Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Na látod ezt még nem tudom,de az én helyzetem más, nekem valószinű ha elérem az álomsúlyt akkor is ugyanigy kell tovább csinálnom!!!
De pl. Nono most heti 5-ször tornázik, hogy izmokat növesszen, kcal nem számol, csak figyel....
asszem en leginkabb ilyenkor zabalok be, mikor igy besokallok. Orulok, hogy te nem tetted.
Amugy, ha elertuk a sulyt, akkor hogyan tovabb?? Lassan novelni a kcal bevitelt, es figyelni hol van a sulymegtartas??
Sziasztok Lányok!
Nekem az alig 3 éves és 4 hónapos kislányom küzd kaki gondokkal.Sajnos úgy látszik nem örökölte az én gyomromat.Egy kis savanyúkáposzta és uzsgyi a vécére az én esetemben.
Én is örülök, tegnap este ááááááá nagyon kivoltam
de ma okés minden és süt a nap :D
A te pocid még fiatal :-)) az enyémeket már ilyenek nem hatják meg :-))))
Habár ez nem fiatalság hanem inkább tipus kérdése :-(
Volt olyan ismerősöm nem evett savanyúságot mert bef...tt tőle :-))
Én ehetek mindnet nem hat meg :-)))
Az enyém is mindenhez hozzászokik :-(
Interneten próbáltam de ott írták hogy vény köteles.De mindjárt megnézem máshol is.Ez egy Medika honlap volt lehet ezért
Dííí: én azt vettem észre hogy ezeket rendszeresen kell ahhoz szedni hogy hassanak.Sajna sokszor elfelejtem bevenni.....
Eme: nehéz dolog :-( ezért lenne jó egy ilyen Thames féle megoldás :-)
sziasztok!!
Trixi...próbáltad már a lenmagot?(csak símán magában elrágcsálva)Nekem mindig hatásos volt:);)
Öregem már vagy 3 napja nem voltam nagy wc-n :-(
lehet hogy most áll át az anyagcserém??
Thames néztem azt a berendezést (beönt) de itt vényköteles :-(
mi a stadalax??
Kulonben meg neked tortaval tobb ment le, mint nekem torta nelkul :SSS mondom en, kuzd a szervezetem a fogyas ellen. Feladhatna mar :(((
A gyümölcs nap is tisztító nap :-))
ezt nem tudtad? :-)
orulok, h ma mar pozitivabb vagy :)))
megertem, h neha befaradsz, en is szoktam, pedig meg csak 4,5 honapja nyomom... Hiaba, csak emberek vagyunk :DD
Igen, ment le! Bár én azért bevágtam egy kis szelet tortát is! :((
80,5 volt tegnap ma 79,5 :)
Ügyes vagy te is! :)