Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
hát az a Kyncsbe úgy va, hogy most lesz egy vv és egy rutin uh amiből kiszámolják mikor leszek 12 hetes.arra hívnak vissza és addig kész lesz a vv eredmény is.tehát 2* kell menni
mesélj hogy vagytok?voltál uh-n?
Én 3 hónapig ettem a méhpempőt, 10e ft volt egy ici pici üveg, neten rendeltem. Brutál szar íze van. Senkinek nem akarom elvenni a kedvét, csak elmondom, hogy én a leírt jótékony hatásaiból semmit nem vettem észre. Ez van sajna....:-(
3x rendeltem, a maradék még ott van a hűtőben.
Ezt sokan így hiszik itt a fórumon.
Pedig pont, hogy nem. Növeli a sejtek inzulin érzékenységét, így csökkenti a rezisztenciát.
A kapszula nem jó, csak a valódi pempő.
Hol vetted a pempőt?
Neten nagyon nagyon drága. Gondoltam hátha tudsz a környékünkön olcsóbban pl. méhészetben.
Jól teszed, hogy eszed, én is tervezem, annyi sok jót hallottam és olvastam már róla. Én hiszek benne. Egyelőre :)
Sziasztok!
Nekem vasárnap megjött.... :( nem mondanám, hogy meglepődtem.
Ma elkezdtem a méhpempőt. Döbbenetesen szar íze van, de végig csinálok egy hónapot, azt írja, hogy 28 nap szedés után 28 nap szünet. Aztán meglátom, hogy rá tudom- e venni magam még egyszer....
Most épp kenyeret sütök, zablisztből, kíváncsi vagyok milyen lesz :)
Ha siker, akkor feldobom a receptet, nagyon egyszerű.
Úgy legyen! Pénteken kiderül már?
Jó éjt! Majd írj is, nem csak olvass :) Vigyázz magadra.
Jujj de szép :) A pocid is nőtt már hogy lefotóztad? Szép lapos hasad lehetett akkor!
És durva az utolsó teszted, hogy a teszt csík erősebb, mint a kontroll. Még nem is láttam ilyet :)
De jó. Biztos elmondhatatlan érzés :)
Majd gyere a fejleményekkel azért néha, oké? :)
Csajok, hogy én mekkora lökött vagyok, hogy eddig ennek nem néztem utána!!!
A lakóhelyemen olyan gyógyvíz van aminek ez a hatása:
Jódos–brómos vizek | Egyidejűleg konyhasósak is, ezért alkalmasak a reuma, női szervek betegségei, és egyes bőrbetegségek, így a pikkelysömör kezelésére is.
Fürdőkúra: vércukor szintcsökkentésre, gyulladáscsökkentés, műtéti utókezelésre, mozgásszervi, nőgyógyászati és urológiai betegségekre
Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő 1962-ben kezdte meg működését, 40.000 m2-es területen.
A termálvíz 2001-ben gyógyvízzé lett minősítve (Gyógyvíz 601/Gyf/2001.; 2001. 12. 27). A fürdővíz közepes sókoncentrációjú nátrium-hidrogénkarbonátos hévíz, fluorid, bromid, jodid és szerves anyagtartalma jelentős.
Sós-jódos: összenövések, gyulladások, valamint a petefészek működésének fokozása miatt meddőség terápiájában lehet hasznos. (alföldi vizek)
Szóval mihelyst jön a melegebb idő, minimum heti 3x kitekerek a helyi fürdőbe, és tojok rá, hogy minden ismerős látja, hogy mekkora egy tehén vagyok :) Mert eddig ez tartott vissza! Annyi hatása minimum lesz, hogy kerékpározok oda-vissza, úszkálok, barnulok, szaunázok, gyógyvizezek... A gólya csak ráadás lenne :)
Szia!!! :)
De jó neked, hogy hányingered van :)
Egyébként minden oké? Remélem.
Vigyázz magatokra!
Jujj de izgi. Akkor csütörtökön megy a drukk!!!
Jó légy addig is :)
Èn megvagyok köszi! Semmi extra nàlunk.
Amùgy nàlunk is jobb az éjszaka mint a nappal, de nekem eszembe sem jut vissza menni egy percre sem, ha sikerül. Csak beköszönök mikor megyek UH-ra :-) ! Bàr màr nekem is hânyingerem lenne. Mondjuk van, ha ràgondolok a melòra meg ettől az egész hercehurcàtòl.
köszi már sikerült kideríteni.sajnos bejelentéstől tilos.azért ma még sunnyogok.állítólag azért vezették be, mert sok helyen vagy aláírta a munkavállaló, hogy "ő kéri, vagy pápá volt."így kötelezővé tették.pedig nálunk sokkal jobb az éjjel, mint a nappal:--(
na mindegy.jól vagytok?
én most próbálom leszorítani a hányingert egy kis krumplis tésztával:-)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?