Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? fórum

Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)

1572. Miss Jane (válaszként erre: 1559. - Fairtool)
2010. aug. 3. 22:51
Annyira nem kell sok krém, be kell szívódnia valamennyire. Tekercselni pedig több rétegben kell, és megszorítani valamennyire. De nagy művelet azért popsi tájékon tekercselni. Én használtam hasra, fenékre, combra, és még felkarra is. A paprika krémnek szabályosan égetnie kell, ha elég krémet tettél fel rá, és kellően meleg a környezet. De vigyázat!!! valaki első fokú égést szenvedett tőle, szóval ha érzékenyebb a bőre valakinek inkább tesztelje előbb.
1571. Pacalpörkölt (válaszként erre: 1569. - Miss Jane)
2010. aug. 3. 22:49
Szia! Nem, de szivesen megnéztelek vólna ,hogy miért küzdesz,, fogyizól vagy csak kondi
1570. Miss Jane
2010. aug. 3. 22:45
Na lányok, elmegyek aludni, remélem sikerült egy kis kedvet szereznem a testmozgázhoz, és nem csak "okoskodásnak" fogjátok fel, de higgyétek el megéri kipróbálni legalább!
1569. Miss Jane (válaszként erre: 1567. - Pacalpörkölt)
2010. aug. 3. 22:36
Szia, bocsi, de nincs fenn képem. Ismerjük egymást valahonnan?
1568. Miss Jane
2010. aug. 3. 22:33
Én nagyon sport párti vagyok:), de még egy pozitívum: ha eddig nem sportoltatok, vagy keveset, akkor ha most elkezditek, akkor látványosan meg fog indulni a súly lefelé:)
1567. Pacalpörkölt (válaszként erre: 1565. - Miss Jane)
2010. aug. 3. 22:32
Szia! Szivesen látnám a fotódat
1566. Miss Jane
2010. aug. 3. 22:31
Ja és a legeslegjobb hatás a testmozgásnak, hogy többet lehet enni mellette, hogy az ember súlyt tartson, vagy akár fogyjon. Én a jelenlegi súlyomat heti 3-4 mozgás mellett 2200 Kcal-al tudom megtartani, míg ha nem mozognék, akkor ugyanez 1800 Kcal lenne kb.
1565. Miss Jane
2010. aug. 3. 22:29

Hahó, vagyok, ma azért be alakítottam kaja terén...mindegy, majd Gastroyal segít:).

1.Testtekercselés dióhéjban: tiszta bőrre kell felvinni a krémet (én előtte bőrradíros tusfürdőt használok) betekerni testekercselő fóliával (szerintem jó a háztartási fol-pack is) én még ráöltözök, és még az ágyba is bebújok, hogy még melegebb legyen. Lehet mozogni is mellette, úgy kevesebb krém kell, és lehet, hogy hatásosabb is. A tájékoztatón rajta van, hogy melyik krémet-meddig lehet alkalmazni. Vannak még egyéb praktikák is, van fórum is róla (Rekongem-es).

2. A fogyás 70% a táplálkozáson múlik, a maradék 30 % csak a testmozgás, viszont kell!!!! Szép feszessé teszi az izmokat, a bőrt, stresszoldó, segíti eltüntetni a narancsbőrt is. Én 3 éve amikor nagy volt a túlsúlyom, akkor nem mentem emberek közé tornázni, csak otthon mozogtam: Béres Alexandra, Norbi tréningek, stepper stb.

Tudom ajánlani a Norbi duci tréning 2008-at kezdetnek nagyon jó. Mozgásból elég heti 3X1 óra.

Mostanában már terembe járok, mert ott keményebbek az edzések.

1564. The Woman (válaszként erre: 1559. - Fairtool)
2010. aug. 3. 22:16

:DDDDDDD

Ez a testmozgás-recept nagyon tetszik!!!!! Egészségedre!!!

1563. The Woman (válaszként erre: 1545. - Renii92)
2010. aug. 3. 22:09

Egyetértek.

Mintha a számból vetted volna ki a szót!!! :))

Én is kb. azóta tervezem, mióta elkezdtem a kúrámat. Úgy 3 hónapja... ;)

Annyi a különbség, hogy én mindig mára tervezem, aztán este rájövök, hogy ma sem jött össze!!! :D

1562. The Woman (válaszként erre: 1539. - Miss Jane)
2010. aug. 3. 22:04

Szia!

Semmi gond, annyit írsz, amennyi jólesik. :)

Mi szívesen olvasunk mindenféle hozzászólást. És nem fogjuk számolgatni, hogy ki mennyit írt!!! :))))

Azt hiszem, talán beszélhetek többesszámban. :)

1561. The Woman (válaszként erre: 1535. - Renii92)
2010. aug. 3. 22:01

Szia renii92!

Szerintem is, ne aggódj. Úgy kell annak lennie!!! :)

1560. The Woman (válaszként erre: 1533. - Fairtool)
2010. aug. 3. 22:00

Szia Fairtool!

Örülök, hogy ízlik a FormaBontó, nálam is nagy sikere volt!

A gyümölcsvelővel kapcsolatban csak annyit, hogy párszor már nálam is előfordult, hogy egy picit habzott a széle, de én mindig megettem, és semmi bajom nem lett tőle. Egyáltalán nem éreztem, hogy bármi baja lenne. Legközelebb azért próbáld legalább megkóstolni.

Igazából nem tudom, mi lehet az oka, de soha nem volt vele semmi gond.

1559. Fairtool
2010. aug. 3. 19:16

A legutolsó bejegyzésem miatt (plötyi..., 3 gyerek...kifogások...) nagyon lelkiismeretfurdalásom lett. Apjukom elvitte a gyerekeket a nagyiékhoz, én pedig csodák-csodájára nekiduráltam magam, és elmentem futni. 2p futás+1p séta. Olyan jól esett!

Hogy is van ez a tekercselés? Bőven krém a popsira, combra, és rá a házt. fólia? Jól értettem? Nem csúszkál le a fólia a bokámhoz?

1558. renii92
2010. aug. 3. 18:48
Én úgy tervezem hogy lejárok majd konditerembe kicsit mozogni, mert otthon tuti nem veszem rá magam a mozgásra:)
1557. bbibe
2010. aug. 3. 18:37
Egy kérdés: Valaki evett alacsony szénhidrátos menüt? Milyen? Mert már nem tudom mit rendeljek jövő héten!!!
1556. Miss Jane (válaszként erre: 1555. - Bbibe)
2010. aug. 3. 17:36
Sport boltban, Hervisben pld. Az enyém mosható mosógépben is, ez lényeges. De hivatalosan testterkercselni kell a zsírégető krémekhez, csak én a tekercseléshez is lusta vagyok:)
1555. bbibe
2010. aug. 3. 17:35
Tyűha termós alakformáló naci? Olyan dolgokat írtok amiről soha nem hallottam! Azt hol lehet kapni?
1554. bbibe (válaszként erre: 1552. - Tyopi)
2010. aug. 3. 17:33
Nekem megírod majd, meg hogy hol lehet venni fóliát hozzá meg mi a neve a krémnek!! Köszi előre is!
1553. Miss Jane (válaszként erre: 1552. - Tyopi)
2010. aug. 3. 17:32
Ok, én kíváncsi vagyok melyik az. Én utálom magam tekercselni ezért termós alakformáló nacit húzok rá, így az égetés garantált.
1552. tyopi
2010. aug. 3. 17:30
Én az Uramat azzal szoktam megnevettetni, hogy bekenem magam folyadékelvezető krémmel, befóliázom magam és így mászkálok (nagyon vicces hangja van:)) és sportolok, de például fűnyírás vagy otthoni rohangálás közben megcsináljátok ezt, máris tettetek valamit a bőrért:) Ha meg sport közben, az extrém gyorsan meglátszik! Tényleg, ezt a fóliázást mindenkinek ajánlom. Régen így mentem ki, nem több, mint 20 perc bicajozásra egy vizsgaidőszakomban minden nap (ilyenkor az ember mindent csinál, csak ne tanulni kelljen:)) és pár nap után szemmel látható volt a változás. Ha érdekel benneteket, megnézem a krémet holnapra, most nem emlékszem a nevére, drogériákban lehet kapni, és szerintem világbajnok! Szaunázás közben is használható, garantáltan főni fogtok a saját levetekben, szó szerint!:)
1551. Miss Jane (válaszként erre: 1547. - Fairtool)
2010. aug. 3. 17:25
Én Rekongem paprika krémet használok, és mellfeszesítésre pedig rossmanosat vagy dm-eset, az a legolcsóbb. Én nem merek ilyen fahéjas testápolóba keveréssel kísérletezni, félek, hogy megégetem magam.
1550. Fairtool (válaszként erre: 1545. - Renii92)
2010. aug. 3. 17:22

Én is dettó.

Mire a 3 gyereket kivégzem, estére kipurcanok teljesen, a mozgást pedig csak halogatom. A testemen meg is látszik :-(

Tiszta plötyi vagyok, és narancsbőrös. Eddig összesen 17 kilót fogytam, meglátszik a bőrömön.

1549. bbibe (válaszként erre: 1547. - Fairtool)
2010. aug. 3. 17:20
Hülye kérdés, de ilyenkor alap krém kell a gyógyszertárból és plussz pár csepp fahéjolaj?
1548. bbibe
2010. aug. 3. 17:19
A salaktalanító tea tényleg jó! Én azt iszom 2 naponta!
1547. Fairtool (válaszként erre: 1544. - Bbibe)
2010. aug. 3. 17:18
Fahéjolaj is nagyon jó testápolóba keverve, csak nagyon kell vigyázni mennyit rakunk bele. Azt hiszem a Détár Enikő égette le magát egyszer véletlenül a túladagolt cseppekkel. Én próbáltam az Avonost is, de csak puhább lett tőle a bőröm, ennyi.
1546. Miss Jane (válaszként erre: 1543. - Fairtool)
2010. aug. 3. 17:17

Köszi, én szerintem sima filteres teákat veszek ezekből, és reggel főzöm meg őket. Jobb, mint a semmi. Mellette szedek majd még plus lúgosításnak lucerna vagy búzafű kapszulát is, és esetleg szódabikarbónás vizet iszom, na meg persze citromos víz.

Salaktalanító tea is jó szerintem.

1545. renii92 (válaszként erre: 1542. - Miss Jane)
2010. aug. 3. 17:16
Hát igen nekem is be kéne ruháznom pár ilyen krémre. Meg persze a mozgás a legfontosabb. Mindig eltervezem hogy na akkor holnaptól nekiállok, de valahogy mindig elmarad. Mindig akad valami más dolgom.:)
1544. bbibe
2010. aug. 3. 17:11
Tényleg paprika krémet hol lehet venni? Meg melyik a jó testápoló? Mert én is félek, hogy megnyúllik a mellem!
1543. Fairtool (válaszként erre: 1537. - Miss Jane)
2010. aug. 3. 17:11

Tegnap vettem meg a teákat: citromfű, csalán, fehér tea, mate tea, zöld tea, lapacho tea. Ma reggel főztem meg őket először, a konyhám úgy nézett ki, mint egy boszorkánykonyha :-) Mindenhol üvegcsék, bennük gyanús trutyik úszkálnak, én meg rohangálok köztük. De most még megtehetem ezt a reggeli főzőcskézést, mert itthon vagyok a kicsikkel, októberben megyek vissza dolgozni.

Mindegyik teafűre rá van írva, hogy meddig kell főzni, és az interneten is rákerestem, miből mennyit szabad naponta max. Melyik tea érdekel konkrétan? Megírom.

Így hogy én vettem a teafűveket, kb. 2-3000 ft-ból kijött, és kb. 3 litert főztem összesen belőlük. Tettem bele citromlevet és egy kis sztíviát, hogy legyen ízük.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook