Január 9-én kezdem a 90 napost-velem tartasz? (beszélgetés)
De biztos gyönyörű lesz!
Nekünk a Mátyás templomba volt,nagyon izgultunk remegtem a ceremónia alatt de nagyon szép volt,főleg cd-ről vissza nézve:-)
Nekem is nagyon szép ruhám volt,úgy éreztem magam mint egy hercegnő hófehér volt hatalmas uszállyal pedig már 2 gyerkőc megvolt ők hozták az uszályt és a 3.k a pocakomba volt 12hetesen:-))
Szia! A békéscsabai református templomba lessz.Majd csak június 30-án de azt mondják már ilyenkor szervezkedni kell(terembérlés lefixálása,kaja ,zenekar stb...) Annyira izgulok mióta megvan a ruhám mert félek hogy nehogy rálépjek meg hogy tudjak benne menni,mert nem minden nap hord ilyet az ember.Szóval elég stresszess vagyok.Na meg hogy minden jól alakuljon...Nem gondoltam hogy ilyen izgalmas...
De legalább van cél amiért tuti le kell fogynom :-))))
Szerintem nagyon jó!
Hol lesz az egyházi esküvőtök?
A párod el lesz ájulva tőled!:-)
Az a 4-5 kiló lemegy,ne aggódj.
Húú de finomat ebédeltem. Tonhal konzerv, salival,paradicsommal, kalifornai paprikával és kicsi füstölt sajttal. Így magában kenyér nélkül. Nagyon tuti lett. Reggelire egy banánt ettem.
A vacsi valószínű megint sali lesz.
Mennem kell mert mindjárt lecsukódik a szemem.Most aludtak el a csajok is és kihasználom a csendet....:-))))
Holnap mikor vagy?Én déltől 6-ig dolgozok, előtte és utánna be szoktam nézegetni.
Szia!
leszel még ma? Mert ha igen akkor nem kapcsolom ki a gépet.:-)
Sziasztok!
Most értem haza melóból, baromi szar nap volt. Egész nap isonyúan fájt a gyomrom, most kezd kicsit jobb lenni. Ettem ma:
reggeli: 1banán
ebéd: 1narancs
vacsi: 1banán
és kb 6szem sótlan földimogyi
Nem is ívánok semmit. Egész nap ránzott a hideg, mint mindig gyümi napon.
Nekem is gyüminapom volt.Végre túl vagyok lassan rajta.Ma nehezebben ment a megszokottnál.
Mindenkinek szép estét kívánok!
Sziasztok! Ma gyümölcsnap....és fázom rettenetesen. Sőt éhes is vagyok! De kitartok, ígérem.
Ti jobban bírjátok a mai napot?
A mondatom után pontok voltak, és nem felkiáltójel.
Nem értem, mi a problémád.
A chili miatt már elnézést kértem, amúgy ez egy nyilvános fórum, és azért merem venni a bátorságot, hogy "osszam az észt", mert én 7 éve 20 kilót adtam le 2,5 hónap alatt ezzel a módszerrel, és itt a Hoxán is sokat népszerűsítettem.
A hangnemem valóban nem volt megfelelő, ezért elnézésedet kérem, de kérlek olvasd vissza te is a hozzászólásaidat kb. a fórum elejétől, hogy miket írtál!
Te nem diétázol. Minden második hsz-ed arról szól, hogy mit bűnöztél, hogy most ez csúszott le, most meg az, csoki, pizza, mittudomén...
Aztán minden harmadik hsz-ben azért siránkozol, hogy nem mutat kevesebbet a mérleg.... Vajon miért?
Nem azt mondom, hogy soha semmi nem csúszhat be, a 2,5 hónap alatt karácsonykor, meg születésnapkor én sem tudtam ellenállni. De hogy minden második-harmadik nap, az már túlzás. Az nem diéta, hanem önálltatás.
Nyugodtan meg lehet sértődni, de ez az igazság.
Nagyon csini, igazi királylány leszel benne:-)
Na de a másik képen megakadt a szemem. Minek akarsz még fogyni? Tök vékony vagy.
Nagyon csinos vagy!
Igazából miért akarsz még fogyni?:-))
Mit nem adnék ha már ilyen vékony lennék!!
További ajánlott fórumok:
- Elegem van abból, hogy kövér vagyok! Le kell fogynom! Velem tartasz?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- 2 hetes "bécsi diéta" 09.30.-tól. Velem tartasz?
- Rendszeres edzés otthon! Velem tartasz?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Január 4-től kezdem a fogyásom második részét ki tart velem?