Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jangee fogamzásgátló tabletta fórum

Jangee fogamzásgátló tabletta (beszélgetés)

❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
664. Kocckamano (válaszként erre: 663. - Nonoka11)
2012. ápr. 18. 18:52
Szia.Ha elfogy az utolsó bogyó is a levélből,akkor jön a 7 napos szünet,majd a 8ik napon kell újra bevenni a gyógyszert.
2012. ápr. 18. 15:20

Sziasztok!

Én most kezdtem el szedni a gyógyszert eddig semmi problémám nem volt vele egyetlen egy mellékhatás sem jelentkezett.

A barátommal 10 nap után voltunk együtt védekezés nélkül remélem nem kell aggódnom ? A gyógyszert az első napom vettem be igaz előző este volt egy minimális vérzésem de másnapra jött meg rendesen.

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy jól értelmeztem-e hogy 7 napig nem kell gyógyszert szednem és a 8 napon kell újra bevennem. ?? :)

Köszönöm előre is a segítséget !!

662. Kocckamano (válaszként erre: 661. - Barbineable)
2012. ápr. 16. 17:55
Szia.Én már lassan egy éve jangeet szedek,és még semmit sem híztam tőle! :)
2012. ápr. 16. 16:29

Sziasztok!

Több mint egy évig szedtem Gestomixet, de nagyon sokat híztam tőle, (15 kilót), akkor váltottam a Jangee-re, amitől nem híztam, de nem tudtam fogyni sem...

3 levél után befejeztem a szedését, több, mint egy hónapja, de nem fogytam így sem, tornával...

Viszont hiányzik a gyógyszer nyújtotta kényelem, és biztonság...(valahogy az óvszerben nem bízok)... és szívesen szedném újra! Csak félek, hogy még többet felszedek!

Ha valakinek esetleg vannak hasonló tapasztalatai, légyszi írjon... Puszi!

660. ZoeKa70
2012. ápr. 16. 11:39

Sziasztok!

Valakinek lenne felesleges jangee-ja? Szükségem lenne rá sürgősen, de csak 2 hét múlva tudok menni dokihoz felíratni! Ha valakinek van, írjon!

köszönöööm

659. angie0221 (válaszként erre: 645. - 28b8ba968b)
2012. ápr. 11. 08:55
A 60 mg cvitamin napi szükséglet elég nagy átvágás, simán lehet 1200 mg-ot vag többet szedni:) Szentgyörgyi Albert napi 8000 mg-ot szedett =) Ő már csak értett a dologhoz :)
658. angie0221 (válaszként erre: 657. - 1986Panda)
2012. ápr. 11. 08:49
Tényleg véd! Lassan 1 éve szedem, és semmi gondom nem volt még a Jangeeval :) se egy mellékhatás, se baba, nekem bevált! :)
2012. ápr. 9. 16:52
Sziasztok! Én 6 hónapja szedtem a Graciált, most voltam nőgyógyásznál és mivel attól volt kis barnás folyásom azt javasolta térjek át a Jangee-ra. Kicsit félek tőle de remélem nem lesz baj. A doki azt mondta (most van az egy hetes szünetem), hogy amikor letelik a hét kezdjem a Jangee-t szedni. Ugye az első naptól védve vagyok attól hogy áttértem erre??? Tényleg véd az egy hetes szünet alatt is???
656. balerina55 (válaszként erre: 655. - Keettee)
2012. ápr. 7. 14:38
úgy döntöttem, hogy abbahagyom, pedig ez még csak az első levelem, és 10 szem van belőle hátra, de nem érdekel. kedden megyek vissza az orvoshoz. ilyen hamar is jelentkezhetnek tünetek? tegnap már nem vettem be, de ma is érzem a lábfájást, illetve a mellkasom szúr nagyon, nehézkes a légzés, főleg ha nagy levegőt kell vennem.
655. keettee (válaszként erre: 653. - Balerina55)
2012. ápr. 7. 10:15
Nekem is volt ilyen, nem törődtem vele, majd 9 hónap múlva jött az életveszélyes állapot. Mérlegelj, de ha jót akarsz magadnak akkor szerintem hagyd abba.
2012. ápr. 6. 15:17

szabiinaa!

nekem is ilyen volt, szerintem ez teljesen normális, főleg még a tabletta szedés elején. én 3 napig menstruáltam, nagyon kevés mennyiség volt.

2012. ápr. 6. 15:14
Valaki tapasztalt erős lábfájást, zsibbadást, kézremegést a Jangee-tól? Én nagyon rosszul vagyok tőle, étvágyam alig van, a hangulatom pocsék, hasfájás, hányinger, és még van 10 szem a levélből :( Nem tudom, be szedjem-e a maradékot. Kedden tudnék csak visszamenni az orvosomhoz. Mit tegyek?
2012. ápr. 6. 13:26

Sziasztok!

1 hónapja kezdtem el szedni a tablettát. Hétfőn vettem be az első levél utolsó szemét, és szerdán jelentkezett kisebb vérzés. De nem annyira erősen, mint a rendes szokott, kb csak annyi mint amennyi az utolsó napon volt eddig. Azóta (harmadik napja) ez van. Akkor ez most rendes menstruációnak számít? Vagy ugyanúgy meg fog jönni a szokott időben is?

Köszönöm előre is a válaszokat!:)

651. Kocckamano (válaszként erre: 650. - Ildikó.17)
2012. ápr. 4. 09:34
Vérzés vagy pecsételés?
650. ildikó.17 (válaszként erre: 649. - Ildikó.17)
2012. ápr. 4. 08:26
vagyis Jangee..:)
2012. ápr. 4. 08:24

Sziasztok.

a Jengee fogamzásgátlót szedem már 10 napja..és azóta vérzek...szerintetek mi lehet a gond????

648. graziE
2012. márc. 31. 11:08

Már csak 2 bogyó van hátra az első levelemből. Elvileg a mensi első napján kezdtem el szedni, de mondhatjuk, h esetleg második nap. (Mert vasárnap este volt egy kis rózsaszínes vmi, de úgy igazán hétfőn indult be, és akkor kezdtem el szedni.)

Tegnap megtörtént az első óvszer nélküli együttlét, és a párom bennem ment el. Ugye már nem lehet baj? (Mindig ugyanakkor vettem be a tabit, és se hányás, se hasmenésem nem volt.)

Kicsit túlparázom már magam...

Amúgy nekem eddig tökéletes a gyógyszer. Semmi mellékhatás. Bár a párom szerint nőttek a melleim. :D

2012. márc. 28. 21:18

Sziasztok!

Még új vagyok itt.. :)

Az a helyzet, hogy hétfőn kezdtem el szedni a Jangee-t, pont akkor volt a menstruációm 1. napja. Hétfőn rendes viszonylag rendes mennyiségű volt a mensi, este (fél9kor szoktam bevenni) bevettem az első szemet, kedden alig volt valami, szinte csak barna folyás, egy kicsivel talán több, ma meg szintén hasonló. Ez lehet a gyógyszertől? Előtte nem szedtem még tablettát. Egyébként nekem eddig semmi mellékhatásom nem volt, ma annyit éreztem, hogy kicsit hányingerem volt délután-este, fájdogált a hasam (az hétfő óta folyamatosan)és majdnem hasmenésem volt..

Köszönöm a válaszokat! :)

646. 28b8ba968b (válaszként erre: 644. - Nikiii92)
2012. márc. 26. 14:29
Valószínűleg ez a gyógyszer mellékhatása, de biztosat csak a terhességi teszt mondhat. :)
645. 28b8ba968b (válaszként erre: 642. - GraziE)
2012. márc. 26. 14:27
Persze, hogy lehet. De nem sok az 1200mg? :) (Az egészséges szervezetnek 60mg-ra van körülbelül szüksége, És mivel a C-vitamin nem raktározódik, a maradék úgyis távozik a vizelettel)
2012. márc. 25. 17:02

Sziasztok!

Én kb 2 hónapja szedem a gyógyszert és az első hónap utáni gyógyszermentes héten megjött a 3. napon és csak 2 napig volt meg. azon a héten szombaton együtt voltam a barátommal nem védekeztünk de nem ment el bennem.A gyógyszert nem akkor kezdtem el amikor megjött hanem az orvosom mondta h mikor vegyem be (egy szimpla vasárnap) és most fájnak a melleim meg a hasam is.most terhes vagyok vagy csak a gyógyszer mellékhatásai?és most nem tudom h mi van?!megköszönném ha tudna nekem válaszolni.előre is köszönöm

643. r9krisz
2012. márc. 24. 11:49

Sziasztok!

A jangee-val való tapasztalatok:

Körülbelül egy éve kezdtem szedni a jangee-t. Most abba kell hagynom, mert akneszerű kiütéseket okozott a szedése. Ez az egyik "gyakori" mellékhatás. Csak most jöttünk rá az orvossal, hogy ez a baj, mert először allergiára gyanakodtunk. Majd miután az negatív lett, meg a többi emésztéssel kapcsolatos ill. bakteriális vizsgálatok mind mind negatívak lettek. Később bőrgyógyász, stb. 26 évesen eléggé megmagyarázhatatlan volt.

Mindez eléggé elhúzódott, és az én figyelmetlenségem is, hogy nem vettem észre, hogy ez az ok. Pár óra alatt lett az arcom teljesen tele aknéval.

Az én tanácsom (bár annak idején elolvastam a betegtájékoztatót, eszembe sem jutott visszaellenőrizni) , ha valami újat próbáltok, figyeljetek nagyon.

Én örültem, hogy nem volt az első szem beszedése után borzasztó hányinger és hasmenés, mint a legelső fogamzásgátlómnál. :(

Nem a reklám miatt de maradt egy levelem, amit szivesen elküldök bárkinek, akinek bevált.

642. graziE
2012. márc. 19. 12:40
Szerintetek jangee mellett lehet 1200 mg-os c vitamint szedni?
2012. márc. 17. 14:49
Kedves qscv!Nem vagy terhes!csak lehet,hogy kijött egy mellékhatása a gyógyszernek!És ha még több furcsa dolgot találsz akkor menj vissza a dokidhoz és kérdezd meg őt.Jobb a biztonság!Ez tapasztalatból mondom!
640. Nedeny (válaszként erre: 635. - Qscv)
2012. márc. 6. 01:14
Nyugodj meg, nem lesz semmi probléma:) Akár az is befolyásolhatja, hogy mennyire idegeskedsz előtte:) Amúgy ha nem akarsz nyilvánosan tesztet venni, DM-be bemész, és kb.500 Ft-ért már lehet kapni:) Talán mégis csak jobban anonymus, mintha gyógyszertárban személyesen veszed:)
639. angie0221 (válaszként erre: 638. - Nedeny)
2012. márc. 5. 18:53
az tuti, hogy a tablettamentes időszakban is védett vagy, a másik kérdésre viszont nem tudok válaszolni mert még nem kezdtem hamarabb, de szerintem a tájékoztató papírban van erről írva valami =)
638. Nedeny
2012. márc. 5. 17:05
Sziasztok! Egy nálam okosabbtól kérnék véleményt két kérdésben: az egyik, hogy az egy hetes szünetben is védettséget nyújt a tabletta(már ez lesz a 2. hónap vége), a másik pedig, hogyha rövidebb szünetet tartok, mint hét nap, akkor várható-e vérzés, vagy ne ijedjek meg, ha kimarad?
637. Kocckamano (válaszként erre: 635. - Qscv)
2012. márc. 5. 10:38
Egyetértek az előttem válaszolóval, nem hinném,hogy terhes vagy.Amúgy nekem is kb csak 3 napig tart a menstruációm.
636. angie0221 (válaszként erre: 635. - Qscv)
2012. márc. 5. 10:24
ha megjött, én nem tartom valószínűnek, hogy van pocaklakó... nekem kb 3, max 4 napig szokott tartani, de ha nem vagy benne biztos, vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj. :)
635. qscv
2012. márc. 3. 22:57
Sziasztok, én már több mint 1 éve szedem a jangee fogamzásgátlót, mindig rendszeresen szedtem maximum 5 órát késtem azzal,hogy bevegyem a tablettát, de be is vettem utána rögtön.A párommal ha közösülünk nem mindig megy el, de azért az is előszokott fordulni.Mielőtt megjött, előtte már két napra rá lett egy kis enyhe hasmenésem és majdnem egy napot késett a menzeszem plussz azt vettem észre, hogy kevesebb a vérzésem. Szerintetek nagy esély van rá, hogy terhes vagyok? Kérlek válaszoljatok, előre is köszönöm :)
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook