Kaális babák (beszélgetés)
Gratulálok!
Legyen még sok örömöd a babákban!
Én holnap megyek ismét ultrahangra. Nagyon remélem most minden rendben lesz.kicsit félek.
Köszönöm szépen, Lányok! 😊
Ráadásul ezek a kis pindúrok egész nap buliznak, volt hogy hangosan nevetnem kellett, annyira csikizett az egyik 😊
Storm, várjuk a csütörtöki beszámolót!
Titeket vki küldött toxoplazma vizsgálatra? Engem ugyan senki, s gondolkodom rajta, h magánban megcsináltatom.
Gratulàlok Mókuci!
Mi csütörtökön megyünk a 21.heti genetikai uh-ra. Annyira szalad az idő☺️☺️
Köszi szépen neked is! Nem sima kókuszmatrac, hanem valami vegyes, de van benne kókuszréteg is. Az elemre nem gondoltam, mert elvileg jelzi, ha merül, de akkor ezek szerint ez is lehet.
Barni 2900 gramm, úgyhogy még messze van a 4 kilótól.
Akkor sok oka lehet, mindenesetre megnyugodtam.😊
Szuper! Mi is voltunk szívultrahangon is!
Egyébként a lombik miatt egybabásoknak is ajánlott, legalábbis nekünk ezt mondták.
Milyen matrac van? Nekünk a sima koraszülöttön előre szóltak, hogy kókuszmatracnál sok a téves riasztás kb
4 kilóig (nem tudom, hogy hol álltok jelenleg).
Illetve nekünk akkor volt még ilyen, amikor merült az elem, de annyira még nem, hogy jelezze a gép az elemhibát. Elemcserével elmúlt a gond.
Meg egyszer szétcsúszott a dugó kicsit és az volt a baj.
Voltunk ma a 19. heti genetikai UH-n és képzeljétek, megerősítették, hogy vegyes párosunk van! <3
Mondták, hogy az ikrek miatt ajánlott egy magzati szívultrahang, aminek az elvégzése a 19-22. hét között optimális. Tekintve, hogy ma a 19+2 hétben járok, össze-vissza telefonálgattam, de csak ápr.vége-májusi időpontokat tudtak adni. Végül az Istenhegyi Géndiagnosztikában kaptam holnapra időpontot. Így két egymást követő napon is láthatjuk őket <3
Anyukák, ha olvassátok (akár kaális, akár nem), használtok légzésfigyelőt? Ha igen, előfordul(t) téves riasztás?
Létezik, hogy 4 hét alatt 5x tévesen riaszt, vagy nem vesz levegőt a fiam? A lányomnál is ezt használtuk, de nem emlékszem riasztásra.
A konizációhoz nem tudok hozzászólni, de a haematoma miatt ne aggódj, nagyon gyakori, szépen fel fog szívódni. Sok fekvéssel és magnéziummal nem lesz semmi baj.
Vigyázz magatokra!
Sziasztok! Rég írtam, de gyakran olvaslak benneteket. Eddig minden rendben volt velünk, 16. hetet töltöttem, baba szépen fejlődik. De ma reggel pisilës után sűrű világosbarnás folyást tapasztaltam. Ügyeletre mentünk. Van egy pici hematómám a méhszáj közelében és a lepész széle is rálóg, ez okozhatja ezt. Ráadásul nekem két konizációm is volt, ami tovább bonyolítja a helyzetet, mert rövidebb a méhnyakam. Méhem is kemény. Magnézium, rutascorbin, pihenés, így elengedtek haza.
Volt már valakinek ilyen? esetleg van köztetek, aki konizáció után várandós? köszi, szép napot mindenkinek :-)
Jaj,elég izgalmas! ☺☺☺
Magamat ismerve minden vizsgálat előtt be leszek zsongva,azok előtt különösen ahol láthatjuk is a piciket! Szóval teljesen megértelek!
Én a húsvét utáni héten tervezem a bejelentést a munkahelyen. Biztos nagy buli lesz! 😂
A főnököm szerintem sokkot kap majd...azt még csak-csak feldolgozná,hogy anyai örömök,miegymás,de hogy a 20.hétig maradnék csak,ami május vége? De ikrekkel nem feszegetem a húrt,ráadásul nálunk hajtós az év áprilistól szeptemberig egyre jobban. Két újoncunk van,ami méginkább garantálná a nagyobb terhelést. Szóval valószínűleg tényleg jobb lesz otthon,hiába szeretem a munkám alapesetben. De a babákat most jobban. 😁❤❤
Hiperventillálásra számítok a részéről! 😂
Annyira nem lesz élvezetes...
Na,de a te szabadságodnak örülök! Kezdődhet hamarosan a felhőtlen babavárás-tervezgetés-jókedv időszaka! ☺
Ja,ma jöttem először egy gumis derekú,farmer hatású leggings-ben. Elég jó érzés! 😁 Pedig még csak éppen kezd változni a hasam. Talán. Nehéz eldöntenem. 😊
Mi hétfőn megyünk a 19. heti genetikai uh-ra, lassan már a perceket számolom :D
Most kedden láttam futólag a piciket, de a hétfői egy hosszabb mozi lesz. Aztán a 21-23. hét köré beiktatunk egy 4D-s UH-t is a magunk szórakoztatására.
Már csak jövő héten dolgozom, húsvét után háváj-didzsi-napfény :D Azt még jobban várom, mint bármit! :D
Igen,szerdán megyünk mi is! Számolhatunk vissza együtt! 😉
Egyszerre várom nagyon,de izgulok is! Ez lesz a 12.heti,genetikai uh+kombinált tesztes vizsgálat. Ráadásul addigra majdnem 4 hete lesz,hogy utoljára láttuk őket. Van izgalom! 😊
Nektek 2.uh-tok lesz? A Kaáli utáni?
Köszi Ági a gyors nyugtatást! ❤
Én is azon agyaltam mit csinálhat a petefészkem? 😁 De lehet nem is azt érzem,csak megy bent a bútortologatás,átalakítások...ha két kicsi összefog ki tudja mit alkotnak? 😊
Közben az internet azt mondta nekem,hogy várandósan 10mg/testsúlykg magnézium ot kellene szedni. Csak infónak! 😉