Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Hahó, vagyok, ma azért be alakítottam kaja terén...mindegy, majd Gastroyal segít:).
1.Testtekercselés dióhéjban: tiszta bőrre kell felvinni a krémet (én előtte bőrradíros tusfürdőt használok) betekerni testekercselő fóliával (szerintem jó a háztartási fol-pack is) én még ráöltözök, és még az ágyba is bebújok, hogy még melegebb legyen. Lehet mozogni is mellette, úgy kevesebb krém kell, és lehet, hogy hatásosabb is. A tájékoztatón rajta van, hogy melyik krémet-meddig lehet alkalmazni. Vannak még egyéb praktikák is, van fórum is róla (Rekongem-es).
2. A fogyás 70% a táplálkozáson múlik, a maradék 30 % csak a testmozgás, viszont kell!!!! Szép feszessé teszi az izmokat, a bőrt, stresszoldó, segíti eltüntetni a narancsbőrt is. Én 3 éve amikor nagy volt a túlsúlyom, akkor nem mentem emberek közé tornázni, csak otthon mozogtam: Béres Alexandra, Norbi tréningek, stepper stb.
Tudom ajánlani a Norbi duci tréning 2008-at kezdetnek nagyon jó. Mozgásból elég heti 3X1 óra.
Mostanában már terembe járok, mert ott keményebbek az edzések.
:DDDDDDD
Ez a testmozgás-recept nagyon tetszik!!!!! Egészségedre!!!
Egyetértek.
Mintha a számból vetted volna ki a szót!!! :))
Én is kb. azóta tervezem, mióta elkezdtem a kúrámat. Úgy 3 hónapja... ;)
Annyi a különbség, hogy én mindig mára tervezem, aztán este rájövök, hogy ma sem jött össze!!! :D
Szia!
Semmi gond, annyit írsz, amennyi jólesik. :)
Mi szívesen olvasunk mindenféle hozzászólást. És nem fogjuk számolgatni, hogy ki mennyit írt!!! :))))
Azt hiszem, talán beszélhetek többesszámban. :)
Szia renii92!
Szerintem is, ne aggódj. Úgy kell annak lennie!!! :)
Szia Fairtool!
Örülök, hogy ízlik a FormaBontó, nálam is nagy sikere volt!
A gyümölcsvelővel kapcsolatban csak annyit, hogy párszor már nálam is előfordult, hogy egy picit habzott a széle, de én mindig megettem, és semmi bajom nem lett tőle. Egyáltalán nem éreztem, hogy bármi baja lenne. Legközelebb azért próbáld legalább megkóstolni.
Igazából nem tudom, mi lehet az oka, de soha nem volt vele semmi gond.
A legutolsó bejegyzésem miatt (plötyi..., 3 gyerek...kifogások...) nagyon lelkiismeretfurdalásom lett. Apjukom elvitte a gyerekeket a nagyiékhoz, én pedig csodák-csodájára nekiduráltam magam, és elmentem futni. 2p futás+1p séta. Olyan jól esett!
Hogy is van ez a tekercselés? Bőven krém a popsira, combra, és rá a házt. fólia? Jól értettem? Nem csúszkál le a fólia a bokámhoz?
Én is dettó.
Mire a 3 gyereket kivégzem, estére kipurcanok teljesen, a mozgást pedig csak halogatom. A testemen meg is látszik :-(
Tiszta plötyi vagyok, és narancsbőrös. Eddig összesen 17 kilót fogytam, meglátszik a bőrömön.
Köszi, én szerintem sima filteres teákat veszek ezekből, és reggel főzöm meg őket. Jobb, mint a semmi. Mellette szedek majd még plus lúgosításnak lucerna vagy búzafű kapszulát is, és esetleg szódabikarbónás vizet iszom, na meg persze citromos víz.
Salaktalanító tea is jó szerintem.
Tegnap vettem meg a teákat: citromfű, csalán, fehér tea, mate tea, zöld tea, lapacho tea. Ma reggel főztem meg őket először, a konyhám úgy nézett ki, mint egy boszorkánykonyha :-) Mindenhol üvegcsék, bennük gyanús trutyik úszkálnak, én meg rohangálok köztük. De most még megtehetem ezt a reggeli főzőcskézést, mert itthon vagyok a kicsikkel, októberben megyek vissza dolgozni.
Mindegyik teafűre rá van írva, hogy meddig kell főzni, és az interneten is rákerestem, miből mennyit szabad naponta max. Melyik tea érdekel konkrétan? Megírom.
Így hogy én vettem a teafűveket, kb. 2-3000 ft-ból kijött, és kb. 3 litert főztem összesen belőlük. Tettem bele citromlevet és egy kis sztíviát, hogy legyen ízük.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?