Kaális babások ide! (beszélgetés)
Szia Szivi!
Vigyázz a kobakodra és az orrodra is:)
A kv kell én is iszok minden nap 1-et és az jót tesz.Alacsony a vérnyomásom.Ha reggel nem innék akkor szerintem élő halott lennék.Múltkor reggel megittam egyet,délbe mentem a védőnőhöz és akkor mért 100/60-at.Szerinted??
A 4D-t nálunk szerintem időben mérik.De itt 16 ezer ha jól tudom és ha nem sikeres akkor nem is kell fizetni.Mi is szerdán megyünk este 9-re újra,mert a vasárnapi nem volt sikeres mint a képemből is kiderül.A keze folyton a feje előtt volt.És a szívét szeretné mégegyszer látni.Csinált róla képet a 4 kamráról,de a szív szó mellé odaírta kontroll javasolt és a szerdai dátumot írta mellé.Remélem minden rendben lesz:)
Milyen doki az ilyen,akit nem lehet elérni?Mikor rendel?Menj oda akkor.Én sosem kérek időpontot a magánrendelésre mert állandóan csúszik,érkezési sorrend van.Így odamegyek az elején és tudom,hogy én vagyok az első vagy épp a 3.és félóra múlva mehetek haza.De ha van időpont,akkor mire megyek vannak akik csak betoppannak és akkor várhatok.Nincs ott vezetékes??Asszisztens vagy valaki?Párod nem tud elugrani arra mikor rendelés van és kér időpontot.Nem semmi a dokid.
Sehol senki?
Lehet, meg kellene nézni a vérnyomásom. Iszonyatosan fájt a fejem, azt hittem szétszakad. Erre megittam két korty kávét (sosem kávézom), majd kb. fél órára rá lehajoltam, hogy kivegyek egy fedőt és elkezdett ömleni az orromból a vér. Viszont azóta már csak tompán fáj a kobakok. :-)
smarti, nektek mennyi idő a 4D?
Jövőhét szerdára kaptam Miskolcra időpontot és ott fél óra 12 ezer. Nektek mennyi?
A dokim még mindig nem veszi fel. Már én érzem kellemetlenül magam... mintha erőszakos lennék, holott csak időpontot szeretnék kérni...
Én már voltam ilyen wellnes hétvégén. Lehet, hogy már írtam, de olyan szállodát választottunk, ahol a játszóházban van gyerekfelügyelet, ott lehet hagyni pár órára. Gondoltuk apával tök jó lesz, mert Abi úgyis el van az ilyen helyeken, mi meg addig mehetünk szaunázni és a masszázst is kipróbáljuk.... Aha, azon a hétvégén nem volt gyerekfelügyelet! Úgyhogy ültem a játszótéren, a játszóházban, a párom meg fent fetrengett a szobában, mert kiszakadt a belső aranyere. :-)
De a kaja isteni volt! :-)
Na, jó, a medencében is elég sok időt töltöttünk.
Ma már vagyok. Abi szekrényét akarom átpakolni, mert a kisasszony oda húzza a kisszéket és állandóan lomol benne. Most meg úgy néz ki, mint ahol bomba robbant.
Főzök egy kis spagit és kész is.
Én se rajongok az estékért. Reggelre tudnék jól aludni, dehát nem lehet, így állandóan nyúlik a szám. Ráadásul 7-8 óra fele ide jönnek a fiúk felvenni a munkát... a tököm ki van már vele. Beülnek kávézni, mintha ez lenne az irodájuk... én meg készüljek el és készítsem el Abit is.
Igen, elég fura helyzet alakult ki a másik fórumon. Az a régi jó kis csapat már sehol sincs. Nem értem az olyan embereket, akik nem képesek elfogadni mások véleményét.
Era, mennyit tudsz Bogika mellett pihenni?
Jó reggelt lányok.Felkeltem és ez az éjszaka sem telt máshogy mint az eddigiek:(
Miért van az,hogy utálom az estéket és várom a reggeleket??
Na mindegy,megyek összepakolok,és vasalok,mert 1-re megyek fogdokihoz.Meg lassan pakolászni is kellene,mert pénteken irány a wellness:DD
Remélem jóóóóóóóóóóóóóóóóóó lesz,mert még sosem voltam.Jut eszembe itt sütöget a nap.
Eám hogy vagytok??Bogika???
Szivikém te is el vagy veszve!!!!!
Nem semmi dokid van.Bár az enyém is csinál néha hülyeségeket.Már csak azt kell kitalálnom,hogy ha jövőhéten kedden megyek hozzá
és felhozza a 4D-t akkor mit mondjak neki.Na mindegy.Majd kitalálok addig valamit.
Jövőhéten megyek és elkezdek vásárolgatni,ami fontos.
:-) Pedig szülés után hálóing lesz rajtad,úgyhogy szokd a gondolatot. :-D
Pénteken hívogattam a dokim, nem vette fel, küldtem egy sms-t, hogy jóslófájásaim vannak és elégg görcsölök, kb. 2 óra múlva sms-ben válaszolt.
Ma megint hívogattam, hogy magánrendelésre időpontot kérjek, megint nem veszi fel. Nem tudom mi lenne, ha most szülnék... Na, mindegy, már nem idegesítem magam ezen.
apa mondta ma, hogy nézzek már Miskolcon 4 D-t, mert oda azért gyakrabban járunk, közelebb is van, így holnap felhívom őket és megpróbálok időpontot egyeztetni, mert úgy látom Debrecenbe sose fogunk eljutni.
A hasam oltári sokat nőtt az utóbbi pár napban, rendesen tolatok. :-)
Ja, magamnak is vettem rövid ujjú hálóinget, mert ha befektet (adja az ég, hogy ne kelljen hamarabb befeküdnöm!), akkor legyen, mert csak hosszú ujjú volt eddig.
Akkor ügyesen letudtad a dokid! A tiéd legalább visszahív. Az enyémnek nem szokása akkor se, ha 6 nemfogadott hívása van tőlem. :-(
Szia Szivi!
Én kaptam beutalót a védőnőtől,amikor a cukorterhelésre is.Azt mondta,hogy menjek el előbb cukorterhelésre és utána menjek el belgyógyászatra,oda is adott beutalót, és kérte a cukor elemzését meg egy EKG-t!
Aztán felhívtam a dokimat,hogy mi a szart akart és közölte,hogy ideges volt,hogy mi van velem,nem voltam 4d-n.Mondtam minden rendben,csak hasmars volt és nem tudtam elmenni,őt is hívtam de nem vette fel,meg a klinikát is de ők sem vették fel.MOndtam neki,jövőhét kedden megyek hozzá amúgy is majd beszélünk:)
Ez is le van tudva:))
Bizti szép lehet az a lovas hálóing:)
Én is kérek!!Csak pizsibe,nem szeretem a hálóinget mert rámtekeredik:DD
Szia smarti!
Miért kell menned a belgyógyászatra? Rossz lett a cukrod? Nem is írtad, hogy mennyi volt a lötyi után.
Nem sikerült szandit venni, mert átmentünk a S.úlyejbe és kiderült, hogy végleg bezárt a leonárdó. :-( Viszont vettem neki bokáig érő fodros-bodros lovas hálóinget! :-)
Helló lányok!
Ma is zűrös napom volt.Most értem haza,megy a mosógép,fürödni majd vasalni kellene:(
Kiesett az arany inlay-em a fogamból így holnap irány a fogorvos:)
Hétfőre kaptam időpontot Belgyógyászatra oda is kell mennem.És ma is hívott a dokim,és mikor visszahívtam kinyomott.Fasza.Bár szám nélkül hívtam:))
Szivi sikerült szandit venni Abinak??
Erám Bogink jól van?Fájogat még a pocija??
Sziasztok lányok!
Igen csendesek vagytok ma! Bár én se panaszkodhatok.
smarti, még nem néztem meg, most menni akarok Abinak szandit nézni. Majd délután remélem leszek.
Sziasztok lányok!
Szép napot nektek!Remélem,jól vagytok!
Gondolom igen,mert már másnap hívott hogy nem mentem.Azóta cukorterhelésen voltam,de szerintem azt se tudja oda mikor kellett mennem.Holnap beugrok hozzá,és megmondom,hogy amin híott szám már nem él.Tényleg,hívott??:DD
Szorítok Reményemnek,bár én szerdát olvastam legalábbis arra emlékszem.Írtam tegnap a másik csajnak egy mailt,hogy pénteken megnézném,de azóta se válaszol.Egyébként meg 45 ezerért máshol is hírdeti.Szóval hírdeti a babakocsit tovább.Ma a Bre...ban megmondta a csaj,hogy a babakocsi nagyon r égi modell talán 2008-as,és sokkal nehezebb,nem fogok kapni hozzá hordozót...stb.4kg van a két babakocsi között,de szerinte még annál is könnyebb mint amit írnak.Priviben küldöm.
Beszéltél a teszveszes csajjal? Győrben újat veszel? Mennyi?
Remény holnap megy vérvételre.
Biztos, hogy a 4 D miatt hívogat ennyire?
Helló lányok!
Kicsit el voltam veszve a mai nap,hiszen egész nap a babakocsit intéztem.Nem azt fogom megvenni amit a teszveszen leütöttem:) hanem egy másik abc design rodeo cobra-t.
Győrbe van és remélem péntekig még meg lesz,mikokr apával megyünk a balcsira.
Erám tudom én,hogy minden rendben van veletek.
Szivi a dokinak azóta se vettem fel.Mikor a 12 hetes és 20 hetes genetikára mentem átvert és fel se vette a telt.Akkor egy ilyen dolog miatt mint a 4D engem ne hívogasson ami csupán felesleges pénzkidobás.Ezt csak azért írom így mert a kötelező dolgoknál nem számíthattam rá egyszer sem,pedig megígérte,hogy jön ott lesz stb.Ugye érted mit akarok írni?Bibémnek sikerült??De jóó!!Csak benéz ha ideje engedi.Reményem hogy áll nem tudod?Neki is most volt stimu meg minden.Na bekukk a másikba is rég voltam:)
SZia drága!
Hát,igen,babázok. :-)
Ma volt a védőnő is,azzal is telt az idő.Aztán meg délután megint nem nagyon bírt aludni a drágám. :-(
Most megyek,vacsizok,mert lassan ébred,és aztán fürcsi.
Szia Erika!
Köszi, mi jól vagyunk. Abi épp az előbb festette pirosra az egyébként ezüst színű rollert. Nem tudom hogy fogom leszedni a festéket a kezéről, ugyanis apa nem adott rá kesztyűt. :-(
Babázol egész nap ugye? Úgy várom már, hogy nálunk is megint olyan finom babaillat legyen. :-)
Sziasztok!
Jobbulást Abinak!Sőt!Remélem,már is jobban van.
Mi jól vagyunk.Remélem,Ti is!
Viszont reggelre nagyapa meglepte Abit. Egy egész orgonafát kötözött a kerítésünkhöz májusfa gyanánt. Úgy örült neki! Abi azóta is találgatja ki lehet a titkos hódolója, aki fát hozott!
Az anyós meg ott morgott vele hajnalban, hogy nekem nem állítottál májusfát, mit bohóckodsz, te vén majom! :-) De nagyapa rendíthetetlen volt, Abi a mindene. Azon szoktunk nevetni a párommal, hogy ha most lennének fiatalok, biztos meggondolná, hogy Abit vagy az anyóst vegye-e feleségül!?
Végül írtam egy sms-t a dokinak. Este 9 fele válaszolt rá. Megemelte a magnézium adagot, szigorú fekvést írt elő és ha nem múlik, akkor irány az ügyelet. Hétfőn bejelentkezem magánrendelésre is. Ma már kicsit jobb, bár az egész hasam be van keményedve, úgyhogy a majális kilőve. Elmentem a gyógyszertárba is, mondta a fickónak, hogy a legnagyobb dózisú magnéziumot adja. Naturlandos tablettát adott.
De már reggel kiporszívóztam, most fő a krumpli, csinálok egy kis rakottkrumplit, remélem két napra elég lesz és utána már nem is csinálok semmit.
Helló lányok!
Erám megint lemaradtam rólad:(
Szivi,hogy vagy?Hívogasd az orvosod,mert a sök görcs nem normális..Remélem semmi komoly!!!!!!!!!!!!Inkább pihizz,feküdj ki a napra...stb. nekem a hasmars még mindíg tart:(
Most meg még hányingerem is van.Tegnap kitakarítottam ma ezt nem kell csinálnom,és ki is vasaltam.De most mosom a nyári ruháimat amibe beleférek még remélem:))11-kor meg megyek dolgozni:((Semmi kedvem de már 2 hete nem voltam.Aztán ebéd anyuméknál,éás irány Deszk autómosás stb.Jó hétvégét csajok!!!
Köszi,jól vagyunk,bár most épp ott hisztizik a drágám,Móni karjaiban. :-)
A sebem biztos gyógyul,mert marhára viszket.
Na,megyek,mert hív a kötelesség. :-D
Szia Erika!
Én is remélem. A párom tiszta ideg. Abival ilyenkor már 1,5 ujjnyira nyitva voltam, be is fektettek. Remélem most nem kell majd bent maradnom. A probléma, hogy jól bírom a fájdalmakat, így meg se tudom saccolni, hogy probléma-e ez a görcsölés vagy sem. De azt tudom, hogy Abinál is a görcsök miatt nyílt ki a méhszáj.
Ja, a vérképem jó, bár 10 érték sántít, de nem vészes, 1 felkiáltójeles. De felhívtam a sógorom, azt mondta az immunredszerem szarakodik.
Az éhgyomri cukrom 5, két órával rá pedig 6,40. Az jó nem?