Jogi kérdések! (beszélgetés)
Én jogász vagyok, de ezen a portálon - másutt sem - nem szoktam tanácsot adni. Elsősorban aíért, mert nem tudni, hogy tanácskérő mennyire pontosan irja le a tényállást, valami szitu vagy irat hiányzik-e még, aminek ismeretében adható csak korrekt tanács, és arról nem beszélve hogy munka és család mellett időm sem lenne rá.
Célszerűbb profihoz menni, ő elkéri ami szükséges az ügy ismeretéhez és nagy valószinűséggel hasznos tanácsot ad.
Nekem ezzel az a bajom, hogy több jogásszal is beszéltem az ingyenes jogi tanácsadóktól, és nem volt teljes átfedésben, amit mondtak ... :( Márpedig a jog szerintem meglehetősen "fekete-fehér". (Örökléssel kapcsolatos kérdésem volt/van.)
Úgyhogy a fórum működésének én is örülnék - bár az eddigiek után már nem tudom, kinek higgyek.
Van lehetőség ingyenesen jogi tanácsadás igénybevétére online jogpontokon,illetve személyes ta nácsadásra is.
(munkajog,társadalombiztosítási jog,adójog)
Ha esetleg valaki itt ingyen és bérmentve adna jogi tanácsokat, mire tudnád felhasználni?
Hivatkozol majd, hogy a hoxán ilyen nicknév ezt meg azt a tanácsot adta?
"jogászokra van szükség, akik bizony borsos összegekért teszik ezt meg"
Biztos te is ingyen szoktál dolgozni.
Jogi kérdésekben jártas emberek segithetnének egymásnak!
Nagyon sok olyan jogi propbléma merülhet fel, amelyek megoldásához jogászokra van szükség, akik bizony borsos összegekért teszik ezt meg.Ezen fórum arra szolgálna,hogy tapasztalatainkkal, tudásunkkal segitsük azokat, akik anyagi okok miatt nem tudnak szakjogászolhoz fordulni.
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Van köztetek olyan, aki munkaügyi jogász, vagy munkajogi kérdésekben esetleg segíteni tudna?
- Jogi kérdések, hitelre vett lakás, autó.
- Tudtok Kecskeméten olyan helyet ahol albérlettel kapcsolatos jogi kérdésekben ingyenes tanácsadás van?
- Jogi kérdések, melyekre szeretnék választ kapni! GYES, GYED utáni élet....
- Vissza a munkába 2 év után...(Jogi kérdések)