Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Jeges paradicsomital recept

Jeges paradicsomital recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 144 kcal
Zsírtartalom 0,6
Szénhidráttartalom 27,5 gramm

A Jeges paradicsomital hozzávalói:
4 szemelyre:
1 zöldhusos paprika, kockákra vágva
1 piroshusos paprika, kockákra vágva
1/2 uborka, kockákra vágva, kimagozva
1 hagyma
2 kanál citomlé
1 gerezd fokhagyma
1 csipet Cayenna bors (el is hagyható)
600 ml paradicsomlé


A Jeges paradicsomital elkészítési módja:
Egy turmixban a paradicsom kivételével mindent összeturmixolunk egy percig. Hozzáadjuk a paradicsomlevet és még 30 másodpercig vagy míg teljesen homogén nem lesz turmixoljuk.

Jéggel tálaljuk!
Nagyon meleg napokra, jó hűsitő ital!
A hütőben 5 napig eltartható.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A jeges paradicsomital elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook