Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Nem vígasztal. De ha másnak sikerül, talán nekem is fog IR mellett.
Mindegy, ezt az évet végig csinálom becsülettel, év végén meg kiderül mire jutok vele.
Igen, + 50 kg ,de az 58-hoz képest.
Nekem az ideális 53-58 lenne.
Most 81-82 közt ingázok,de ezt is anno ugy sikerült még leadnom,hogy kaptam rá orvostól gyógyszert, de betiltották, és azóta csak jojózok megint... :(
Ez az utolsó reménységem, a gyógyszer meg a diéta.
Ha így se megy majd,feladom és beletörődök már.
Belefáradtam ebbe a 4 évbe már nagyon és rettentően el vagyok keseredve a sikertelenségek miatt.
Talán ezért islovagolok állandóan a súlyon már,pedig ennyire nem kéne, de hát ez van, rágörcsöltem erre a témára, talán pont ezért mert ebben látom a kiutat jelenleg.
Gica!
No ez az, mert nem volt semmi rendszer bennük. Háromszor futottunk neki, mert kétszer megjött időközben. Egy évben megvan a mensi darabszámra, vagyis 11-13 mensi egy évben. Csak éppen 16 napos és 46 napos ciklusom is volt tavaly.
Csillagom!
Nekem is rengeteg túlsúlyom van. Kb 25 kiló. És én is reménytelennek érzem. De én megpróbálom úgy nézni, hogy ha havonta 2 kiló, azaz hetente fél kiló lemegy, akkor 1 év alatt meglesz. Kitartás!
Akkor ez sajnos értékelhetetlen mármint a hormonok az 3. napon kell lh, fsh, tesztoszteron, prolaktinösztadiol,21. napon meg progeszteron
bocs, de nem értem miért lett így levéve
Próbálo türelmes lenni, csak nehéz,mint írtam előző hozzászólásomban is, 4 éve kínlódom hol fel,hol le, és kereken + 50 kg ugrott rám 1 év alatt 2009-ben.
Most már tudom, hogy IR-es lehettem akkor is már, csak kezeletlenül elfajultak a dolgok.
Mindenestre ezzel a betegséggel leadni összesen 50-55 kg súlyfelesleget, be kell lássam nem egyszerű feladat.
Emberpóbáló, az biztos.
Én heti 0,5-1 kg-ról tudok. Végülis mindegy, amennyire én el vagyok már keseredve ez miatt,csak legalább a fogyó tendencia maradjon meg és ehessek is,mert régennem már a semmitől is híztam olyan rosszul kajáltam,meg éheztettem magam. Hüle voltam na, ez az igazság, az orvosokhoz meg hiába jártam, csesztek rá,hogy 2009-ben híztam 50 kg-ot 1 év alatt,pedig nem zabáltam 3 ember helyett...
Azóta is szenvedek a fogyással, és baromi rossz ám 58 kg-ról felugrani 108 kg-ra , és 4 év jojózás után már az ember ebbe belefásúl és feladja.
Igen ma volt a vérvételem.
Senki nem kérdezett semmit sem,főleg nem a menstruációmról :(
Nem is arra gyanakszom, csak megemlítettem,h eszek tisztességesen, jókat a diéta szerint betartva.
Igazából megörültem h mennyit fogytam 1 hónap alatt,de korai volt, ezek szerint csak 2 kg ment le rólam ha jól számolok. Nem baj, inkább havi -2 mint + 2 legyen :))) Csak elfogy egyszer.
Ezt az évet adtam magamnak arra,hogy lefogyjak...
Nem tudom reális-e az IR miatt vagy sem, de már régóta szenvedek sulyfelesleggel, jojózással,belefáradtam az az igazság...nagyon...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?