Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Erre elfelejtettem reagálni, kinek ilyen kinek meg amolyan a szervezete.
Akinek erős haljama van a tényleges cukorbetegségre annak sajnos jobb ha tartja a diétát mert ők velem az élen lehet még 40 évesen sem mondhatják azt hogy jól vannak.
A Te döntésed milyen formát választasz szeritnem,a kinél nagyon enyhe a dolog ott kis diéta (fehérliszt és cukor kiktatásával) kis mozgás oszt annyi... mármint biztos hogy enyhébb esetekben is segiti a babásodást egy kis egészséges életmód.
Sziasztok!
Én is élek ám, olvasgatlak benneteket, de általában telefonról, onnan nehéz írni.
Nálam a helyzet változatlan, november óta egy dekát sem fogytam! Ilyen a világon nincs, mindenki fogy, csak én nem (na jó, Viki és Tittike sem). Heti 4x másfél órát kardiózok, de most már nekem sincs kedvem semmihez! Én is kb. 2 hét múlva megyek terhelésre, mint Viki, kíváncsi leszek az eredményekre. Valahogy azt gondolnám, ha fogyok, akkor javulok is. De ha nem fogyok, akkor az eredmények javulhatnak?
sziasztok, lányok! megint beköszönök...visszaolvasnom esélytelen. kivel mizu? régiek, vagytok még?
én nem is tudom, mikor írtam utoljára, a lényeg, h a 4 hó szuri után végre beindult a szervezetem, tegnapelőtt szuper dolgokat láttam uh-n: kb. 14 és 22 mm-es petécskéket, illetve 12,5 mm-es méhnyálkahártyát, szóval belehúz(t)unk a férjecskémmel :) ez az első peteérésem úgy, h február 22-én kaptam az utolsó szurit, szóval már ideje volt! :)
Na nekem is meghoztátok a kedvem mindkettőhöz, mármint a kickboxoshoz és a kiképzéshez is.
Én is kipróbálom akkor.
A szobabicót már úgy unom, a sima bicón meg nem fáradok el. Mondjuk az is jobb, mint a semmi. De sima bacón tekernem kell vagy 2 órát, arra meg nincs időm hétköznap. Max hétvégén.
Igen az inkább gond, étkezés közben vagy közvetlenül utána kell bevenni, ez nem véletlen.
Ugye mikor eszel akkor van az inzulin válasz, nem pedig előtte vagy utána 1 órával...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?