Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2664. erika691230 (válaszként erre: 2663. - Szitaszivárvány)
2010. ápr. 30. 18:53

Szia Szivi!

Reméljük,semmi komoly.

2010. ápr. 30. 18:51
Hívogatom az orvosom, de nem veszi fel, az előbb ki is nyomott, úgyhogy gondolom dolga van. Csak nem szűnnek ezek a görcsök. Jó lenne tudni valamit, hogy mikor tud megnézni.
2010. ápr. 30. 18:50
Hogy vagytok lányok?
2010. ápr. 30. 12:26

Abi minden mókát szeret! Sőt, egy kis csavargásért bármire képes.

Nem tudom még,hogy megyünk-e. A Berekben lesz majális, de attól függ mennyit fogok görcsölni. Ma se nagyon akarnak szűnni a méhösszehúzódások, bár gyengébbek, mint tegnap.

2660. smarti8
2010. ápr. 30. 12:22

Nagyon édes:))

Milyen boldog:DD

Mentek valamerre május 1.-én??Abi szereti az ilyen mókákat??

2010. ápr. 30. 12:21

Na, itthon vagyok én is, bár nemsokára lehet menni az eredményért. Szerencsére bennem maradt, bár utána még kortyolgattam egy kis citromos vizet, mert liftezett a gyomrom.

Nem tudom miért befolyásolná a citrom, mikor minimális cukortartalma van.

2658. smarti8
2010. ápr. 30. 12:18

Szia Szivi!

nekem a védőnő javasolta,hogy nyugodtan tegyek bele egy citromot nem mondta,hogy befolyásolna bármit is.Vérvétel után azonnal megittam a cuccot és rá 2 órára kellett visszamennem.Ennyi volt.csak benned marad.Így nem volt vészes ugye??

ma van az utolsó napom,de a megbeszélés elmarad.Már reggel hívott a főnököm,hogy ma sűrű a napjuk,de jövőhét elején be kell jönnöm és el kell mondanom mindent,hogy mi hol van,mi határidős stb.És megbeszélünk mindent.Ezt mondták.

Lesem Abit:)

2010. ápr. 30. 09:14

Felraktam Abiról egy anyáknapi képet.

Ma van az utolsó napod!!!!

2010. ápr. 30. 09:11

Vittem citromos vizet. Erre közölték, hogy orvosi utasításra nem lehet cirommal együtt inni,mert befolyásolja az eredményt. Hála az égnek majdnem szomszédok vagyunk a csajszival, aki a vért leveszi, így mondtam neki, hogy ki fogom hányni, ha simán kell meginnom. Azt mondta, akkor megcsinálja nekem citormos vízzel, de maradjon köztünk.

Nagy nehezem megittam. Remélem bennem marad.

Neked vérvétel után egyből meg lehetett innod?

Nekem azt mondták várjuk meg az eredményt, ha 7 egész alatt van az éhgyomri, akkor megihatom. Így 1 órát várni kellett, majd megihattam és most 10 25-re kell visszamennem. Addig semmit nem ehetek és nem ihatok.

2655. smarti8
2010. ápr. 30. 08:11

Ügyes legyél Szivi!!!

Citromot vigyél!!!:DD

2010. ápr. 30. 07:03
Megyek, megiszom a lötyit!
2010. ápr. 30. 07:03
Szép napot lányok!
2652. Bcicus (válaszként erre: 2651. - Smarti8)
2010. ápr. 29. 21:13
gratulálok és köszi.
2651. smarti8 (válaszként erre: 2650. - Bcicus)
2010. ápr. 29. 20:43

Akkor nem tudok segíteni.De a kaáli intézet(teherbeesés) fórumon sokan vannak,ott tuti tudnak segíteni a lányok:)Én onnan jöttem át,mert sikeres volt a lombikom és immár 25 hetes kismami vagyok.De ott nagyon aranyosak a lányok és többen vannak akik Krizsa dokihoz járnak.

Sok sikert!

2650. Bcicus (válaszként erre: 2649. - Smarti8)
2010. ápr. 29. 20:38
Engem a Pesti dokik és főleg biológusok érdekelnek. Most állok meddőségi választás elött, és eddig többen a Kaálit és Krizsa dokit mondták, csak nem tudom tényleg olyan jók mint amennyivel drágábbak.
2649. smarti8
2010. ápr. 29. 20:37

Szia!

Én szegeden jártam kaáliba de ha tudok segítek.

2648. Bcicus
2010. ápr. 29. 20:30

Sziasztok!

Lenne pár Kaálival kapcsolatos kérdésem (pesti). Jöhetek?

2010. ápr. 29. 20:23

Sziasztok!

Sajna,csak most. :-(

smartikám!Köszi,elég jól vagyunk,bár ma megint hasfájós volt a délutánunk.Én is nagyon görcsölök.:-(

szivikém!Nem baj az,hogy sírsz!Én is mindig sírtam anyák napi ünnepségen. :-) Szerintem ez így természetes.Abi biztos nagyon ügyes volt.

2010. ápr. 29. 19:05
Az anyák napja jó volt, bőgtem is egy kicsit, de csak diszkréten. Volt galambröptetés és májusfa díszítés is. :-) Ma már nem teszem fel a képeket,mert 4 órától folyamatos méhösszehúzódásaim vannak, így inkább pihizek amennyit lehet. Remélem nem fog befekteni a dokim.
2645. smarti8
2010. ápr. 29. 18:59

Sziasztok csajok!

Erám,hogyan vagytok??Hogy telnek napjaitok??Olvasom a naplód,minden érdekel!!

Szivi!Milyen volt az anyáknapi műsor???

Meélj:D

megyek megfürdök,aztán vasalok,de később benézek.puszi mindeninek

2010. ápr. 29. 15:59

Most megyek anyák napjára. :-)

Hétfőtől vasánapig minden nap lehet menni a lovas suliba. Majd meglátjuk melyik nap a legjobb erre. Megbeszéljük itthon. :-)

2643. smarti8
2010. ápr. 29. 15:53

Szia Szivi!

Ez a nap is eltelt,már csak a holnapi van:)

Nálunk ez a kullancs érdekesen alakult.Tesóm egyik nap elment osztálykirándulásra és úgy jött haza hogy a köldökénél volt benne egy.Aztán másnap én indultam iskola kirándulásra és mit ad isten,úgy jöttem haza hogy nekem is a köldökömnél ragadt be egy kullancs:)

Félek tőlük,mert ha a fejedbe van azt nem veszed észre és a fésűvel könnyen beleszakíthatod:((De legyen bárhol ha nem veszed észre.

Abinak de jó lesz megy lovas iskolába:))Szerintem azt akarják megnézni,hogy milyen magas,milyen biztosan tud ülni a lovon.bár én nem értek hozzá,életemben nem lovagoltam:)

Mindjárt megyek haza és pakolászhatok,meg vasalhatok,mert tegnap mostam nem keveset.

2010. ápr. 29. 14:36
Most találtam egy lovasiskolát. De csak 6 éves kortól van oktatás. :-( Bár azt tanácsolta vigyem ki és majd meglátjuk.
2010. ápr. 29. 08:57

Szia smarti!

Bennem gyerek koromba sok kullancs volt. Volt olyan is, hogy a nyakamban egymás mellett 4! De akkor még nem lehetett hallani agyhártya gyulladásról és társairól. Vagy csak nem tudták összefüggésbe hozni a kullancsokkal. Minden esetre semmi bajom nem volt tőlük. Most bizti nagyon megijednék, ha Abiban találnék egy kullancsot. Főleg, ha ekkorát. Azt hiszem veszik is kullancskiszedő csipeszt.

Délután anyáknapi műsor az oviban. :-)

Remélem nem fogok bőgni. :-)

2640. smarti8
2010. ápr. 29. 08:42

Szép jó reggelt lányok!

Erám de jó,hogy benéztél:)Lemaradtam rólad:((

Szivi mi is szoktunk menni apával kutyát sétáltatni a töltésre és ott a Tisza.Mindíg mondja,hogy menjünk le a kutyákkal a partra,persze susnyáson keresztül kell átmenni,és közöltem vele ő mehet de én nem megyek,mert ezer a kullancs.De látom ezek szerint mindenhol:(

Vigyázz Abira annyi kullancsféle van már,hogy nem lehet őket számon tartani,így mindegyik mást okoz:((

Holnap dolgozom utoljára:DD

Lyana örülök,hogy minden rendben van!!!!!!!!!A feszülgetés meg csak ilyen.Ahogy Szivi mondja,egy kis ez-az és máris feszülünk sajnos:(

2010. ápr. 29. 08:02
Szép jó reggelt!
2010. ápr. 28. 18:01
ment a privi
2637. szitaszivárvány (válaszként erre: 2636. - Erika691230)
2010. ápr. 28. 17:58
Oké, pihenj csak!
2636. erika691230 (válaszként erre: 2634. - Szitaszivárvány)
2010. ápr. 28. 17:57

Szia drágám!

Köszi!

Most megyek,lefekszem,még nagyon friss a műtét.A verset priviben elküldheted nekem is.

Majd jelentkezem.

Pussz

2010. ápr. 28. 17:53

Na, ezt jó sokszor elküldte!

Találtam egy anyáknapi verset, amit meg akarok tanítani Abinak. Nagyinak kell majd elmondania. :-)

Ha érdekel benneteket leírom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.