Kaális babások ide! (beszélgetés)
sziasztok!
Már régen nem írtam:-((
Smarti hol lesz a cukor terhelésed? Én is holnap megyek a klinikára vérvételre?
Szia Szivi!
Nagyon fáradt vagyok.Majd elalszok.Holnap korán kell kelnem a cukorterhelés miatt.7-re oda kell mennem:(
Ennek a menete mi?Vvt-cukrosvíz-2 óra múlva vvt?
Csak ezen legyek már túl.Aztán ha van eredmény mehetek belgyógyászatra.
Szia!
Itt most be van borulva.Biztos fog esni egy kicsit. Most rendkívül jól aludtam, egyszersem keltem fel. Igaz előző este hajnal 2-től 4-ig ugatott a kutyánk (valami távoli kutyahangnak válaszolt) és nem tudtunk tőle aludni.
Szerintem meg se kellene említened az orvosnak, hogy hol voltál 4D-n, hisz ő nem is lesz bent. Csak annyi, hogy voltatok és ez lett az eredmény.
Úgy néz ki pénteken megyek cukorra. Nekem sincs kedvem meginni azt a lötyit. Főleg, hogy a védőnő szerint nem engedik, hogy otthon kavarjam ki magamnak. És semmi ingerenciám nincs megint a vizeletes poharak mellett elfogyasztani azt, ami már párszor meghánytatott.
Jó reggelt.
Itt sütöget a nap,és ha drága Erám tegnap jöttél haza,akkor ma még szép időben is térhettek haza Bogival.
Egész éjszaka fent voltam nem aludtam semmit.Kész vagyok mint a matek lecke.
Szia Szivi!
Nem tudom,hogy Eráékat hazaengedték e,mert nekem is csak egy sms-t írt,hogy 10 körül hazaengedik őket.Ha holnapig itt nem jelentkezik,akkor küldök neki megint egy sms-t.
Holnap valamit ki kell találnom a dokimnak,hogy miért nem megyek oda 4D-re.Szerinted??Ha van valami ötleted priviben írd már meg:)
Viszont vasárnap megyünk este 6-ra a másik helyre.Ti mikor mentek??
Szerdán megyek cukorterhelésre,aztán ha megvan az eredmény akkor a belgyógyászatra.De azt majd szabi alatt ejtem meg.Holnap felhívom az egyik főnökömet,hogy remélem emlékszik rá,hogy májustól nem vagyok.Végre vége a munkának:))
Hogy telt a mai napod?Mi délután apával kivittük a kutyákat sétáálni a töltésre,de kicsit messzire mentünk így visszafelé igen bekeményedtem,apának előre kellett mennie az autóért.Lehet el kell kezdenem a magnézium növelését,hogy jobban bírjam a strapát.Szerdán nem sok kedvem van vérvételre menni:(
Valamelyik nap megyek terheléses cukorra, utána kell hívnom a dokit. Most per pillanat nem feszülgetek, igaz hármasával szedem a magnéziumot.
Én nem utalnék pénzt. Ha személyes átvétel lesz, akkor ott fizetnék. Megírnám neki, hogy személyes átvételkor fizetek és kész.
Jut eszembe most itt is sütöget a nap,de néha beborul:((
Jobban vagy már??Mikor mész dokihoz??
Szia Szivi!
Bogit még nem láttam,de mindjárt rálesek:)
Már írt,hogy lehet személyes átvételről szó,de műtik is epével vagy mivel így reméli nem akkor fog bent feküdni.De azt írta hogy addig ne utaljak,míg nem tudja a pontos időpontot.Te elutalnád az egészet??És ha nem olyan mint a képen vagy vannak rajta hibák,akkor visszaadja a pénzt?Előre látatlanba hogy a fenébe kell vagy lehet utalni??Nem értem!!!
Szia smarti!
Itt hétágra süt a nap és jó meleg van! Nekem fél 11-kor írt Erika és azt írta reméli ma haza engedik, úgyhogy lehet, hogy még mindig nem indultak el. A naplójában van egy kép Bogikáról.
Megnéztem én is az adatlapját és azt írja, hogy 1-2 hét csúszás nem számít, csak jelezd neki. úgyhogy rugalmasnak tűnik. Nem jelzett vissza azóta sem?
Erám most üzent,hogy ma mehetnek haza 10 körül:))
de jóóóóóó.hamarosan kép is felkerül Bogiról.Várunk Erám mielőbb,bár tudom mostanság sok lesz a feladatod,de azért ne felejts el minket:DD
Puszi.
Szép jó reggelt.
Néztem a további eladásait de most csak ez az egy volt.De már egy jó pár dolgot eladott és mind pozitív:)
Erámnak most írtam egy üzit,hogy mikor jönnek haza.Lassan már jönnek ma vagy holnap hacsak pici Bogink nem sárgult be.De miért is sárgult volna be:::DD
Hogy aludtál?
Én nem jól.Folyton zsibbad a lábam a kezem az oldalam,szóval kész katasztrófa az alvás:((
Most el van borulva itt de remélem valami napsütés félét ma is fogunk látni.Abi jobban van már??
Dehogy kiscsávós! Nagyon szép! Húúú, hordozóban le-fel??? Az szép lesz! Abival a harmadikon laktunk, mikor megszületett. Mikor sétálni vittem egyik kezemben a gyerek volt, a másikban az összecsukott babakocsi. Aztán ahogy nőtt ez kivitelezhetetlen lett, így a kocsiban feküdt mikor le-fel cipeltem. Lett is olyan karom! :-)
Kérj róla fényképet! De ha olyan állapotban van, akkor nem hozod el. Legfeljebb kapsz egy negatív visszajelzést.
Nekem azt a szempontot kellett néznem,hogy minél kisebb legyen,hiszen a babakocsit sehol nem tudom tárolni és nekem is mint a szomszédasszonyomnak a csomagtartóban kell tárolnom a kocsit:))
Szóval könnyen összecsukható legyen és pici,hogy a smartba beférjen.
Azonkívül a hordozó meg azért kellene(de az már mindegy,hogy milyen színű csak csajos legyen),hogy abba tudjam le-föl vinni.Ez a szín nem kiscsávós??
Hát a képen nagyon jól néz ki!
Nekem nem ilyen van, hanem hatalmas kerekkel van megáldva! :-) De nekem kell is, mert a susnyáson keresztül szoktam a boltig elsétálni. :-)