Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Gondolom neked se kell ma még főznöd.Maradt egy csomó finomság az elmúlt napokról.
Én a családnak csak krumplipürét kell csináljak a sajtal panirozott pipimellhez.
köszi :)
hát a reggelim megint ugyanaz volt mint eddig:sonka, tojás, franciasali:)
csak most már grahammal:)
Köszi Izám!
Neked jó pihizést!Legyél mielöbb túl a fájáson.
Ja és hamikáljál finomakat helyettünk is! :-)
Ha akartam volna se tudnék veletek gyümizni
úgy fáj a hasam, mint még soha..........
persze ilyenkor cataflam egy db se:(
fiam remélem lassan már elakar aludni reggel 7 óta pörög:) aztán azt hiszem alszok vele
nektek kitartást Lányok a gyümihez
Szia!
Ami engem illet gyüminapkor korlátlan számban eszek gyümit.Amikor éppen jól esik :-)
A kávémat is megiszom lelkiismeret furdalás nélkül édesítőszerrel kevés tejjel.
Ha savat csinál Neked a sok gyümi engedélyezve van kevés mandula,sótlan mogyoró,dió.
Ami a gyüminap utáni fogyást illeti változó:fél egy kiló között,de számíthatsz rá,hogy valamennyi deka visszajön,de így is megéri nekem,mert hihetetlenül jól érzem magam utánna.Persze ahányan vagyunk annyiféle képpen reagálunk.
Sok sikert a gyüminaphoz Neked is!!!
Sziasztok Lányok!
No mérlegeltem én is a reggel,hadd ájuldozzak mit csesztem el.Szóval péntekhez képest 1,3kg plusz.Tény ettem jó sok fanta tortát,mákos bejglit.Lehetett volna több is,de kegyes volt a sors,hogy"csak"ennyi jött vissza.
Éljen a gyüminap!
Sziasztok lányok!
Én is mérlegeltem ma: 78, 8 kg. Tök gáz ahhoz képest, hogy múlthéten még 75, 5 voltam. De ez van! Majd a gyümi nap leviszi egy részét. Épp most majszolgatom az ananászomat! :)
Sziasztok
hogy álltok gyümisek???
Kisrigó: gyümi minden mennyiségben ilyenkor és sok folyadék:)
persze a legjobb, ha pl.alma-narancs-ananászt eszel, ezek még jó kis vizhatjó hatásúak is.
Itt faca az idő, szél-eső :((((((((
nekem meg piri ideért+leszakad a derekam
pusz
Sziasztok Lányok!
Mindig olvaslak Titeket! Jó,h vannak sorstársak! :) Sajnos az elmúlt két nap nekem is kb 6000 kalóriásra sikeredett. Jól jönne egy gyüminap. Még sosem csináltam. Megosztanátok velem a a tapasztalataitokat? Mennyit lehet vele fogyni? Milyen gyümit, mennyit szoktatok enni..ilyesmi
Köszi!
sok sikert :)
jó éjt Lányok
És Angelina is :)
én meg drukkolok nektek :)
túrd ki Anyudat, én is ezt tettem :)
aztán úgy meg is szokta, hogy én fözök, hogy csak ritkán vetemedik főzésre, csak az a baj, hogy ő szakács :)))))))))
figyu a 2 nap alatt 3 kg az nem jó, mert tudod a gyors fogyás=jojohoz vezet
szépen lassan, tartósan:)
azért nem hiszem , hogy 5 kg visszajött
mérlegeltél? vagy holnap fogsz???
szia
ne legyél ilyen kemény magaddal!!!
az ünnepek erről szólnak, kicsi plusz, de nehogy tönkre tedd a gyomrodat!!!
sztem elég 1 gyümi nap, de persze te tudod!
Sziasztok!
Azt hiszem reggelre meglesz a +5 kg az ünnepek miatt! :S Úgyhogy én 2 gyümi napot tervezek egymás után! Utána pedig megcsinálok egy kéthetes diétát!