Ismertek jó nőgyógyászt Győrben? (tudásbázis)
sziasztok! györben keresek nöi nögyogyászt aki tud segiteni kérem irjon névvel és elérhetőséggel elöre is köszönöm szépen!sürgös lenne!
enigma1987@freemail.hu
sziasztok!
Stummer Jánosról van valakinek valami infója? én nála szültem(ő volt az ügyeletes) és mennék hozzá maszekban, ha lehetne. de nem tudok róla semmit :( aki tud, légyszi írjon róla!
Köszi!
Dr. Maár Róbert Károly
Nálam ő a tuti :-))
Mindhárom gyerkőcömet nála szültem.
Hétfőként rendel 5000ft/alkalom a Kodály Z. utcában a Salvia patika melletti lépcsőházban. Nem kell időpontot kérni, érkezi sorrendben megy a rendelés 16-18 között, de úgy rémlik még tovább is...
Persze mindenki mást ajánl... Szerintem ahhoz menjél aki már elsőre szimpi. :-)))
Tudnátok ajánlani egy orvost, aki a magánrendelésén kivűl is normális? Meg, hogy hol rendel??
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Engem is érdekelne egy jó nőgyógyász, akit többen is ajánlanak. Lehet nő is... Tudnátok segíteni?
:))))
Akkor most "még drágább" vagyok, mert ismét írtam Neked privit!!!!
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Tudnátok ajánlani nekem egy jó nőgyógyászt Győrben? Lehet nő is, teljesen mindegy. Kérlek benneteket, írjátok meg, ki szerintetek a legjobb! Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Tud nekem valaki valami infót mondani Dr. Stummer Jánosról - természetesen priviben.
Előre is köszi!
Sziasztok!
1hónapja költöztünk Győrbe sürgősen jó nőgyászra lenne szükségem aki jártas a meddőgség témában..ugyanis 1éve próbálkozunk sikertelenül és itt az idő h elkezdjük a kivizsgálásokat..kezdés képpen egy ismerős a Lieczen Mayer utcáan lévő rendelésre invitált de kcisit félek tőle mert gondolom ott ilyan futószalag szerűen menenk a dolgok minden egyes alkalomnál más más doki mindig elmondani a problémát stb..október 7re kaptam időpontot és dr Csollány Sándor lesz ha jól írom ismeri valaki??először azt mondták hoyg dr Schreiner lesz róla már kaptam infoket de változott és Csollány doki lesz.
Várom a segítségeket nagyon fontos lenne!
Köszönöm
Dr. Krekó: Egy "hibája" hogy nagyon hosszú Nála az előjegyzési idő.
gyerekek, most hívtam, november közepe...
Sziasztok!
Keresek egy jó nőgyógyászt Győrben, lehetőleg nőt de ha nagyon profi lehet férfi is :) A lényeg hogy tényleg hozzáértő legyen! Nem győri vagyok, úgyhogy maszek rendelés érdekelne. (Priviben is jöhet)
Sajnos sürgős lenne :( köszi előre is!