Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Lehet, hogy nagyon rosszul gondolom, de én bizony nem fogok felkelni reggel 6- kor, hogy reggelizzek...
Viszont tudom, hogy a purpur kenyér ch tartalma kevesebb, viszont evés szempontjából meg nem kevesebb, nagyon laktató... úgyhogy valószínű tényleg át fogok térni másik kenyérre. Már úgyis tervezetem ezt.
Nem javult semmit? :(
És hogy hogy lehetne emelni a ch adagot? Kellett fogynod? te sportolsz?
Én is pont így vagyok vele, ahogy leírtad. Az én dokim akihez először jártam meg sem említette a diétát, de én tartottam első naptól a 160g-ost, RR szerint már ehetnék többet is, de mondtam neki, hogy nekem ez így pont jó.
Szerintem ezt csak úgy lehet csinálni, ha pontosan mérsz és betartod az adagokat. Nekem így sem javultak az értékeim, pedig én pontosan tartom a diétát lassan másfél éve.
Igen, lehet az lesz, veszek Ceres tönkölyt, abból talán elég egy szelet, vagy kevesebb kettő.
Én korábban soha nem reggeliztem, kb. 1 éve szoktam rá, mert elkezdett fájni a gyomrom.
De akkor is sajtot, kefírt ettem sonkával, de mondjuk az, hogy én megegyek két zsömlét ebédre, kizárt volt. Mennyiségileg is, meg nem ettem semmi kenyérfélét.
na én meg előtúrtam a leletet, és rajta van a % nekem is: 4,21 %.
ja igen, ezzel kapcsolatban nem tudja valaki erre a hsz-emre a választ?
"57791. CsillagTM 2013-01-30 16:35
akkor ügyi vagyoook?:))) vagy ez mit jelent inkább: h jobban tartom a diétát, vagy a mozgás miatt van? (bár a metet nem veszem be minden nap, sőt, egy időben alig-alig szedtem...)"
Ezt jó értelmesen írtam le...
Szóval a purpur kenyérből két szeletben van annyi szénhidrát, mint amennyi a megengedett reggelire.
Voltam a MM- ben diétás tanácsadáson, és ott mondta, akinél voltam, hogy PurPur kenyérből mehet a két szelet, mert annak annyi a szénhidrát tartalma.
De én nem tudok megenni két szelet kenyeret... még egyet is inkább leküzdöm....
Nem mérek, mert nem kell mérnem. Nem adott meg a doki ch mennyiséget, önkéntes alapon csinálom a diétát.
Tuti, hogy nem kevés a kaja, mert jól lakom tőle. És lassú is van benne.
Ami még elképzelhető, hogy a reggeli ch-om nincs meg... de egyszerűen reggelre annyit enni képtelenség....
Lehet veszek más fajta kenyeret, amiben több a ch, hátha majd úgy jobban megy!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?