Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Gondolom,beszéltük ma mennyi gond van,pénz terén is!
néha próbálj meg azért beiktatni,én 1héten 1x iszom lúgosító italt és nagyon hatásos úgy is!
Szia renii!
Igen kostóltam ,nekem tetszik ahogy olyan ropogós és finom is .Én 1nap 1x ettem!
Így van, emiatt vettem búzafű kapszulát, ami lúgosít, és iszom mellé citromos vizet, esetleg majd szódabikarbónás vizet. Nekem nagyon lényeges a lúgosítás, mert állítólag amiatt (is) lehetnek a nőgyógyászati elég komoly problémáim. Szóval adok egy esélyt a dolgoknak.
Persze legjobb lenne az ABC menü, de a reggeli gyümölcsvelő nem jön be majd hosszú távon. Forma-bontó lenne az ideális, és abban is van 2 lúgosító étkezés. Reggel egyszerűen mindig nagyon éhes vagyok, és szénhidrátot kívánok.
A búzafű kapszulát nem ismerem!
A B biztos,hogy nem lúgosít az A a lúgosító szakasz!
Azt tudod csinálni,amit én,hogy a B mellé rendelsz Extra lúgostó italt,vagy lúgos vizet!na persze pénz kérdése igaz?
Én még csak pár napja kezdtem, de több oka is lehet, hogy kevesebbet fogytál, de 0.5 kg/hét teljesen normális, és rájössz, hogy minél kevesebb kg vagy, annál lassabb a fogyás.
Én azt olvastam a tájékoztatóban, hogy vagy valaki csak a Best Of-ot eszi addig amíg eléri a kívánt súlyt, vagy pedig 1 hét lúgosítás A menü után vált át a B-re. Sokan persze nem tartják be, és elérnek sok fogyást, de én azért szoktam követni az előírásokat ha tudom. A Best Of mondjuk lúgosít, de nem olyan erősen szerintem mint az A menü. Szóval lehet, hogy csak belassult a fogyásod, és később be fog indulni, vagy a lúgosítás Nálad nagyon fontos.
Szia!
Ne aggódj hidd el itt mindenki átment ezen főleg ha eddig sokat ettél az első napokban még éhes leszl de 1-2hét múlva átállsz!Tudod általában minden kezdet nehéz és ha ezeken a tűzkeresztségeken átesel és kibírod,nem törsz össze erős maradsz akkor minden menni fog meglátod még egy kis kitartás!Majd a mérleged megvígasztal!
Ém még a dietetikustól kaptam a tanácsot,a gastroyalnál,hogy mielött megeszem a reggeli gyümölcsös algás turbót azelött 1órával fogyasszam el a kávét utána már ne és közben se!
Igen valóban savasít,én mostmár lúgosítás közben napi 3-at is megiszom de semmi szerintem tök jól ki vagyok lúgozva:)!
De mióta vannak a ganodermás kávéik ez nem jelent gondot már senkinek szerintem ,hogy mikor és hogy igya!
SZia Miss Jane!
2hétig Bestof-ot csináltam italokkal, fogytam 4.5kg-ot, utána sütiztem és ezzel csak -0.5kg.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?