Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jégkockakészítő vélemények, ajánlások fórum

Jégkockakészítő vélemények, ajánlások (beszélgetés)

9. gabbbicica (válaszként erre: 3. - Amaunet)
aug. 16. 11:14
Szerintem nem hangos, minket nem zavar. 39 900 volt az aldiban majusban.
8. Amaunet (válaszként erre: 7. - Fenevigye)
aug. 16. 08:03

Köszönöm!

Lentebb #3-ban írtam, hogy ott olvastam véleményeket.

7. fenevigye (válaszként erre: 6. - Amaunet)
aug. 16. 00:41

A Google barátom szerint itt vannak.

[link]

6. Amaunet (válaszként erre: 4. - Kaktusz)
aug. 16. 00:38

Lehet rosszul fogalmaztam. Gépet keresek, ami jégkockát készit.

Ilyen tálcáim vannak vagy 5-6 féle

5. kaktusz (válaszként erre: 4. - Kaktusz)
aug. 16. 00:10
Melegben pár percig vársz, vagy átmosod az alját meleg vízzel, akkor könnyen kijön.
4. kaktusz (válaszként erre: 1. - Amaunet)
aug. 16. 00:05

Mindenképpen fedeleset vegyél, van tömör műanyag, de rugalmas szilikon is kisebb-nagyobb méretben. A nagyobb méret nehezebben olvad, jó a kicsi is italokba, csak lehet hogy több kocka kell, nagyból egy kocka is sok!

Kínai boltokban vagy Vasedényben megtalálod.

Ha pesti vagy, akkor a 15. kerületben az Ázsia Centert vagy az Experience Center (régi China Mart), azon belül az EMY Shop-ot ajánlom az első emeleten! Sok minden van, elég jó áron!

[link]

[link]

[link]

Műanyag: [link]

Szilikon: [link]

3. Amaunet (válaszként erre: 2. - Gabbbicica)
aug. 15. 22:20

Ugyan azt a típust használja az ismerősöd is?

Azt olvasom (árukereső), hogy sokan panaszkodnak arra, hogy ezek a készülékek elég hangosak.

Találtam nagyon (gyanúsan) olcsón is (Shein,Temu), de gagyiságokra nem adnék ki pénzt.

2. gabbbicica (válaszként erre: 1. - Amaunet)
aug. 15. 21:47

Nekunk Aldis vsgy Lidlös jeggep van, nem is tudom mar, hol vettuk. Fel ora alatt legyart egesz sokat.

Mi ritkan hasznaljuk, szinte csak ha vendeget hivunk. De ismerek olyan embert, akinel kb egesz nyaron megy, mindennap.

aug. 15. 21:30

Sziasztok!

Akinek van a háztartásában jégkockakészítő tudná azt ajánlani?

A fagyasztóim annyira tele vannak, hogy nincs hely kis tálcák biztonságos elhelyezésére.

Tavaly még így gyártottam. Kis tálcákban fagyasztottam, egy nagyobb ételtárolós dobozban tartottam a jégkockákat.

Ha elfelejtettem fagyasztani, akkor úgy jártam.

Köszönöm, ha segítettek a választásban!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook