Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2604. Lyana
2010. ápr. 27. 11:45

sziasztok!

Már régen nem írtam:-((

Smarti hol lesz a cukor terhelésed? Én is holnap megyek a klinikára vérvételre?

2603. smarti8
2010. ápr. 27. 10:26

Szia Szivi!

Nagyon fáradt vagyok.Majd elalszok.Holnap korán kell kelnem a cukorterhelés miatt.7-re oda kell mennem:(

Ennek a menete mi?Vvt-cukrosvíz-2 óra múlva vvt?

Csak ezen legyek már túl.Aztán ha van eredmény mehetek belgyógyászatra.

2010. ápr. 27. 08:22
Era! csak annyira jelentkezz, hogy jól vagytok és már otthon élvezitek a mindennapokat!
2010. ápr. 27. 08:21
Hogy mikor megyünk 4 D-re? Ez egy nagyon jó kérdés. Szombatonként délelőtt van (Debrecenbe kell ezért is menni). Úgy néz ki 15-én indul a párom Németországba, előtte viszont még betonoznia kell. Ha befejezi időben, akkor talán 8-án (ez szombat igaz?), ha nem, akkor május végén. Bár nem tudom, hogy az nem lesz-e már túl későn.
2010. ápr. 27. 08:18

Szia!

Itt most be van borulva.Biztos fog esni egy kicsit. Most rendkívül jól aludtam, egyszersem keltem fel. Igaz előző este hajnal 2-től 4-ig ugatott a kutyánk (valami távoli kutyahangnak válaszolt) és nem tudtunk tőle aludni.

Szerintem meg se kellene említened az orvosnak, hogy hol voltál 4D-n, hisz ő nem is lesz bent. Csak annyi, hogy voltatok és ez lett az eredmény.

Úgy néz ki pénteken megyek cukorra. Nekem sincs kedvem meginni azt a lötyit. Főleg, hogy a védőnő szerint nem engedik, hogy otthon kavarjam ki magamnak. És semmi ingerenciám nincs megint a vizeletes poharak mellett elfogyasztani azt, ami már párszor meghánytatott.

2599. smarti8
2010. ápr. 27. 08:03

Jó reggelt.

Itt sütöget a nap,és ha drága Erám tegnap jöttél haza,akkor ma még szép időben is térhettek haza Bogival.

Egész éjszaka fent voltam nem aludtam semmit.Kész vagyok mint a matek lecke.

2598. smarti8
2010. ápr. 26. 21:03

Szia Szivi!

Nem tudom,hogy Eráékat hazaengedték e,mert nekem is csak egy sms-t írt,hogy 10 körül hazaengedik őket.Ha holnapig itt nem jelentkezik,akkor küldök neki megint egy sms-t.

Holnap valamit ki kell találnom a dokimnak,hogy miért nem megyek oda 4D-re.Szerinted??Ha van valami ötleted priviben írd már meg:)

Viszont vasárnap megyünk este 6-ra a másik helyre.Ti mikor mentek??

Szerdán megyek cukorterhelésre,aztán ha megvan az eredmény akkor a belgyógyászatra.De azt majd szabi alatt ejtem meg.Holnap felhívom az egyik főnökömet,hogy remélem emlékszik rá,hogy májustól nem vagyok.Végre vége a munkának:))

Hogy telt a mai napod?Mi délután apával kivittük a kutyákat sétáálni a töltésre,de kicsit messzire mentünk így visszafelé igen bekeményedtem,apának előre kellett mennie az autóért.Lehet el kell kezdenem a magnézium növelését,hogy jobban bírjam a strapát.Szerdán nem sok kedvem van vérvételre menni:(

2010. ápr. 26. 19:10
Nem tudod Erikáékat haza engedték? Nem akarom már telefonon zargatni.
2010. ápr. 26. 15:29
csak a bébihordozó, ami autósülés egyben.
2010. ápr. 26. 15:26
Ezt sajnos nem tudom. Sose volt mózes kosarunk.
2594. smarti8
2010. ápr. 26. 15:07
Na itt vagyok.Azt írtam neki,hogy amint tudom,hogy személyes átvétel lesz vagy sem,akkor keresni fogom telefonon,mert szerintem ez nem e-mail téma.Eddig még nem jelentkezett.Figyelj csak!!Annak van jelentősége,hogy merev mózes vagy nem merev??Mert speciel a külső borítás nem merev de a belsejében van merevítő.És vannak merev mózesek is.
2010. ápr. 26. 13:58

Valamelyik nap megyek terheléses cukorra, utána kell hívnom a dokit. Most per pillanat nem feszülgetek, igaz hármasával szedem a magnéziumot.

Én nem utalnék pénzt. Ha személyes átvétel lesz, akkor ott fizetnék. Megírnám neki, hogy személyes átvételkor fizetek és kész.

2592. smarti8
2010. ápr. 26. 13:49

Jut eszembe most itt is sütöget a nap,de néha beborul:((

Jobban vagy már??Mikor mész dokihoz??

2591. smarti8
2010. ápr. 26. 13:43

Szia Szivi!

Bogit még nem láttam,de mindjárt rálesek:)

Már írt,hogy lehet személyes átvételről szó,de műtik is epével vagy mivel így reméli nem akkor fog bent feküdni.De azt írta hogy addig ne utaljak,míg nem tudja a pontos időpontot.Te elutalnád az egészet??És ha nem olyan mint a képen vagy vannak rajta hibák,akkor visszaadja a pénzt?Előre látatlanba hogy a fenébe kell vagy lehet utalni??Nem értem!!!

2010. ápr. 26. 11:21

Szia smarti!

Itt hétágra süt a nap és jó meleg van! Nekem fél 11-kor írt Erika és azt írta reméli ma haza engedik, úgyhogy lehet, hogy még mindig nem indultak el. A naplójában van egy kép Bogikáról.

Megnéztem én is az adatlapját és azt írja, hogy 1-2 hét csúszás nem számít, csak jelezd neki. úgyhogy rugalmasnak tűnik. Nem jelzett vissza azóta sem?

2589. smarti8
2010. ápr. 26. 08:59

Erám most üzent,hogy ma mehetnek haza 10 körül:))

de jóóóóóó.hamarosan kép is felkerül Bogiról.Várunk Erám mielőbb,bár tudom mostanság sok lesz a feladatod,de azért ne felejts el minket:DD

Puszi.

2588. smarti8
2010. ápr. 26. 08:54

Szép jó reggelt.

Néztem a további eladásait de most csak ez az egy volt.De már egy jó pár dolgot eladott és mind pozitív:)

Erámnak most írtam egy üzit,hogy mikor jönnek haza.Lassan már jönnek ma vagy holnap hacsak pici Bogink nem sárgult be.De miért is sárgult volna be:::DD

Hogy aludtál?

Én nem jól.Folyton zsibbad a lábam a kezem az oldalam,szóval kész katasztrófa az alvás:((

Most el van borulva itt de remélem valami napsütés félét ma is fogunk látni.Abi jobban van már??

2010. ápr. 25. 20:42
nem nézted meg milyen termékeket árul még?nincs saját oldala, ahol tájékoztat a vásárlásról?
2010. ápr. 25. 20:40
na ez az! ezt Erika biztosan meg tudná mondani!
2585. smarti8
2010. ápr. 25. 20:07
35 ezer nem kis pénz.
2584. smarti8
2010. ápr. 25. 20:07
Én írtam neki,hogy személyesen szeretném átvenni 2 hét múlva amikor megyünk a Balatonra.Mivel 2 hét sok idő tuti kér előleget vagy a teljes összeget.De kérdem én ha elutalom a teljes összeget,akkor mi a garancia hogy meg is kapom a terméket??
2583. smarti8
2010. ápr. 25. 20:03
Még nem.Azt írta az oldal,hogy vegyem fel vele a kapcsolatot ha nem veszem fel akkor a megadott címre küldi utalás után automatikusan.De ő még nem írt nekem.
2010. ápr. 25. 19:44
ha személyesen veszed át, akkor szerintem ott fizetsz. De mivel 7-e még odébb van, tehát nem 1-2 napról van szó, lehet, hogy kérni fog előleget. Nem beszéltetek még telefonon?
2581. smarti8
2010. ápr. 25. 19:40
Oké.Most írtam egy mailt az eladónak,hogy személyesen venném át,mert május 7.-én megyünk wellness hétvégére a férjemmel és akkor elhoznánk személyesen.Előre kell utalni ilyenkor mi van??Jut eszembe csak pozitív visszajelzést olvastam róla.
2010. ápr. 25. 19:36

Dehogy kiscsávós! Nagyon szép! Húúú, hordozóban le-fel??? Az szép lesz! Abival a harmadikon laktunk, mikor megszületett. Mikor sétálni vittem egyik kezemben a gyerek volt, a másikban az összecsukott babakocsi. Aztán ahogy nőtt ez kivitelezhetetlen lett, így a kocsiban feküdt mikor le-fel cipeltem. Lett is olyan karom! :-)

Kérj róla fényképet! De ha olyan állapotban van, akkor nem hozod el. Legfeljebb kapsz egy negatív visszajelzést.

2579. smarti8
2010. ápr. 25. 19:32
Ezt a hírdetést megtaláltam március 27.-i feladással egy másik oldalon és akkor még 45-ért árulta.Szóval ha tényleg úgy néz ki ahogy leírta akkor jól jártam.Újonnan hordozóval is 90ezer.Így még 50-ből remélem kijövök hordozóval.Legfeljebb 60.Na majd látjuk.Lényeg hogy megvan életem első babakocsija:)))
2578. smarti8
2010. ápr. 25. 19:29
Sokat gondolkodtam rajta hogy megvegyem e.Egészen a végéig nézegettem a képeket.
2577. smarti8
2010. ápr. 25. 19:29

Nekem azt a szempontot kellett néznem,hogy minél kisebb legyen,hiszen a babakocsit sehol nem tudom tárolni és nekem is mint a szomszédasszonyomnak a csomagtartóban kell tárolnom a kocsit:))

Szóval könnyen összecsukható legyen és pici,hogy a smartba beférjen.

Azonkívül a hordozó meg azért kellene(de az már mindegy,hogy milyen színű csak csajos legyen),hogy abba tudjam le-föl vinni.Ez a szín nem kiscsávós??

2010. ápr. 25. 19:17

Hát a képen nagyon jól néz ki!

Nekem nem ilyen van, hanem hatalmas kerekkel van megáldva! :-) De nekem kell is, mert a susnyáson keresztül szoktam a boltig elsétálni. :-)

2010. ápr. 25. 19:16
már küldtem is a privit

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook