Kaális babák (beszélgetés)
Dr. Mosonyi Péter.
Rá mondta Krizsa doki is (még a lombik elején,mikor kérdezte ki a dokim),hogy őt tartsam meg...nagyon meglepett vele,de jólesett hogy ezekszerint jó kezekben vagyok.
Esetleg ismered te is?
Köszi, én is erre hajlok, csak az egész szituáció olyan idétlen. Amúgy sem szeretem a hálálkodást, nem is szoktam, csak ha tényleg olyan valakiről van szó, aki valami pluszt adott. Ha "csak" a munkáját végzi, arra ott a fizetése.
Az első szülészem egy igazi úriember volt, kedves, empatikus és maximálisan odafigyelt ránk. Neki úgy köszöntem meg, hogy kiderítettem, hány évesek a gyerekei, mit szeretnek, és vettem mindháromnak szuper játékokat és egy közöset, amivel az egész család játszhat. Nagyon meghatódott, jó érzés volt. Nem volt kötelező jellegű, hanem szívből jött. Ezt most más...
Ha úgy érzed, hogy a fogadott dokidnak adtál eleget, s ott sem volt, akkor nem gondolom, hogy neki további ajándék járna.
Ha az ott lévő dokival pedig maximálisan elégedett voltál, akkor miért ne? Egy kis plusz figyelmesség a munkájáért biztos jól esik neki 😊
Én is hasonlóan éreztem annó, én idegrángás érzéséhez hasonlítottam.😂 Először nem is voltam biztos benne, hogy őket érzem, aztàn szép lassan egyre biztosabb lett. 😉
Igen, cd-n odaadják az egész uh felvételt.
☺️☺️☺️😂😂😂
Akkor csak mende-monda ez savanyú dolog☺️☺️
Én csak savanyút ettem és két lányom van! 😂😂
Simán megettem egy egész citromot egy kis grapefruit -tal, meg ilyenek. 😀
Értem, na majd egyszer csak "előbújik" nálunk is ☺️
Nem tudom mi az igaz belőle, nekem több kolléganőm is mondta tuti kisfiú lesz mert a savanyú ízeket kívántam nagyon ☺️
Nagyon jó azt olvasni, h minden babó jól van és szépen fejlődik! 😍😍😍
Mi a 28 és a 30. héten voltunk babamozin. Ne hagyjátok ki, csodás élmény!😊
Én még nem. Tudom nehéz leírni de milyen volt amit éreztél?
Tegnap írtam én hogy kisfiúnk lesz? ☺️
Sziasztok!
Köszönök minden választ,amit kaptam,nagyon aranyosak vagytok! Raktározom a tapasztalatokat,infókat! 😉
Ma voltam 8 hetes ultrahangon,ez volt hivatalosan az első vizsgálatom.
Hálistennek minden rendben odabent,bírták a kicsik a kiképzést amit a köhögős-orrfújós betegség biztosított. 😊
Nőnek szépen,koruknak megfelelő méretűek és képzeljétek már a hasi uh-n is látszottak! 😍
A doki magától mondta,hogy a 20.hétig javasolja a munkavégzést,akkor ha minden rendben velünk. Szóval ezt lövöm be tervnek. ☺
Mivel úgy néz ki két petéjűek a babák és a doki szerint majdnem addig bent maradhatnak mint az egyedüli bébik,így ő szívesen vállal.
A Bajcsyban dolgozik,már ismerem egy ideje és nagyon megbízom benne.
Így most arra hajlok,hogy maradok nála.
Ha mégis hamarabb indulna meg a szülés,kb 5-10 perc különbség van autóúttal számolva a két kórház között (ha szükség lenne esetleg PIC-re). Remélem nem döntök felelőtlenül,de erre a dokira nagyon nyugodtan bízom rá magam.
Sajnos semmi jele nem volt, az aktuális terhesgondozásra mentem, és ott derült ki. Ez a 27.héten volt, előtte 3.5 héttel voltam nála, akkor még mindent rendben talált. De semmi görcs, vérzés, barnàzás nem volt, teljesen jól voltam.
Mi is 25.héten voltunk 4D-n, jól megdolgozott a szonográfus a babáinkkal, mert magukat is takarták kezükkel, lábukkal, egymást is néha, és egyikőjük a méhlepényből alig akart kijönni, de aztán azért sikerült jó kis képeket csinálni, és tényleg csodás élmény volt az egész. ☺