Ismeritek az Ikariam nevű netes játékot? (beszélgetés)
Akkor jó, ha nincs gond:)
Hát, én most rákaptam a fosztásra, de inkább az aktív játékosokat fosztom, de azoknak se sok mindenük van:( Szóval, alakulgatok, de borzasztó, hogy semmiből nincs sok.
És nálad?
Szia!
Csak be köszöntem.:)
Szia!
Valami baj van? Remélem nincs baj:)
Hahó!
Mi ez a nagy pangás? Sehol senki?
Sziasztok!
Kivel mi a helyzet?
Képzeljétek mi történt. Éjjel fosztottak, na nem sok mindent. Mobilvárosból, addig-addig dumáltam az illetővel, hogy már vissza is küldte amit fosztott és még helyőrségi jogot is ajánlott, mert az ő szövije olyan, ami ebből él. Szóval, bevédett a társaitól:) Van diplomáciai érzékem, nem is kicsit:)))
Én is a városházámat húzom fel éppen,igaz mindig csak az egyiket. De, soha nem lesz kész teljesen, mert napokba telik mire összejön a cuccos:(
Sajna,nekem most nincs szabad kultúrom, de, ha lesz gondolok rád:)
Én most fát és márványt veszek, termelek. Próbálom felhúzni a városházáimat minél magasabbra.
Apropó: 3db kultúrkám van kiadó Zétán, Veronika27 néven vagyok.
Ha küldtök egyezményt, elfogadom!
Elképzelhető!:)
Hogy sikerült megoldani?
Köszi, gondoltam biztos okosabbak vagytok, mint én:) De, már megoldódott a problémám, de azért jó lenne tudni:)))
Kivel mizu?
Sziasztok!
Van egy kérdésem. Ha, blokkolják a kikötőmet, és az ottani hajóim odalesznek a csatában, ha küldök még oda hajót más városomból, akkor letudom verni a blokádot?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudtok valami jó netes játékot?
- Szeretnék egy jó internetes játékot, tudnátok ajánlani?
- Ismeritek az Ébresztő madárijesztő játékot?Szeretném a 2, 5 éves kisfiamnak megvenni, de nem tudom, hogy érdemes-e:)
- Lego Hero Factory játékot ismeritek a lego weboldalán? Segítség kellene
- Singels 2! Nemrég kezdtem el játszani a Singels 2 játékkal, és elakadtam egy kicsit. Segítsetek, ha ismeritek a játékot!!!!!
- Ismeritek a BiteFight játékot?