Jádeköves masszírozó ágy (beszélgetés)
elég drága ha megakarod venni,tuti bejön ára hisz gyerek is használhatja..fiamat is levitem,5 éves,rosszul alszik..
itt ingyenes,és 40 perces
Én megvettem, az eredetit. Naponta használom, már 15 hónapja.
Elég sok gondom volt a gerincemmel és a térdeimmel. Évente 6-7 alkalommal jártam 10 kezelésből álló akkupunktúrára. (az is nagyon jót tett:) 3 évvel ezelőtt kezdtem járni az ágyra. Az első 3 hónapban heti 5 alkalommal. Az első hónapban nagyon rossz volt, mert minden problémám felerősödött, de azt mondték, hogy ez gyógyulási folyamat. A 2. hónaptól csökkentek a fájdalmak, majd a 3. hónap vége felé már alig volt gondom. Ekkor váltottam át a heti 3 alkalommal való járásra. Végül is tavaj előtt decemberben döntöttem ugy, hogy megvásároljuk, mert teljesen elhagytam a fájdalomcsillapitó szedését, nem járok akkupunktúrára. Igaz a térdemre szedek zöldajku kagyló kapszulát, de minimálisra csökkent a fájdalmam.
Én csak jót tudok róla mondani. Igaz akkor 625 ezer forint volt, de már az ára negyedét behozta
én igen,járok is...
anno 20 éve megcsusztam sárba,és térdembe ütöttemegy köbe,utána alig birtam ráállni,nagyon sokáig fájt,idöjárás változás volt már elöre éreztem,aztán kaptam porcerösitöt de xart nem ért..
miota ide járok vééééégre nem fáj....nagyon sok beteg jár ,van aki pl rákos daganattal..stbstb
További ajánlott fórumok:
- Ízületi gyulladás esetén masszírozás
- Most ez célzás arra hogy meg akar masszírozni vagy miért írta ezt?
- Mikor masszírozott meg a párod utoljára?
- Zepter Bioptron lámpához és masszírozóhoz, ugyanaz a hálózati töltő?
- Van kézi masszírozóm, aminek infralámpa a másik oldala. Használhatom a fájó fülemre és mennyi ideig? Mit kell fájó fülre alkalmazni?
- Milyen masszírozót vegyek?Nyakamnál a csigolyák mellett le vannak tapadva az izmok