Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Csajok,én ma töltött káposztát csináltam,most látom,hogy 10 dkg 631 kalória!Hát ,ez igen...
én is, és a kajám még sehol sincs:( Mindjárt neki állok a csirkemellemnek meg a salimnak:)
Lányok,most néztem meg Czanik Balázs capoeira aerobic dvd-jét,de azt nem tudom,hogy ez mitől capoeira?Olyan mint a többi..
Mikor jövök mindenki lelép:(
Szilvi ne keseredj el, elég sokat edzel lehet ez is közrejátszik:) (sok izomra gondolok)
Amúgy üdv az újaknak:)
Hat akkor en is leleptem dolgozni csajszik :)
asszem most 16-ig nem is merlegelek inkabb, akkor van a hofordulo :) Centik mennek le, erzem, kilok tutti nem, masodik reggelimet fogyasztottam el :(
nah.én is megyek,mert csinálom a többieknek(amiből nem eszek)rakott krumplit:]
Jön a szerelö lassan-tüzhely- ugyh.kicsit eltünök.
Megyek mert megint el vagyok maradva mindennel :-(
és tényleg olyanok távoztak?
én holap olyan napot próbálok hogy :tojás,gépsonka,méregtelenítő tea.,pirítós
Ezt fogom csak enni inni.
:D én ma voltam kétszer egymásután 10 perc alatt :D
ilyen se volt rég :D
:( sajnálom hogy neked nem jött be:D
amikor először csináltam másnap nem voltam éhesebb, viszont most a 2. után már én is többet flamóztam tegnap
Szerintem ne mérlegelj holnap akkor várj pár napot....nem?
Nekem nem szokott szorulásom lenni, sőt tegnap gondolom a tisztítónap hatása, de többször is voltam:)
:D igen
itt süt a nap ezerrel, már ez is feltúrbozott :D
megyek is a dolgomra, szép napot mindenkinek :D
ezt egyszerüen meg lehet rendelni es magadna kell inni vmi löttyöket.
lanyok, en tutti visszaszedem a "leadott" 30 dekamat holnapra, annyira ehes vagyok a tegnapi nap utan!! Soha tobbe tisztito nap!!!!!!!
Hát pont ezért nem értem!!! én sem.
Mostanában elég jól el tudtam menni wc-re.
Most meg hogy többet iszok meg zöldségezek 3 napja nem voltam.Pedig fordítva kellene lennie.
Végeztem a naplókkal is, Iza én teljesen megértelek. Nem csak szellemileg fárad bele az ember a fogyiba, hanem testileg is:) Meg tényleg ahogy olvasom a naplókat, gondolom a hosszú tél is az oka. Jöhetne már a tavasz:)
ők hól csináltaák?
Amúgy dugulás elhárítva :-)
Én lekopogom, hogy nincs székrekedéssel gondom hál istennek, pedig csecsemőkorom óta szorulásos voltam/vagyok. De úgy veszem észre, hogy a diéta(sok zöldség/gyümölcs és napi egy-két adag tejtermék) meghozza a várva várt hatást:D
na majd megfiyelem.........
talán az arcán látszik, nyilatkozta is, hogy nem igen észrevehető rajta, mert nagyon magas a súlya:(
Sziasztok!
Ma reggelre 66,7 kg 30dekával több.Remélem most már stabilan 67 alatt maradok, már hetek óta álltam!
A fogyóknak gratula!
További ajánlott fórumok: