Joe Cross Reboot böjtje - Tapasztalatok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Joe Cross Reboot böjtje - Tapasztalatok
Aki nekilátna, annak leírok még néhány tanácsot.
Ha nincs géped és vennél, akkor nagy teljesítményűt és NAGY ADAGOLÓ NYÍLÁSÚT vegyél, akkor a darabolási időből tudsz spórolni.
Eleinte kóstolgasd a zöldségek levét külön, mi ízlik és mi erős, ne kelljen kiönteni egy litert azért, mert egy valami íze teljesen elrontja.
Nekem legjobban a főzőtök, cukkini, csillagtök jött be, répával, almával, körtével. Nagyon finom.
Banánból, málnából nagyon kevés levet sikerült kinyernem, ezek nem voltak kifizetődőek.
Hát mit mondjak..végignéztem a filmet és én is elkezdem a léböjtöt.3 évvel ezelőtt nyers zöldség diétát csináltam ,akkor 15 kilót fogytam,most megint neki kezdek és tudom ,hogy amit most láttam a filmben az valóságos!
Azért 92 kilót fogyni az nem semmi!
Köszönöm,hogy láthattam!
Azon gondolkodom, hogy egy ilyen léböjt kúra és a gyógyszer szedés hogy fér össze.
Mondjuk oké, hogy több éve szedett tablettákat nem lehet egyik napról a másikra elhagyni.
Én is tervezek ilyen kúrát tavaszra.
Már most elkezdtem az előkészítést, elhagytam a cukrot és a húst és reggelente már facsart lével indítom a napot.
Én is úgy tudom, hogy a zöldség gyümölcs lé akkor a leghatékonyabb ha 20 percen belül el van fogyasztva.
a filmet még nem néztem meg, de én szoktam gyümölcsleveket készíteni. Általában narancs, grapefruit az alap, esetleg gránátalma vagy más levesebb gyümölcs, amit narancsfacsaróval pillanatok alatt kipréselhetek, a zöldségeket, meg kisebb darabokra vágom bele turmix tálba, öntök hozzá a kifacsart léből és pillanatok alatt az is kész van. Én nem fogyás miatt iszom, bár nem ártana, csak simán szeretem az ilyen italokat.
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy pl. elkezdted ezt a léböjtöt egy éve, ittad x ideig, majd az után visszatértél a normál étkezéshez, vagy amint írtad változtattál rajta, a lényeg hány hónapja tart a súlycsökkenésed?
Egy hétig csináltam és megmaradt az eredménye. Mondjuk azóta az étkezési szokásaimon is változtattam és további kilók mentek le. Nem tudom mi lett volna, ha kétpofára tömöm a csokit. :)
A facsarás az olyan, hogy határozottan "neki kell állni" és akkor többet megcsinálni egyszerre. A hűtőben üvegekben eláll másnapig a lötyi. Maga a facsarás gyorsan megy, csak az előkészület sok, a hámozás, darabolás.
Szia!
Gratulálok a kitartásodhoz.
Az a kérdésem, mikor csináltad mennyi ideig?.....mennyi idő telt el a böjt befejezése óta, valamint maradt-e a súlyod annyi, amennyivel kevesebb lett a léböjt után.
Bizalmat megszavazva, hogy kapok választ rá, megköszönöm. :)
Ugrás a teljes írásra: Joe Cross Reboot böjtje - Tapasztalatok
További ajánlott fórumok:
- TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre
- A szürke ötven árnyalata trilógia és a Crossfire sorozat után hasonló könyvet tudtok ajánlani?
- Joe Cross féle léböjt kúra
- Joe Cross féle léböjt tapasztalatok
- Elliptikus tréner más néven Cross tréner: szerintetek a szalagfékes vagy a mágnesfékes a jobb?
- 2013. június 03-tól Joe Cross féle léböjt, ki tart velem?