csillagom,adtam neki teát.Köhécsel picit,az orra sem folyik.Nem tudom mi lehet vele.De ha holnap ez miatt nem kaphatja meg a rotát én mérges leszek.Már az elsőt megkapta most jön az utolsó,és éppen belefértünk.Ha holnap nem kaphatja meg akkor már késő lesz:( Így kuka az első is.
Na majd látjuk.Ma jönne anyós is fürdetésre,de ilyenkor nem szívesen fürdetném meg.Szerintetek??
uppsz! Ez nagyon jó ötlet!
Én is kipróbálom holnap.
Amúgy hogy vagytok?
Tudod mit csináltam?
Megdaráltam a rizst és úgy főzöm meg. Sokkal hamarabb készen van és nem kell utána pépesíteni.
dm vaníliás grízessel kezdtem. kapott ő is fele tápi fele tejcsi tejbegrízt vagy tejberizst.
kapott humana baba pudingot és kapott krémtúrót is.
próbáld ki. először csak pár kanállal adok neki és várok egy fél napot hogy van e valami negatív hatás. ha minden oké akkor oda adom neki a többit is.
Laura péntek óta kap mindennap valami tejterméket.
Ma humana vanília pudingot evett. Minden oké!!!!:-)
Sziasztok!
Nem voltam tegnap, de nekem 3 évvel ezelőtt ezen a napon kérte meg a párom a kezem. A gyűrű rá volt fűzve a rózsacsokorra én meg nem vettem észre. :-)
Egyébként nem szoktuk megünnepelni.
Erika, mi volt a vérvételen?????????
Szió!
Én ezen a szép szerelmes reggelen majd megfagyok. :-D
Egyébként nálunk is max nekem jut eszembe ez a nap. :-(
De most én is elfelejtettem reggel.
Jó reggelt lányok!
Hogy vagytok??Ezen a szép szerelmes reggelen??:))
Nálunk minden nap egyforma,de azért tegnap apa kapott egy üveg nutellát és ma ahogy szokott lenni minden hónap 14.-én napra pontosan megjött:(
Szóval nekünk mindegy mi van ma:)
Erika,gyere a hírekkel!!!
Szia Nem voltam , majd holnap !!!
Köszönöm szépen
Szia!
Igen, az első inszemnél volt egy pozitív tesztem. Aztán 3 negatív :-) És mégis babát vártam. (sajnos vele később elvetéltem)
Voltál vérvételen?????
Sziasztok !!!
Volt valakinek, olyan hogy tesztje negatív lett de a terhességi tünet voltak neki ??
Sziasztok!
Először túrórudit adtam. Leszedtem a csokit és pici darabokat a szájába adtam. Szoktam úgy is csinálni, hogy a túrórudit egy kis vízzel felhabosítom és 2 babapiskótát beletörök, adok még hozzá annyi vizet, hogy pont jó állagú legyen, megmelegítem és adom is. Imádja.
Millis krémtúrót adtam neki. De ezt még nem fogom túlzásba vinni.
Milyen krémtúrót?Én még nem adtam tejterméket neki:(
Mivel kezdjem??
Sziasztok!
Nem adott enni a kicsinek??? Bolond az ilyen???? Már bocs!
Adtam ma Adélnak krémtúrót. Félve, de bevágott egy egész adagot, nem lett tőle semmi baja. Csak trottyantott egy nagyot! :-)