Jobb hogy megszakítottuk a kapcsolatot egymással? Szenvedek... (beszélgetés)
Na de pont úgy jön le hogy ÉN szakítottam vele...! Én nem kerestem! Pedig én nem akartam szakítani.
Csak mivel azt írta hogy "nem muszáj odafigyelni olyasvalakire akivel nem vagyunk megelégedve" ezután hülyén jött volna le ha keresem. Mert ugyan igaz hogy nem voltam megelégedve valamivel, de azért még nagyon szeretem :-)
Manapság sajnálatosan trendi sms-ben meg chaten szakítani. :S
Szégyen minden ilyen gerinctelen pasira!!! ppffff
Gondolom nála is kiverte a biztosítékot az, hogy megbízhatatlannak tituláltad.
Egy kis humorral, csipkelődéssel többre mentél volna.
Ne szenvedj, mert ez már eső után gumicsizma.
nem célozgatni kéne, hanem kerek perec megmondani a véleményedet neki.
mondjuk ő is megmondhatta volna egyértelműbben, hogy szakítani akar veled, na meg személyesen... :-S
Fél éves kapcsolatom szakadt meg a napokban egy apróság miatt. Bizalmi problémák voltak a részemről.
Ő teljesen megbízott bennem de én nem, valamiért kétségeim voltak. Párom, aki programozó felajánlotta hogy elkészít nekem egy egszerű kis weboldalt és de sosem ért a végére. Nem időhiány, inkább lustaság miatt, vagy nem volt hozzá kedve. Én nagyon akartam, mert be akartam indítani egy kis vállalkozást ezért xarul esett...
A napokban felhoztam a témát utalgatva rá, hogy "nehéz az amikor az ember nem számíthat a barátjára, amikor a barát nem tűnik megbízhatónak". Azt hittem elnézést kér vagy legalább magába száll egy kicsit ehelyett jött a hideg zuhany. A következőt írta (távolság miatt chateltünk) : "Az ember a családját nem választja, de a barátait megválogathatja. Ha valaki nem felel meg nekünk akkor nem vagyunk kötelesek figyelmet fordítani rá, bármennyire is nehéz meghozni a helyes döntést"
Nagyon rosszul esett ez az üzenete, ezután nem is mertem írni neki. Nekem nem szakítóok hogy nem lett kész a weboldalam, csak rosszul esett. Viszont amit írt kiverte nálam a biztosítékot. Azóta várom hogy ő írjon nekem de nem ír és én meg szenvedek mint a kutya.
Ti hogy látjátok ezt a helyzetet?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom jogi úton örökre megszakítani a kapcsolatomat a vér szerinti családommal?
- Miért dönt úgy egy ember, hogy megszakít minden kapcsolatot valakivel, akit szeret?
- Mit illene tenni, ha egy olyan régi ismerős ír ünnepi üdvözletet, aki régen megszakította velem a kapcsolatot?
- A nemek harca - 1. Nők és a férfiak kapcsolatai egymással és a társadalmi szerepük
- Szakítottunk, minden kapcsolatot megszakított velem, ha meglát akkor mégis mi a fenének köszön rám?
- Párom megszakítaná az előző kapcsolatából fogant terhességét