Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Jeges epres kehely recept

Jeges epres kehely recept

Elkészítési idő 15 perc

A Jeges epres kehely hozzávalói:
* 3 pohárhoz:
* 30 kis szem eper
* 2 dl habtejszín
* 1 csomag habfixáló
* 3 kanál cukor
* gyümölcsös müzli
* háztartási keksz


A Jeges epres kehely elkészítési módja:
A habtejszínt felverem a habfixálóval és a cukorral. A kekszet darabokra tördelem, majd a hozzávalókat rétegesen egy kehelybe, vagy hosszúkás pohárba teszem, amíg el nem fogynak a hozzávalók (pl. keksz, eper, tejszín, müzli, eper, tejszín...), és máris tálalom.

A tetejére díszítésként egy kis instant kakaóport lehet szórni. Jó étvágyat!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A jeges epres kehely elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook