Isten (beszélgetés)
Az a csoport ahol gyilkos garázdálkodik nem marad fenn, ennyi.
A közösség sok állatnál fajfenntartó erőnek bizonyul, elég ha a méhekre hangyákra gondolunk, Zsákmányállatok: a madár és halrajok cikázása összezavarja a ragadozót.
Ragadozóknál: közös vadászat sikeresebb
Mivel nem láttam még ilyet, ezért nem merném azt mondani, hogy tuti elképzelhető, de
ha belegondolunk fizikai szempontból:
Az agy küldi a sebhez az ellenszereket. Ha az agyammal el hitetem, hogy van ott seb, akkor megtörténhet.
Hasonló, mint a placebó szerintem. De ez csak tipp.
Jól látom ,hogy szóhasználatilag,helyesírásilag,írásjelileg is egyforma a válaszunk?
Véletlen?
Isteni sugallat?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha kiderülne hogy szugesztióval, vagy bármi hasonlóval sebeket lehetne létrehozni a testen, annak óriási fizikai, biológiai, orvosi, filózófiai jelentősége lenne, hiszen alapjaiban kérdőjelezné meg a jelenlegi tudományos ismereteinket.
Éppen ezért az ilyesmire erős bizonyíték kell.
Szerintem lehetetlen behatárolni ,helyes alapokra helyezni emberek által bármit is.
Ha addig eljut az ember,hogy megérti a hit lényegét,nem kell egyetemleges szabályrendszer,meg egy igazság ,vagy utikalauz a mennyországba,onnantól egyedül megy végig az ember,mert meglátott egy irányt.
Sziasztok!
Holnap este lesz a műsor a stigmákról.Mi a véleményetek az ilyesfajta dolgokról?Igaz lehet,hogy átélik Jézus szenvedését?Vagy nagy kamu az egész?Vagy addig szugerálják magukat,amíg megjelennek a sebek?:)
Köszönöm szépen.
Mi ugyanazon oldalon állunk.
:)))
Ezzel annyira egyetértek, hogy el sem hiszed.
Amúgy ha az intuíciónkat megfelelően tisztán értelmezzük, az mutatja az egyetemes igazságot.
Fú, ez nagyon tökéletes volt, amit leírtál
Jó volt olvasni
:O)))))
S így lassan visszakanyarodunk a fórumunk lényegéhez...
Az értelmes emberi életet azok a bizonyos "keretek" adják meg szerintem is - ezeket kell helyes alapokra építeni, s "megfelelően" behatárolni.
A kérdés most már csak az maradt, hogy mi a megfelelő, s milyen a helyes alap, s mi határozza azt meg?
S ha mindezt "tudni fogjuk", s esetleg egyetemesen elismernénk - hiszen a végső igazság csupán Egy - akkor boldogan, békében, szeretetben élhetne az emberiség.