Ismeritek-e Gyuri bácsit a fűves embert? Van itt olyan nő, akinek a teája által sikerült teherbe esnie? (beszélgetés)
Most mi is kitaláltuk párommal, hogy nekifogunk a rendszeres mozgásnak, mert el vagyunk lustulva.🤔
Fallabdázni fogunk, a felszerelés már meg van.😊
Én azért még nem engedném el ezt a dolgot!😊
Várjuk ki a végét...
Köszi a drukkot, izgulok amúgy eléggé.
Igen, elindulhatna már az a pozi hullám!😔
Hát én néha barnázok úgyhogy ez a hónap is kuka.24re nem várom...de ha már barnázom akkor tudom mi a vége..😔😔Pedig múlthónapban csak 2 napot barnáztam mensi elött.Azt hittem most is segít a fagyöngy a barnázáson...de ezek szerint sajna nem.A melleim továbbra is fájnak...a peteérés óta.El voltam keseredve nagyon,de most már egy kicsit jobban vagyok.Azért végigcsinálom a kúrát.Csütörtök iszom utoljára a fagyöngyöt aztán jön a 3ik fázis.
Nektek szurkolok hogy a mütét is jól menjen meg a szurikázás is rendben legyen.Jó lenne már ha valamelyikünk megkezdené a pozitív hullámot😁😁🍀🍀
Én intézgetem a műtét előtti vizsgálatokat.
Én is hajtanám előre az időt egy kicsit, szeretnék már túlleni rajta.
Neked akkor beindulnak a dolgok szombattól!
Drukkolok! :-)
helló-belló :D
Próbáltam magam visszafogni a kaja,piával, stiumu miatt nagyon oda kell figyelni el ne szálljanak a kilók, mondjuk nagyon érdekes, mert az elsőnél alig ettem csak ittam + ittam.
Szombaton kezdem a ciklus leállító leállító injekciót , aztán ha megjön go kontroll, már alig várom, nagyon csinálnám. Nálad mi a helyzet?
Hello lányok!😊
Mi a helyzet, hogy vagytok?
Kipurcanva a sok sonkától?
Fülimüli!Veled mizu?
Megjött végül, vagy csak ijesztgetett?
Horse!
Mi a szitu a szurikkal, hogy állsz?
Sziasztok.Boldog Nyuszit mindenkinek.
Sajna nekem nem jól indul.Ma reggel véreztem kicsit...a derekam majd leszakad...és ha igy kezdődik annak már tudom a végét....barnázni fogok amig meg nem jön😔Sajnos ez a hónap se sikeres😔
Nem nevetlek ki, én voltam pszichológusnál és kineziológusnál is.
Talán kicsit segített lenyugodni.
A gondolatot viszont nem tudja senki kiűzni a fejünkből.
😊
Elhiszem, mondjuk nekem ilyenben nem volt részem, de mi is minden hónapban belőjük hogy 8-10.naptól a 20-22 -ig "nyomjuk" a dolgot.
Nagyon nehéz egy idő után, de majd túlleszünk ezen is.-csak legyen végre eredménye.
Kitartás csajok és fel a fejjel!😚
Ez bizony nagyon nem egyszerű!
Akkor nem vagyok egyedül a problémámmal!
Én is időnként kiborulok ezen, főleg ha már tényleg a hátunk közepére se kívánjuk!😔
Engem is párom vigasztal, de néha nehezen hiszem el, hogy idővel minden visszazökken a régi kerékvágásba.
Borzasztó,amikor gyerünk gyorsan, essünk túl rajta üzzemmód van.😢
Jól van, na!
Tudom én, hogy nem egyszerű...😊😚
Úgy értettem, hogy mi a fenét csináltatok vasárnap, hétfőn, kedden?😂😂😂
Csak szombaton volt akció, utána szunya vagy mi?
Ne tessék aludni, meló van!😂😂😂
Hé, vas., hétfő, kedd?
Nem alszunk!😂
Szerintem is amikor beülti napja van akor lehet pihentetni....bár ebben a témában nem vagyok jártas😔
Nekem ma már negatív az ovu tesztem.Szombaton voltznk együtt lenni meg majd ma.Vagy lecsúsztunk róla vagy nem.Majd kiderül.
Lehet együtt a szurikkal, csak leszívás előtti nap hagyd abba.
Akkor már nem kéne ott matatni, beülti után pláne nem.😊
Amúgy azt nem vágom, hogy az irrigálást hogyan fogom megoldani...
Jövőhéten kezdem a szurikat, nem kavarok-e be a teákkal? Bár rá van írva, hogy gyógyszeres kezeléssel együtt is alkalmazható.
További ajánlott fórumok:
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Teherbe estem egy nős embertől...
- Létezik a "nagy ő"? Hisztek benne vagy talán már ismeritek is?
- "Zabkása diéta"ma akadtam rá, ismeritek?Ha nem és érdekel, hétfőtől próbáljuk ki együtt!
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?