Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Csajok! Nekünk az is bűnnek szàmìt ha elcsùszunk a kajàval? Én mindig szigorùan netartom a 3 òrànkénti evést.Ma este elmentünk a haberokkal vacsizni, màr 7kor megrendeltük a kajàt és negyed9kor hoztàk ki a salàtàm.Forrtam a dühtől, amiért elcsuszik a kaja, én olyan későn màr nem eszek.A cukromat is lent éreztem màr.Hàt nagyon megbàntam! Bár a sali nagyon fini volt!
Nálam ma torna pihenőnap volt. Tegnap már fájtak a lábaim, most jól esett nem tornázni.
Hétvégén igenis szép idő lesz!! Slusz-pász!!!
Köszi lányok :)
Ennél jobban már csak akkor örülnék, ha nem jönne meg :))))) (persze nem a ciszták miatt) Tudom, telhetetlen vagyok, de majd lesz olyan is. :)))
Én is úgy tervezem,hogy amit lehet, már holnap megcsinálok. Husikat bepácolom, kókusztekercset is megcsinálom, még jót is tesz neki, ha kicsit áll. Bár du meg osztálytali, szóval majd este. Na nem baj.
Mit melózik? Bocs, ha már írtad régebben...
Nagyon jó hír!!! Örülök neki.
Jól vagyok, csak izomlázam van. Végre. Érzem hogy csináltam valamit.
Csak az átkozott eső szakad megint :(
Remélem hétvégén szép idő lesz.
Na tök jó, gratula hozzá :)
Sajna Norbi vasárnap délelőtt bemegy dolgozni, így egyedül kell mindezt megcsinálnom, a sütiknek már holnap neki fogok állni :)
Képzeljétek el, ma délután megjött!!!
Ez nálam nagyon nagy dolog, novemberben volt az utolsó spontám menzeim. És még csak kb egy hónapja szedem a metet.
Szóval most hétfőn mehetek az MM-be is vérvételre, meg a klinikára is 3. napi hormon nézésre. Vidám reggel lesz. :)
Szia
Hogy vagy? :)
A torta rendelős. Sütöttem már neki eddig sokfélét az elmúlt szülinapokra, volt barbie szoknyás, katicás, lepkés is, de most mivel én nem ehetem, nincs kedvem megsütni. Ez van. A többit én csinálom.
Nagyon klassz és ötletes menü. Mindent te csinálsz vagy a torta az rendelős? Komolyan olyan éhes lettem, és ezt így szépen sorban mindet megkóstolnám most.
Én szoktam babérlevéllel is csinálni, vagy pedig ahogy írtad kaporral. Imádom.
Hozzánk is jönnek vendégek vasárnap. Én is pizzát tervezek sütni, meg valamilyen levest, azt még nem tudom, lehet húsleves lesz. Meg kókuszgolyót csinálok (nekünk valót, zabpehellyel és reszelt almával). Meg sütök valamit, amiben van krém, most nézegetem hajna receptjeit, meg a netet. És ennyi. Én ennyire vagyok csak kalibrálva.
Nálunk is volt a héten, palócleves+palacsinta. Meg volt gulyásleves+túrógombóc is. A férjem mondta, hogy ne túl húsos kajákat csináljak, mert húsvétkor már a fülünkön jött ki a sonka meg a sültek.
Nóra! Nem semmi menü! És ezt mindet te csinálod? Vagy segít a párod is? Én utálok egyszerre sokfélét főzni, mindig úgy érzem kapkodnom kell, és mindent kiborítok, leégetek, melléöntök, rosszul fűszerezem és egyéb balesetek :)
Konkrétan azt mondta, hogy egyek 7-kor, de csipjek le belőle 10-15 Ch-t és futás után enni kel, mert az olyan, mintha plusz gyógyszert vittem volna be és ne éhezzen a szervezet.
Na akkor az eszek szerint Nálam is jó hogy uszás után vacsizom és veszem be a gyógyszert.
Gondoltam fele liszt fele zselatin vagy 25% keményítő 25% zselatin. Én szeretm magában is, régen sokat ettem. Sütikbe is azt teszem.
az zselé lesz inkább mint puding :)
zselatin fix na azzal még talán érdemes próbálkozni bár nem tudom az is megdermed rendesen . attól függ mire használod a pudingot.
Vacsival kapcsolatban ajánlott egy módszert, hogy ne egyem meg egyszerre a vacsim, hanem a sport után vigyem be, hogy ne fájjon a pocim futás közben, de alapvetően rendben találta az étrendem. Kicsit sokalta a zsíradékokat(sajt, vaj....)
nem tudom van-e különbség a kukorica keményítő meg a pudingporban lévő köüzt
de nagyjából igen,
én arra gondoltam, hogy zselatinnal is próbálkozom
Hát na nem fogok mégtöbb hülyeséget beszerezni ígyis dől le a polcról otthon ilyen liszt olyan liszt, xilit, ez az amaz, tönkölyropi, .... stb
Nnnna, nekem ilyen biztos nem jutna eszembe. Köszi, akkor ez megoldódott. :-)
Akkor a sima pudingport keverni kell zabpehely lisztel fele -fele arányban és azzal édesíted amivel akarod.
Norbiból egyedül a rudit ajánlotta.
csak a pudingporról beszéltünk, a keményítőtartalma miatt egyenértékű a cukorral, krumplival stb...
bioboltban vettem a kálvin és az astoria között
Dénes Natura a márkája, Ebben is van keményítő, de 50 %-ban ZABPEHELYLISZTES
és olyat hol lehet venni? De Norbit lehet?
Megkérdeztem és nem ajánlja a dietetikus sem, viszont egy zabpudingot ajánlott amit mi is ehetünk:-)
Vettem is egy pár csomaggal.
További ajánlott fórumok: