Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

2934. erika691230 (válaszként erre: 2932. - Szitaszivárvány)
2010. jún. 4. 09:29

SZia Szivi!

Kegyetlen ez az idő,és ez az ár. :-(

Reméljük,addigra helyre állnak a dolgok.

2010. jún. 4. 09:27
Hogy vagytok?
2010. jún. 4. 09:26

Sziasztok!

Csajok, lehet, hogy nem megyünk ma sehová! Most hívták apát, hgoy lezárták az 37-es utat (ezen lehet Miskolcra bemenni), mert keresztben leszakadt egy részen. Az alsó úton meg 50 cm-es víz áll. Csak azt nem tudom, hogy akkor jövőhéten hogy megyek a dokihoz, mert uh eredménnyel kellene mennem. :-(

2010. jún. 4. 09:19

SZia lányok!

smartikám szerintem azt eszel,ami jól esik.Meg amikor jól esik.Itt most jól esik. :-(((((((((((

2930. smarti8
2010. jún. 3. 17:29

Húúúúúúúú csajok most jó az idő:)

Most jöttem haza a corából apa vett 1-2 diétás kaját!

Erám miket lehet enni??Barna kenyér,körözöttet lehet enni??

Vettem fagyasztott csöves kukoricát úgy megkívántam.Remélem finom lesz:))

2929. smarti8 (válaszként erre: 2927. - Szitaszivárvány)
2010. jún. 3. 15:13
Nem vészes az ázás de ázik,és mondta a bádogos hogy fogalma sincs hol ázok.Majd esőben jön ki megint akkor kell figyelnem hogy vízesedik a fal.Ki kell bontsa a tetőt.Mondtam neki ez engem nem vígasztal,kifizettem a lakást és ázok,arra már nincs pénzem,hogy újra gipszkartonozzak,meg festessek.De van 150ezer forint garanciális visszatartása a cégnél nekem adja azt mondta,az bőven fede
2928. smarti8 (válaszként erre: 2927. - Szitaszivárvány)
2010. jún. 3. 15:13

Nem vészes az ázás de ázik,és mondta a bádogos hogy fogalma sincs hol ázok.Majd esőben jön ki megint akkor kell figyelnem hogy vízesedik a fal.Ki kell bontsa a tetőt.Mondtam neki ez engem nem vígasztal,kifizettem a lakást és ázok,arra már nincs pénzem,hogy újra gipszkartonozzak,meg festessek.De van 150ezer forint garanciális visszatartása a cégnél nekem adja azt mondta,az bőven fedezi a kartonozást és festést,ha úgy alakulna a dolog.Rendes a pali:)

Abi pedig szerencsés alkat.Virág is nálunk a fehér sós szalonnát magában eszi:DD

Nem semmi a kiscsaj.Anyum kérdezi mit ennél??Kolbászt,felvágottat??De ő csak szalonnát követel.

2010. jún. 3. 13:50

Szia smarti!

Abi mindig jókat eszik. A hasát nagyon szereti, de szerencsére leszaladja, úgyhogy nem látszik rajta... pedig ha tudnád, hogy többet eszik, mint én!

Előszöris itthon, aztán nagyiéknál is, majd dédiéknél, néha Marika néninél is, no és oviban is! :-D

gondolom ettől van annyi energiája. :-)

Még a szobát kellene összepakolnom, de már csak vonszolom magam. Pedig még sütni is akarok!

Itt kb. 2 órája szakad az eső! Jöhetne már egy kis napsütés!

Nagyon beázik a gyerekszoba?

2926. smarti8
2010. jún. 3. 13:33

Szia Szivi!

Nem semmi Abi:))

De legalább evett egy jót:))

De jó nektek,hogy mentek 4D-re,mi nem mentünk vissza apa miatt,persze akkor kelett volna fizetni.Bár ha megint sikertelen lett volna a hadművelet,akkor nem tudom kellett volna e fizetni.Mindegy ezen már nem rágódom tovább.

Most itt van a bádogos immáron harmadjára,mert még mindíg ázik a kisszoba:(Nem tud rájönni,hogy hol folyik be a víz.a másik két lakó szerencsésebb mert ott tudja mi a bibi.Itt most sütöget a nap.

2010. jún. 3. 10:41

Persze beszéltünk arról, hogy ilyet nem szabad csinálni, mert attól függetlenül, hogy csendes környéken lakunk olyan sok rosszat hall az ember. Elmagyaráztam neki, hogy vannak rossz emberek, akik bevághatják a kocsiba és soha, de soha többé nem hozzák vissza.

Erre tudjátok mit mondott??? Ismerem én az utcákat, bárhonnan hazatalálok!!!!

Ráadásul majdhogynem üdülőövezet, így gyakrabban látok idegeneket, külföldieket, mint szomszédokat, pedig az utcánkban minden házban laknak.

Úgyhogy jól telt a tegnapi napom.

Holnap megyünk megint uh-ra. Megismételjük a 4D-t... ha már ingyen van! :-)

2010. jún. 3. 10:36

Sziasztok!

Itt most is nagyon el van borulva, de most ittam tejeskávét és úgy döntöttem felnyalom a házat, mert már nincs konfort érzetem. :-D

De nem is mondtam mit csinált tegnap Abi!!!!

Kiszökött és átment az utca túlsó végén lakó mamihoz, akit egyébként nagyon szeretünk. De nem engedtük el! Mehetett volna, ha megkér, hogy vigyem át. Nagyapa szerelte a csengőjüket, Abi ott volt mellette, majd hazaszaladt vmiért és utána se szó, se beszéd leszaladt megint. Én nyugodtan voltam, mert azt gondoltam, hogy nagyapával van... hát a fenéket!

A fél utca őt kereste már, amikor megtaláltuk Marika néninél és épp lekváros gombócot evett! Itthon persze kérdeztem tőle, hogy Marika néni megkérdezte-e, hogy átengedtem-e. Azt mondta, igen, megkérdezte, de azt mondtam neki, hogy elengedtél!!!!!

2923. smarti8
2010. jún. 3. 09:46

Szép napot lányok!

Bogi képét is láttam és tényleg aranyos,de hát ezt enélkül is tudtuk:)Mert ő kezdetektől aranyos volt mindannyiunk számára:DD

Most kivételesen aludtam az éjszaka,így nem volt kínlódás.

Igen Erám kicsit borús az idő,de nem mondja mára már az esőt:)Remélem így is lesz.

Szivikém jól vagy??Minden rendben??

Jaj Erám minden nap imádkozom,hogy Lilikém még ne jöjjön legalább 1 hónapig.Aztán majd tovább imádkozom,csak addig jussunk el:)Egyszerre mindent nem lehet?Főleg sokat kérni:DD

Ma nem akarok csinálni semmit.Mindjárt felöltözök és elmegyek anyuékhoz enni olyan finom sonkát amit tegnap ettem reggelire meg vacsorára:))

Puszi csajok,és ma már szebb napot kívánok.(időjárás végett)

2010. jún. 3. 08:23

SZiasztok!

Semmi gond smartikám!A kutty is ari,de ez a kép Bogiról....ez lett a kedvencem az eddigiek közül. :-)

Szivikém!Ez a magyar egészségügy. :-( No comment.

Szép napot nektek lányok!

Itt most is elég borús az idő. :-(

2921. smarti8
2010. jún. 2. 23:00

Helló csajok!

Megont zsibbad a lábam így ma sem lesz alvás.

Bocs Erám azthittem a kutyusra gondoltál:(

Szivikém ne vedd a szívedre azt a sok bunkót ilyen az egészségügy:(

A doktornő mondta,hogy van olyan egészséges ember akinek a vizeletében cukor van,így nem vészes a dolog,de rápróbálnak egy újabb cukorterhelésre.Nem sok kedvem van hozzá elhiheted,főleg az sztk-ba menni ahol millióan vannak.Remélem a protekcióm ér is valamit majd.Álmos vagyok de félek nem fogok tudni aludni:(

Cseresznyét én is úgy ennék már.Anyóséknak volt egy nagy cseresznye fájuk de ki kellett vágni mert öreg volt és az utóbbi időben nem volt rajta normális cseresznye.Szerintem semmi baja nem volt,csak permetezni és foglalkozni kellett volna vele.Ez van.

Na csajok,már tuti alszotok,szép álmokat.

2010. jún. 2. 17:49
Ja, most néztük a cseresznyét. Hétvégén lehetett volna szedni, mert akkorra ért volna meg normálisan, erre a tegnapi zuhi teljesen tönkre tette! :-( az összes szét van nyílva és penészesedik a fán! :-(
2010. jún. 2. 17:47

Sziasztok csajok!

smarti, tényleg fura, hogy a vizeletedben miért van cukor, mikor az eredmények jók... na, de majd kiderítik!

Era! Az összes kép nagyon jó! Bogika egy tündér!

Ma nagyon felment bennem a pumpa. Jól ki is bőgtem magam. Semmi különös, csak hírtelen csordult minden. A lényeg, hogy elmentünk a pulmonológiára Abival. Apa nem volt itthon, így jó kemény pocakkal felsétáltam. Azt mondták 12-18-ig van rendelés és érdemes az elejére menni, mert sokan vannak. Tavaly nem is volt ebből gond. Így ott is voltunk 12 előtt. 13 órakor még azt hittem nincs ott a doktornő, mert addig mindenki kint jól elvolt, a rendelés meg nem kezdődött meg, így Abinak mesét olvastam. 13 órakor nyílt az ajtó és beszólították az elsőt! Kérdeztem, hogy oké, akkor hol a sorszám! Erre közölték, hogy 11 óra körül beveszik a papírokat, aki ott van az kap sorszámot, a többi be se jut! Az a legjobb, hogy ez sehová sincs kiírva, így az ember nem tudja a kisujjából kiszopni. Úgyhogy nem jutottunk be. :-(

2918. erika691230 (válaszként erre: 2917. - Smarti8)
2010. jún. 2. 14:49

szia!

most nem a kutyás képre gondoltam.Bogiról raktam fel.

30 hétre született a pici.

2917. smarti8
2010. jún. 2. 14:38

Szia Erám!

Nagyon komoly a kutyus:)

Jót nevettem rajta:))

Figyelj olvastam kis naplódat,és írtad,hogy született egy baba 38cm-rel és 1400grammal.Ő hányadik hétre született??Természetesen megy a drukk érte:DD

2010. jún. 2. 13:16

Sziasztok!

Csajok!Raktam fel egy olyan tuti képet. :-DD

2915. smarti8
2010. jún. 2. 10:51

Volt egy csaj a belgyógyászaton,aki napra pontosan ugyanannyi hetes,napos terhes mint én:)

Itt most úgy látom esik az eső:(Már csak péntekig kell várni és itt a jóidő.Remélem addig se fog sok eső esni.

2914. smarti8
2010. jún. 2. 10:50

Helló csajok.

Megjöttem a belgyógybászatról,kaja után 5,1 a cukrom.Nem értik miért lehet a 4 kereszt a vizeletemben,de biztos ami biztos alapon,megint elküldtek cukorterhelésre,és ezt a 32.hétig meg kell csinálni.Fasza.Ezren voltak reggel 3/4 8-kor a labornál és tízezren fél 9-kor.Összetalálkoztam egy volt osztálytársammal aki az sztkben dolgozik,így mondta,hogy mielőtt mennék,hívjam fel és protekciót kapok:))

Már aludtam is egy órát,és anyuméknál is voltam reggelizni,olyan finom szalonnát ettem:))

Még álmos vagyok,így mivel csak ebédre megyek vissza anyumékhoz ezért lehet ledőlök vissza.

2010. jún. 2. 10:32

Szia Era!

El is hiszem, hogy nyűgös erre az időre a kisasszony! És azt is, hogy nincs is jobb hely az öleden kívül. :-)

Babázzál csak! Mi tartjuk a frontot! :-)

2010. jún. 2. 09:03

SZisztok!

Vagyok ám,csak a kisasszony mostanában megint nagyon nyűgös.Persze,csak akkor "fáj" valamije,ha a kiságyban van.Most is hisztizik,mert elaludt kaja után,beleraktam a kiságyba,és rögtön felébredt.

Azt hiszem,elmegyünk vásárolni,úgyis üres a hűtő.

Ha tudok,majd jövök.

Addig is pusza!

2010. jún. 2. 08:51

Szia smarti!

Én se alszom valami jól. 3-kor ébredtem, de fél óra forgolódás után sikerült visszalaudnom. Adél is aktív volt éjszaka. Ráadásul félig-meddig keresztbe feküdt bennem. :-)

A vaterán van egy csajszi, aki folyamatosan árul ékszereket és ő rendeli meg külföldről a teknőst. kb. 2-4 hét mire megérkezik és addig semmit sem kell utalni. 4900.- + postaköltség.

2910. smarti8
2010. jún. 2. 02:25

Helló csajok!

Nem tudok aludni.Lili ezerrel kapálózik,úgy befeküdt,hogy nekem a fekvés sehogy sem jó,csak ülni tudok:(

Még jó,hogy reggel fél 7-kor kelek,és mindjárt fél 3.

Szivi te most tuti alszol,így aludj helyettem is,én meg tartom az éjszakai műszakot!

Jaj lányok,de jó lenne már ha Lili itt lenne velünk na és persze Adél is:DD

2909. smarti8
2010. jún. 1. 21:21
Hogy van ez a teknős téma?És mennyibe kerül??
2908. smarti8
2010. jún. 1. 21:21

Holnap reggel kelhetek korán és mehetek 3/4 8-ra vérvételre és vizeletvizsgálatra:(

Semmi kedvem,de muszály.

4.-én meg jön a védőnő dumálni.Ahhoz se sok kedvem van.Már úgy unom ezt az egészet.Te nem Szivi??

Erám péntektől itt a jóidő rátok is:DD

2907. smarti8
2010. jún. 1. 21:17

Szép estét.

Ma egy kicsit zűrös napom volt.Rohangáltam egész nap,és dokinál is voltam.A méhszáj nincs kinyílva de mostmár pihennem kell sokat.2 hét múlva kell mennem a klinikára kenetet vesz(tenyésztésre)és megvizsgál.Nagyon ég a gyomrom éjjel-nappal:((

3x2 magne b6-ot kell szednem többet nincs értelme azt mondta a dokim.

A császár miatt csak azért alkudoztam, mert amúgy is félek a szüléstől,és ez a daganat is aggaszt ami nem kicsi már de nem is olyan vészesen nagy,de akkor is az ürügy meglehetne,hogy császáros legyek.Lili nagyon aktív:))

2010. jún. 1. 19:55
smarti! Ha te is szeretnél teknőslámpát még mindig lehet rendelni. Ha érdekel leírom hogyan.
2010. jún. 1. 19:50
Halihóóó csajok! sehol senki?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook