Iskolakezdési támogatást hogyan, hol lehet igényelni? (tudásbázis)
6. 9a3e092504
2016. júl. 25. 20:41
Sziasztok, igen lehet, de a nagyfőnök dönt, hogy mennyit is ad valójában...nálunk nagyon-nagylelkű lesz, majd adni fog a családosoknak 10eFt-ot és fejhajtással fogják megköszönni. :(
5. jucika33
2016. júl. 23. 06:21
Köszönöm :-) Akkor azért rákérdezek majd a munkahelyen, hátha...
4. jooeva
2016. júl. 22. 19:10
Munkáltatótól lehet igényelni. Írásos kérelem formájában, aztán vagy adnak vagy sem.....
Nálunk előfordult, hogy nem kaptunk cafetériát, a kisfőnökök szerint nem jár a beiskolázási támogatás sem.....Azért beadtam a kérelmem a nagyfőnöknek és láss csodát, mindkét gyerekre megadta a maximumot, akkoriban ez 27ezer volt egy gyerekre. Szóval azért érdemes megpróbálni :-)) Sőt, mindkét szülő megigényelheti!!!
3. jucika33
2016. júl. 21. 06:32
Közben ahogy olvasom, valószínűleg nem kaphatok, mert csak ott adják, ahol egyébként is van cafetéria. Iskolákban meg nincs :-( Akkor a cikk, amit korábban olvastam, félrevezető volt.
2. jucika33
2016. júl. 21. 06:22
Olvastam valami cikket, miszerint mindenkinek járna. Nálunk a munkahelyen szó sem esett róla. Ha ők azt mondják, hogy nincs, attól még van? Igényelhetem? Iskolában dolgozom, közalkalmazott vagyok. Hogy működik ez? Még sosem kaptunk, pedig a nagyobbik gyerekem már ötödikes lesz.
1. jucika33
2016. júl. 21. 06:21
Iskolakezdési támogatást hogyan, hol lehet igényelni?
További ajánlott fórumok:
- Gyermek étkeztetési támogatásnál mennyi az összeg aminél lehet igényelni támogatást.
- A nyíregyházi önkormányzatnál lehet igényelni szülési támogatást? Ha igen, mekkora összeg és milyen feltételek mellett igényelhető?
- Lakásfenntartási támogatást lehet még igényelni?
- Hogyan lehet igényelni a falusi boltok támogatását?
- Németországban milyen támogatásokat lehet megigényelni a családnak, ha kint szeretnénk élni ( lakás, anyasági, stb.)?
- Fűtéstámogatás hol lehet igényelni?