Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Kedves Betty & Tamás atya rajongók!
(Elnézést hogy nem kezdek neveket sorolni de nem akartam senkit kihagyni.)
Nem elősorban és kizárólag Betty és Tamás atya miatt nézem a sorit, de szeretném ha tudnátok hogy együtt érzek Veletek, megértem ha baromira dühösek és csalódottak vagytok mert Betty & Tamás a. románca nem úgy alakult ahogy rengetegen vártátok, talán úgy is lehet fogalmazni hogy a fk.írók jóvoltából mint sok más szál, ez is el lett cseszve. A befejezés se lett túl jó, miért búcsúzott úgy Tamás mintha örökre szólna?
Senkit sem szeretnék megbántani a véleményemmel de a legutóbbi két rész alapján számomra nagyon kiábrándító volt Betty viselkedése, túlságosan erőszakos nyomulása és legfőképpen az amit a Macsekban művelt szegény Tamással. Ok, Betty nagyon szerelmes, bevetette a legősibb taktikát, tegyük féltékennyé a szeretett férfit. Ezzel nincs semmi baj, láthattuk milyen jól bevált. :) Szerintem az a gáz hogy az utcalány "jelmez" + viselkedés, nélkül is el tudta volna érni hogy Tamást szétvesse a féltékenység. Ami Sz. Zs. alakítását illeti nekem az jött le hogy már túljátszotta a "vallásos Betty-t" és a Macsekban a l.tyó szerepe is nagyon megjátszott és természetellenes volt.
Tamás atya nagyon fog hiányozni. :(
Libus sem lép le sztem
azért a társaság jó
és a rokonság is összehozta a kis csapatot:)
"A papszerep közel áll hozzám. Hívő vagyok, de inkább úgy, hogy nem utasítok el egyetlen vallást sem, mindenre nyitott vagyok. Nem is kaptam katolikus nevelést, nem jártunk templomba.
..talán a buddhizmus áll hozzám a legközelebb. magamba gyakorlom a vallásomat..."
meg kell látni a rossz emberben is a jót, mondjuk :D
nem szeretem az Előd gyereket, mert akkorát fog bukni, mint egy ház, de most nagyon várom a döntését, hogy mit akar apóspajtással tenni, azért szerintem nem rosszat :D
erre értem :D
van azért 1-2, de valahol igazad van :(
De a Dallasban legalább voltak szerethető karakterek is, nem csak Jockey-k és Cliff-ek.
A JR-ben alig van már valaki akit legalább el tudok viselni :-/
A Dallast se Jocky miatt néztük/ték, de hát kell valaki aki kavarja a büdöset, mert akkor hogy tünne ki, ki a jó szereplő ? :DDDD
Szabit remélem valaki észreveszi, mint rajztehetséget :D és kifesti a Macsekot :D
Atyát biztosan visszahozzák mert túl sok a rajongója, esetleg színházi szerepe miatt marad ki, ahogyan Péter is annak idején? :D
ja tényleg beácska
túl sok a nemkívánatos szereplő
Én a társaság miatt biztos hogy itt maradok.
Bettyt figyelemmel kísérem ahogy tudom a többi nem érdekel
főleg Barbara nyavajgása, és szilva idegbetegsége!
Szia!
Itt mindenki tudja rólam hogy bírom a Bodolai family-t. :) Örülök hogy látlak, eddig inkább úgy éreztem magam mintha egy Betty-Tamás a. rajongói fórumon lennék. :)
Sziasztok, újra itt.
Kedves Betty-Tamás rajongók!
Remélem hogy a csalódottságotok ellenére nem léptek le a fórumról, bár megértem ha úgy döntöttetek hogy Tamás a. távozása után nem nézitek tovább a JR-t.
én csak egyet, vagy lehet nem csak ezt, értem :(
ez a Bandi gyerök nem egy buta arc, lenne, hiszen tanult, ápolói végzettsége van.
Most meg olyan együgyűnek mutatják, hogy az már fáj :(
Kicsit kiigazíthatnák a figura szerepét, hiszen nem ilyennek ismertük meg az elején, sőőőőt, ugyebár aki emlékszik még :)
a szétkürtölésről hasonló a véleményem.
szerintem volt valami pap-Bandi dolog a régmúltban, hogy ennyire utálja őket, hiszen Erdély nem erről nevezetes, ott igen hívők az emberek és voltak is :)
még a régmúltban, mikor nem lehetett sehol, akkor is :)
Balf@sz Bandi!!
Akkora seggfej a szerepe!!
Meg akkora barom, szétkürtölte azt, ami nem is úgy volt... De ilyen idiótának lehet mondani bármit is, olyan, mint az elefánt, hogy nehezen tanul, és könnyen felejt...
Ez viszont a színésznőt dícséri!
;o)))
(Aki nekem mint nő nagyon tetszik, bár + 5 kilóval még jobban bejönne.)
Barátok közt
5337-5338.
Németh Kristóf a Barátok közt című sorozatban
Kattintson a képre!
(magyar filmsorozat, 1998) (12)
rendező: Ardai Tamás, Labancz István, Márton István, Molnár József, Rozgonyi Ádám
író: Greg Stevens, Tóth Zsuzsanna, Sipos Andrea, Michael Greaves, Dvornik Zsuzsanna
forgatókönyvíró: Béres Attila, Divinyi Réka, Domokos Gábor, Györei Zsolt, Török Krisztina
operatőr: Bodó János, Czigány György, Gurbán Miklós, Zádor István, Khin András
díszlettervező: Geigler Andrea, Ács G. Berta
jelmeztervező: Kalmár J. Andrea, Kiss Szilárd
zene: Som Krisztián
producer: Kalamár Tamás, Jan-Pelgrom de Haas, Wolf Bauer, Michael Murphy
vágó: Gyimesi Ági, Török Ágnes
szereplő(k):
Szőke Zoltán (Berényi Miklós)
R. Kárpáti Péter (Berényi András)
Csomor Csilla (Berényi Zsuzsa)
Ábrahám Edit (Berényi Claudia)
Bereczky Gergő (Berényi Bandi)
Tóth Tihanyi Csaba (Novák László)
Lóránt Krisztina (Dr. Ferenczy Orsolya)
Kinizsi Ottó (Balassa Imre)
Gonda Kata (Temesvári Noémi)
Varga Izabella (Berényiné Dr. Balogh Nóra)
Várkonyi András (Kertész Vilmos)
Fodor Zsóka (Kertész Magdolna)
Németh Kristóf (Kertész Géza)
Farkasházi Réka (Kertész Mónika)
Balogh Edina (Nádor Kinga)
Szabó Erika (Mátyás Tilda)
Kiss Ramóna (Szentmihályi Zsófia)
Rékasi Károly (Bartha Zsolt)
Marenec Fruzsina (Harmathy Emma)
Deutsch Anita (Szilágyi Andrea)
Bruckmann Balázs (Szilágyi Pál)
Bognár Zsolt (Szilágyi Tamás)
Magyar Bálint (Szilágyi Lóránt)
Csapó Virág (Novák Éva)
Kőváry Tamás (Novák Csaba)
Hullan Zsuzsanna (Szentmihályi Szilvia)
Gyetván Csaba (Szentmihályi György)
Körtvélyessy Zsolt (Hoffer József)
Konta Barbara (Hoffer Eszter)
Halász Gábor (Hoffer Mihály)
Somorjai Tibor (Berényi Ákos)
Kiss Zoltán (Csurgó István)
Fényes Erika (Kozák Luca)
Oberfrank Pál (Fenyvessy Sándor)
Szabó Margaréta (Berényi Ágnes/Kocsis Bernadett)
Hujber Ferenc (Szokolai Albert)
Németh Franciska (Varga Petra)
Bátyai Éva (Sztojcsevics Míra)
Mészáros Árpád Zsolt (Bauer János)
Laklóth Aladár (Radnics Szabolcs)
Sándor Orsolya (Petrovics Virág)
Erdélyi Tímea (Mátyás Tilda)
Dósa Mátyás (Egresi Tóni)
Csifó Dorina (Temesvári Noémi)
Labancz Lilla (Léna)
Mérai Katalin
Kardos Eszter
Réti Barnabás
Lehet, hisz egy idióta, aki mindenkivel ordíthat, és mindenkivel olyan hangnemet engedhet meg magának, amit ő nem tűr el senkitől...
NagyonhülyeBandi!!
mindegy én sem találom:(
majd meglesz
de nem betegszünk bele, ha mégsem:)