Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba? (beszélgetés)
ÚÚÚÚ, ez nagyon durva! Én már mindent elhiszek az élelmiszeriparról! Itt is érvényesül a mindent a nagyobb nyereségért elv, mint minden vállalkozásnál.
De most őszintén, a rákkeltő édesítők mennyivel jobbak, egészségesebbek, mint a rlpacukor? Én magamnak sztíviát használok, de erről is olvastam már jót is és rosszat is. (több jót)
Köszönöm!Tényleg ezek a dolgok nagyon fontosak,hogy megosszuk egymással az egészségünk érdekében azért is írtam le nektek ,mert sokan járunk ilyen cipőben!
Nagyon csúnya dolog,hogy ennyire nem foglalkoztak vele,ha már tudták is kellett volna tanácsokat adni mivel tudod megelőzni!Szerintem azért az sem mindegy ,hogy 50 vagy 70évesen hal meg az ember ,mert ez minél hamarabb kiderül tud ellene tenni!
Nagyinak leginkább a vérnyomás okozta,de nekem meg a koleszterin nagyon magas volt és én örülök,hogy a Gastroyal segítségével ezt minél hamarabb kezelni tudtam!És a napi széklet is nagyon fontos ,Sok sikert mindenkinek és vigyázzunk egymásra!
Részvétem! Ezt én is hallottam! De én a bor helyett maradok a rostban gazdag táplálkozásnál.
Ja, és nekem a koleszterinem 3 évvel ezelött 10,2 volt és rá egy évre letornáztam 3,4re.
Ja, és a kristálycukor okozza részben a meszesedét. Állítólag a barna cukrot mésszel keverik össze és attól lesz fehér és mikor az emberek megeszik a mész lerakódik a szervezetben. Mikor ezt megtudtam, kitíltottam a konyhából a kristálycukrot és csak barnacukrot használok! Vagy édesítőt!
Az már a 3. heted lenne a lúgosításból, jól gondolom?
Én úgy tudom, hogy csak 2 hétig javasolják, ezért talán lépj a következő szakaszba, a B-be (zsírégetőbe). A FormaBontóval fogod folytatni? Én is azzal folytattam annak idején, 5 héten keresztül.
Nekem bevált.
Sok sikert a folytatáshoz is és még egyszer gratula!!! :)
Linike!
Nagyon sajnálom, ami történt. Fogadd őszinte részvétemet!!!
Köszi szépen, hogy megosztottad velünk ezeket a hasznos infókat, még eme szomorú pillanatban is.
Valóban ajánlott mindannyiunknak figyelni a szervezetünk jeleire és állapotára.
Köszi :)
Úgy örülök neki! Már gondolkodom egy jövő heti leveskúrán is, de lehet hogy azt már nem bírnám ki, sok lenne. Attól félek, ha így kiéheztetem magam a 2 hét alatt, akkor a formabontó menü ismét nem lenne hatásos.
Érdekes, amit mondasz, Linike!
Nekem is volt egy időszakom ma du., hogy majd kiesett a szemem az éhségtől, pedig elvileg nem kellett volna. Egy kevés magot (mandula, tökmag) rágcsáltam is, bár lehet, nem lett volna szabad!!!:((
Nagyon sajnálom, fogadd őszinte részvétemet!
Nagyon jó, h ezeket leírtad. Tényleg nagyon sokunknak magas a koleszterinszintje, és nekem pl a trigliceridem is magas. Már tizenéves koromban is állandóan magas volt a koleszterinem, de soha egyik doki sem mondta, h ki kellene vizsgáltatni, vagy tenni kellene ellen valamit. Elintézték, a "fiatal még az agyvérzéshez vagy az érelmeszedéshez" dumával :-(
Szia renii92!
Ügyes vagy, hogy meg tudtad őrizni a súlyodat!
Ez is nagy dolog, ha önmagadnak kell összeállítani az étrendet és még nincs benne nagy gyakorlatod.
Jövő héten már ismét egész héten tudsz fogyózni?
Sziasztok mindannyian!
Hogy egy kicsit fokozzam a rémhíreket,meg a rossz dolgokat ,most nagyon kérek mindenkit figyeljen!
Meghalt a nagymamám és akár milyen morbid,de a boncolási eredményéből kiemelnék 1dolgot ami engem is nagyon megfogott ,rendesen betojtam és tenni kell ellene ,főleg azoknak akik egy cipőben jártak/járnak velem! A bélrendszeren az erek kritikus fokú érelmeszesedésben voltak elhalt az egész tápcsatorna!A kiváltó ok a magas vérnyomás a koleszterin magas Ldh szintje és a rostnélküli táplálkozás!Abban mutatkozik,meg ,hogy nem naponta van széklet azaz a beleken felrakódott salakanyagok és ezek vezetnek a bél elhalásához ami bizony halált okoz!Nekem ki tudja mióta ,magas volt a koleszterinem ,ha a Gastroyal nem nézi meg még ma sem tudnám,az elsavasodás is jelentkzik a beleken!Nem tud lélegezni vért szállítani oxigént felvenni és széklet továbbításához így a hernyó szerű mozgásokat nem képes végezni!Napi 2dl vörösbor is segít a vér Hdl Szintjét emelni ,ezáltal az érfalakat védeni és nagyon sok rost,ez a kúra biztos vagyok benne,hogy ebben segít.Nekem nehéz lesz a piálás mert utálom a piákat,de ha ez nem megy legalább lúgosítsunk!!!!!Hajrá!!!
Bbibe,
Szűz teát én is vettem már, és amikor ittam belőle 2-3 adaggal, úgy meghajtott, hogy többször is alig értem ki az illemhelyre. :((
Utána eldöntöttem, hogy nem iszom többet, nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni.
És ha jól emlékszem, meg is gyötört kicsit. Kell a csudának!!!
De tudod miért,figyeld te is meg én tegnap voltam így de el is csesztem a gyomromat,mert túlzabáltam magam!
Telihold van,és ha nem felejted el köv.hónapban megfigyelni akkor ne felejtsd mit mondtam akkor mindig éhenhalok én is és iszonyú kvánós vagyok!
Szia Linike!
Természetesen, ha allergiás vagy egy ételre, zöldségre, azzal nem árt vigyázni. Főleg, ha hánysz is tőle, komolyabb bajod is lehet.
Most, hogy már szoktatod magad hozzá, azt jelenti, hogy akkor már nincs tőle allergiád???
Szia bbibe!
Gratulálok a szép eredményhez! Remek!
Csak így tovább, meglátod szépen beindulnak a folyamatok!
Húúú, de szuper vagy!!! Ez csodás eredmény!
Ezért érdemes lúgosítással kezdeni, mert az igazán beindítja a folyamatokat, és sokkal eredményesebb így a fogyás.
Ügyes döntés volt, hogy csinálsz lúgosítást!!!
Gratulálok!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Miért nem fogadják el a klubba való jelentkezést?
- Szerintetek miért nem jelentkeznek az általam nyitott klubba?