Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
nektek mennyi ideig tartott hogy hozzászokjon a szervezetetek a gyógyszerhez?
mefore 1000ret szedek 2-t naponta és február 13.án volt egy vizsgálatom amire mondták hogy mivel kontrasztanyagos 4 napig nem szedhettem a bogyómat és azóta nyögöm megint a hasmarsot:(, ha elmegyek itthonról már alig merem bevenni...
Akkor jól emlékeztem.
Ez nagyon izgi :)
Mikor tesztelsz újra?
Amúgy nincs tipped, hogy mikor lehetett peteérésed?
Nem is tudom, hogy mit mondjak.
Szívem szerint azt, hogy ez nagyon jó, és nem véletlen, és hurráhurrá! !!!!!
De óvatos vagyok már.
Bocs, de lemaradtam, dokinál voltál?
Sziasztok!
Peteérés után 5. napon, a ciklusom 20. napján 33,1 nmol/l a progiszintem, tehát egy dolog már biztos, volt peteérésem. Bár ezt magam is tudtam a jelekből, majd kíváncsi vagyok, hogy alakul a héten...
Csajok,megnézte apa a tegnapi negatíív tesztemet, és nagyon-nagyon haloványan ,de van ott valami halvány csík,amit csak természetes fénynél lehet észrevenni...de látszik csak nagyon halványan...
Talán van remény, nem tudom... ma veszek még egy tesztet és 1-2 nap mulva megnézem, lesz-e ott megint vagy sem.
Köszi. Hát én is remélem, mert már örültem, hogy a gyógyszer emelése után volt hasmenésem, de elmúlt erre meg tegnap ez...
Remélem, hogy inkább a hal okozta.
Most is van egy kis hányingerem, de remélem, hogy elmúlik.
Sziasztok!
Nóra sajnálom, hogy tegnap szarul voltál, reméljük csak egyszeri.
Hú csajok hogy jártam tegnap. Lenyomtam az edzésemet az elliptikus tréneren, utána sem volt még semmi bajom. Elmentem zuhanyozni és a zuhanyozás végére hatalmas gyengeség tört rám (szédültem, alig álltam a lábamon). Kiabáltam páromnak, hogy hozzon egy kis 100 %-os gyümilevet, hátha az edzés miatt lement a cukrom. Mikor kiszálltam a zuhany alól már éreztem, hogy nem lesz szükségem a gyümilére meg már rohantam is a wc-re, mert surgárban jött ki belőlem az aznapi kaja.
Délben halat ettem és most vagy az nem esett jól (biztos bántotta a gyomromat, bár én nem éreztem, a trénerrel felkorbácsoltam a gyomrom tartalmát és kész) vagy a gyógyszer hatása volt.
De inkább a halé szerintem, mert ez a dolog este történt meforalt meg csak reggel vettem be felet.
De azért lefekvés előtt bevettem az esti egészet is, gondoltam hátha megmarad bennem.
Szerintetek inkább a hal vagy okozhatta a gyógyszer is?
Így igaz. Komolyan, mindent betartva paleoztam 5 hónapig. Még akkor nem tudtam, az IGT-ről, a migrénes fejfájásom miatt kezdtem el, hátha segít. Sajnos nem segített. Véletlenül derült ki az IGT, az endokrinológusom azt mondta, hogy a magas cukor és inzulin okozza a migrént. Nem nagyon hittem neki, mert már mindent kipróbáltam ( kb. 30 éven át próbáltam küzdeni ellene). Elkezdtem a diétát, a gyógyszert, és a 2 hónapban már a havi 12-13 fejfájásból 3-4 roham lett. Nekem az Ir- diéta segített. De biztosan van olyan akinek a paleo segít. Ezt csak az info kedvééért írtam nektek.
Szép napot.
És a legtöbben csak kecskeruta kivonatot szednek :) csak kapszula formában, mert ugye a teában ki tudja mennyi van? ... Havi 700-1500 ft között van egy átlag IResnek a havi gyógyszeradagja szóval nem hiszem, hogy ez a legnagyobb üzlet.
A rezisztencia pedig úgy nem szüntetehető meg ha nem eszel szénhidrátot a szénhidrát mentes ételeknek is van iznulin válasza lásd például marhahús, kolbász, olajos magvak is, tehát minden amit megeszel valamilyen szinten inzulin választ fog produkálni hiába nincs benne számottevő ch...
Aki 2 es tipusu inzulinos cukorbeteg volt lehet elhagyhatja az inzulint, de a fórumon még senki nem tart ennél az állapotnál.
- Hát ez az, a pm alúlműködőkkel mi lesz? :(
Bár úgy rémlik a 'régiek' között is volt olyan, aki pm-es és fogyott!
Paleo nem jó nekünk, sőt rosszabbat csinál, mint ezzel az étkezéssel. Ha neked sikerült kigyúgyólnod akkor örülj neki, de itt mindenki az orvos és mások által kapott tapasztalat alapján javul, és mindenki javul!!!
Szendi Gábora biztos jó valamiben, amiben ő hisz, csak ne tartozna oda ahova amúgy is tartozik...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?