Jakobsweg.. (beszélgetés)
Vááááá, ne tüzelj tovább, mert holnap lelépek, aztán a családom meg kerestethet!:DDD
Majd 2013-ban..;o)
egy másik info most találtam a neten.. akit érdekel..a magyarországi szent Jakob ut indul..
"2011. július 17-24. és július 18-25., Budapest-Lébény" a neten találtok róla infot.. és csak három napos.. és kb. 200 km... :))
:))) nem vettem én magamra..
nem blogot irok hanem diktattonra gondolam.. vannak oldalak ahova fel lehet tölteni és "élöközvetités"-ben elmondom a tapasztalataimat..
köszi a biztatást.. és a "százas"-sal megtisztelsz..:))))
azért sajnálom hogy nincs érdeklödö szivesen tettem volna meg ezt az utat másokkal.. de ha egyedül kell.. akkor ennek is meg van az oka..:)
de még hátha addig valaki jelentkezik..;)
Nem mondtam, hogy bolond vagy, csak hogy nem vagy teljesen százas..:DDD
Ne haragudj, nem akarok gonoszkodni, mert ez egy nagyon klassz ötlet és én is szívesen csatlakoznék, csak edzés nélkül, felkészülés nélkül bolondság lenne!
Gratulálok az elszántságodhoz és sok sikert az útra! Miért nem írsz közben blogot, tök jó volna olvasni!;o)
szia sziasztok!:) igen egy három honapos tura..:)
mindenki napi szinten.. nyorcórát dolgozik.. az sem nehezebb mint nyorcorát sétálni.. sztem.. :)
minden csak hozzállás kérdése..
én a svájci Jakobsweget választottam.. ott aztán lehet jókat sétálni.. hegyre fel aztán le.. nagyon szép és nagyon megnyugtató látni azt a sok szépséget.. amit az ut ad.. annyira hogy el is felejti az ember.. héhhhjjj ma 50 km vagy annál többet gyalogoltam.. :)
olyan emberkékekt keresek...(?!) akik nem félnek a kihivásoktól.. igen.! "bolond" vagyok.. bevállalom..;)
Háááát, akkor sajna nem!:(
Pedig már én is régóta álmodozom ilyesmiről, de edzés nélkül nem indulnék el, mert még kidőlök az úton..:S
Ha összejön, írjál róla naplót, szívesen elolvasnám a tapasztalatokat!:))
Én szívesen, de melyik májustól?? 2013-május 5-től mehetünk..:DDD
Addig elkezdek edzeni..;o)
ki tenné meg velem a 3000 km-es turát.. gyalog....
indulás május 30-án féhtfön Basselböl..