Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Jaffai csirke recept

Jaffai csirke recept

A Jaffai csirke hozzávalói:
8 szelet csirkemell
4 comb
2 dl szénsavas narancs
zeller
1 resz. sárgarépa

bors
olaj
1/2 csésze mazsola
1 gerezdekre vágott narancs
kevés resz. narancshéj


A Jaffai csirke elkészítési módja:
A narancslevet, a sárgarépát és a zellert felfőzzük. Ebbe fél órán át kis lángon pároljuk a húsdarabokat. Ezután kivesszük, letörölgetjük majd kevés olajjal leöntve sütőben barnára sütjük. A serpenyőbe öntjük a mazsolát, a narancsgerezdeket, a resz. narancshéjat és néhány percig forraljuk, majd a sült húsra öntjük. Még néhány percig sütjük majd forrón tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A jaffai csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook