Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
Szia!
Várj egy kicsit amikor megkapod én is azt szoktam,hogy ilyenkor kiöntöm bögrébe és megvárom amíg egy kicsit felmelegszik szobahőre!Ha nem algás innivalód van azt egy kicsit mikrózhatod én is csináltam így a lúgos vízzel ,az extra zsrégetővel is ,de csak egy pici fordulatra tettem be!Az algásokat viszont így csináld,hogy kiöntöd és magától majd melegszik!
Nekem is átment torokgyuszira most ittam hársfa teát ,de én mindig így járok a megfázás után torokgyuszi jön pár napra rá!
Sziasztok!
Csatlakoznék én is Hozzátok, ha lehetséges.
Mától eszem a best of menüt, amiben benne van a lúgosító víz és a megadrink is. Nagyon ízlett, meg is vagyok lepődve, mert rosszabbra számítottam.
Én 40 kilót szeretnék leadni, de elképzelésem nincsen, milyen esélyeim vannak pl egy január közepi időpontig.
Azért addig, mert akkor valami fontos dolog lenne az életemben, addigra szeretnék a lehető legtöbbet fogyni.
Régebben csináltam a 90 napost, tehát kitartás az lesz, de tudom, hogy lesznek holtpontok, amikor jól jön majd néhány támogató jó szó...
Gondolom, nagy súlyfeleslegből könnyebben indul be a fogyás...
Ez az étrend szerintetek jó lesz nekem?
nem vagyok különösebben ízfüggő, szóval aránylag monoton sokáig bírom ételeken...
Szia Pintyőke72!
Én is csak most olvastam vissza a hozzászólásokat. Bocsi Neked is érte.
Köszönöm szépen a dícséretet nagyon jól esik a lelkemnek. Sokt jelentenek ezek az elismerések a diétám során. Nem hiszed el, de sokszor ezek a jó szavak és elismerések adnak erőt a folytatáshoz.
utána pedig a megtartáshoz. Mert lefogyni az nagyon könnyű, ha meg van az igazi elhatározás.
Megtartani azt az álom súlyt, az az igazi kihívás!
Én ezt már egyszer átéltem, és nem akarom mégegyszer átélni. A vissza hízás olyan mint a lavina. Ha egyszer elindul, akkor onnantól nincs megállás!
Én elhatároztam magam, hogy soha többet nem akarok KÖVÉR lenni. Nem akarok totyogni, meg fulladni. Még rágondolni is rossz.
Nekem az a véleményem, hogy ne fél óra alatt olvasd ki a könyvet! Valószínű, hogy valamit kihagytál az olvasásnál, hogy nem fogott meg.
Szerintem szép lassan olvasd el minden oldalát, és biztos vagyok abban, hogy más lessz a reakciód.
Miért volna harag?
Sőt szeretném, ha továbbra is írogatnánk egymásnak, mert nagyon szeretek az ilyen szókimondó csajokkal levelezni.
További szép estét Neked!
Igen, 6 napig csináltam! De nekem nem jön be! Sok a fura íz és zöldség. Kár, hogy húsival nem lehet lúgosítani!!! :) Ja, és ha bírom akkor bejátszok, még egy hét lúgosítást! :D
Amúgy nekem torok gyuszim van, de kíválóan lépegetek mellette 20 percet! :) De a fejfájás iszonyú!
Bocsi a nyavajgásért!
Én is felvagyok puffadva! Én se ittam 1 hétig az italokat. És jövő hét színes leves kúra, lúgosító ital csomaggal.
Aneske ami bevállik azt csináld tovább rendesen! Addig jó míg működik szerintem! :D
Én csak meghaltam ,mert meg vagyok fázva rendesen alig tudok két tüsszentés között levegőt ia venni,de azért itt vagyok!
Ne hagyd abba a szénhidrátszegény nagyon jó ,de nekem ennyi nem is ment le vele csak heti 0,8kg lehet,hogy neked a holtpont tea is rátett,folytasd szerintem!A tea nagyon finom én is szoktam rendelni,most egy hétig nem ittam semmit csak csapvizet meg is lett az eredménye ,széklet nuku már két napja alig várom a hétfőt,hogy újra igyak mert rendesen fel vagyok fújódva emiatt!Nálam annyira erős a húsmánia ,hogy én nem untam rá ,egyél akkor egy kis formabontót,ha váltanál aztán visszatérhetsz!
ÜGYI VAGY!!!!!
Én is Keddtől edzőterembe fogok járni csak figyelj, hogy a pulzusod a zsírégető tartományban maradjon és akkor jó lesz! Írd ám, hogy hogyan fogysz!!!
Szia!
Nekem 50-52-es méretem is volt szörnyen éreztem magam!És mára kezet foghatunk 38-as alul-felül!
Én is így jártam egyébként a felsőkkel ,de már 1-2hét múlva biztos lesznek nekem sem igazán bővelkedik a ruhatáram nem tudom hol állok meg ,de szerintem a 38-as egy jó darabig jó lesz ,tegnap két 30-as farmert vettem de olyan csípőfazonosak,hogy nekem kényelmetlen ,de ráraktam egy övet így jobb!Ami nagyon jó érzés most is abban vagyok,hogy tudtam venni egy vajszínű kordbársony nacit,igaz anyu röhögött,hogy
milyen színre szeretném festeni,tudjátok 3pici gyerek meg egy vaj színű ruha,de még nem feketedett el,szóval olyan jól áll ilyenem szinte még sose volt és micsoda vékony combikáim vannak benne!!!!!Ilyen jó napokat kvánok mindenkinek!
sziasztok
a lúgosító hetet -3.6 kg-al zártam
most zsírégetőzöm de először felfele ment és ma lett újra annyi amennyi a lúgosító végén volt
de majd beindul még 33 kg -ot kell fogynom
ez a minimum végre találtam egy súlyvesztő klubot ahova fogok járni
a mozgást nem tudom beiktatni de nyaralás után elmegyek végre egy személyi edzőhöz
mindenkinek jó éjszakát
Hogy ízlenek a Turbó-s ételek?
A 2 hét mindenképp látványos eredményt fog produkálni, és utólag örülni fogsz neki, hogy kibírtad. Én szurkolok Neked, hogy végig tudd csinálni, hamar eltelik az a 2 hét!!! :))
A saját kávéd helyett javaslom a ganodermás kávékat (CopHee vagy CopHee ICE), azokkal biztosan nem lesz gondod, mert lúgosítanak. Az előző sima, az utóbbi édesítőszerrel és tejszínnel készült, és eddig mindenki dicsérte.
Szerintem próbáld ki őket!!!
Szia eper75!
Hát igen, a hagymás rostélyos nagyon brutál volt. A párom ma ette meg ezt vacsorára, de én melegítettem meg neki. Huhhh!!!
Én most már elég jól bírom ezeket nézni, szagolgatni, de korábban nálunk is az volt a megoldás, hogy külön helyiségben fogyasztottuk el a saját ételeinket, hogy ne nehezítsük meg az én helyzetemet. Ő szerencsés alkat, mert vékony, és bármit megehet, de nekem vigyáznom kell!!!
Gratulálok, hogy erős voltál!!!
Én is úgy tudom, hogy egy rudi belefér naponta!
Szia Miss Jane!
Szerintem is hatásos lesz a lúgosítás, és talán 4-5 kiló lemehet a 2 hét alatt. Ez a legjobb módja annak, ha az ember kicsit visszaszedett és ismét szeretné beindítani a folyamatokat.
Hidd el, menni fog, kitartás!!!
Én múlt hétvégén voltam hosszú ujjú felsőt venni, mert az összes felsőm úgy lóg rajtam, hogy szörnyű rám nézni. Az ezer éves felsőimet kell előszednem, amelyeket még a felszedett kilóim miatt raktam félre, és most azokból gazdálkodom. (Múlt hétvégén még sajnos csak a nyári készletek voltak a boltokban, ahol jártam.)
Egyébként én folyamatosan próbálgatom a régi, még sosem hordott nadrágjaimat (mert túl hamar kihíztam őket :( ), és most már némelyik 30-as farmer is feljön rám, míg áprilisban még a 35-öst hordtam.
Ruhában a 48-as volt a megfelelő akkoriban, most pedig 40-42-es kell, de már vettem egy 38-as túradzsekit is magamnak.
Hihetetlenül jó érzés, ha az ember visszanyeri a régi alakját!!! Kívánom mindenkinek, hogy mielőbb tapasztalja meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia aneske!
Én is nagy Holtpont tea "fan" vagyok. Minden héten rendelek magamnak a hétvégére egy üveggel. Egyszerűen hiányzik, ha nem ihatom. Isteni finom!!!!!
Amúgy gratula a Holtpont teás fogyásodhoz!!! :))
Szia fuszulka!
Gratulálok! Nagyon szép eredményt értél el. A lúgosítás mindig meghozza azt, amire számítunk, a fogyást. És még meg is könnyebbül a szervezeted!!!
A fogyással (immár -17-18 kilónál tartok) én is sokkal energikusabb lettem, és a kedvem is szuper (igaz, alapból pozitívan állok mindenhez, de ez is fokozódott).
Neked is további kellemes zsírégetést kívánok!!! :)
Még mennyit szeretnél fogyni?
Na bumm...
Egészségedre!!!
Reméljük, nem fog látszani a mérlegelésednél. Talán egy marékkal belefér. Időnként van az úgy, hogy az ember nagyon megkíván valamit, és még kísértésbe is esik.
Ha valóban csinálsz egy lúgosító leves kúrát a jövő héten, akkor szerintem nincs miért aggódni. Tuti le fog menni az a kis "bűnözés"!!! :))
Persze nyugodtan edd meg ezt lehet!A kávét mondom nyugodtan idd meg a leves elött 1 órával nekem sem befolyásolt semmit így!
De ha el tudod ,hagyni akkor még jobb nincsenek problémák vele!Ajánlom figyelmedbe a gastroyalos ganodermás kávékat is nagyon finomak ha tejjel és édesítővel iszod akkor a kéket az ice coffet vedd!Azok egyáltalán nem savasítanak!
Ok,minden rendben lesz akkor hidd ,el és ha lehet és ahogy érzed is a 2hétre próbálj ráállni mert az hoz igazi hatást,nekem is ez adott!
Köszönöm a szurkolást!Remélem jól megy majd a tanulás!
Akkor várom és kíváncsi vagyok a hetes eredményedhez!
Sziasztok! Linike kitartást kívánok a tanuláshoz és egy-egy kalappal minden vizsgádhoz!:)
Én nekem már ma van a második napom Turbó lúgosítással, most elszánt vagyok, nagyon! Addig csinálom amíg bírom, jó lenne 2 hétig:).
Kávét én is iszom, reggel azzal indítok majd mindig, de utána 1 óráig semmi és reggeli, ahogyan tanácsoltad.
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?