Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

5022. csillag80
2011. szept. 23. 06:01

köszi lányok a tippeket, igyekszem többet enni, tegnap a büfét inkább kihagytam. amúgy 175/64 vagyok, nem kellene fogynom, csak az a 3 kiló, amitől most széthúz a gomb a blúzomon és ciki felvenni...:-S

Szép napot mindenkinek!

5021. csillag80 (válaszként erre: 5007. - BioCica)
2011. szept. 23. 05:57
összevissza van, félrekezeltek, most RR leállított a gyógyszerről, hagyjuk rendeződni
2011. szept. 22. 20:58
Ok,tudom hisztis vagyok. De komolyan Dith mit csinálsz,hátha nekem is meg másnak is segít.
2011. szept. 22. 20:58
Na jó dith, akkor most várom tőled,hogy mi a hétszentséget csinálsz? Mit eszel meg hogyan,meg mennyit? Azt látom,hogy most kezdtél sportolni, és 8 kilót fogytál? Mióta? Meg mitől? Én miért nem fogyok szépen???
5018. dith
2011. szept. 22. 20:48
Képzeljétek elkezdtem a futópadozást meg a biciklizést. Olyan jól esett, tök jól érzem magam, teljesen fel vagyok dobva. Egyáltalán nem érzem magam fáradtnak.
5017. dith (válaszként erre: 5014. - Bogica977)
2011. szept. 22. 20:46

Bogica!

Ma rád gondoltam. A 6-os villamos ajtaját elfelejtette kinyitni a villamos vezető az oktogonnál :-))

Az egyik utas kb. 1 perc után bekopogott, hogy "nem nyitja ki?" Erre a válasz: "ja, de !" :-)))))

5016. dith (válaszként erre: 5024. - Csillag80)
2011. szept. 22. 20:36

Csillag!

Nekem sokat kell fogynom kb. -40 kg-ot. 750g xr-t szedek és 160g ch/nap az adagom. Most járok -8 kg-nál fogyásban. Szóval nem híztam tőle.

5015. welkin102
2011. szept. 22. 20:35

Ezek az oroszok...elképesztő...

azt én is tapasztalom amit a Tita mond, hogy milyen itt a munkamorál...az egy lapátol, 5 nézi, kettő dirigál...nálunk ugyanez van,néha meg is tudok őrülni tőle...

5014. Bogica977 (válaszként erre: 5038. - Hajna.74)
2011. szept. 22. 19:34

Hajna

Jól van na)))) Elírtam)

Szóval a vezetés marad,a festés meg szerencsére befejeződött))

2011. szept. 22. 18:36

Lányok, ezt most találtam az egyik PCOS oldalon, pár jótanács nekünk:

1. Eat regularly. 3 meals and 3 snacks a day to keep blood sugar stable. NEVER SKIP BREAKFAST. Eating breakfast fires up your metabolism for the rest of the day.

2. Get a good night sleep. Lack of sleep disturbs your hormone balance. It increases cortisol which decreases metabolism. If you have trouble sleeping, try my tips for catching some extra ZZZs.

3. Drink green tea. It has so many health benefits. I will post info more soon about all the benefits of green tea. Just one quick fact – Studies at the American Society for Clinical Nutrition found that compounds in green tea reduce the amount of fat your body absorbs by 30%.

4. Drink water with apple cider vinegar before every meal. See my article on ACV for more details. Apple cider vinegar helps control your blood sugar which leads to weight loss. I use Bragg Apple Cider Vinegar.

5. Eat a half of grapefruit every day. Grapefruit reduces insulin levels which leads to a reduction in body fat. I usually enjoy mine at breakfast.

6. Consume virgin coconut oil. One to two tablespoons of unrefined organic coconut oil will help boost your metabolism.

Angolul nem tudóknak a lényeg, elvileg minden reggel langyos vízbe citromlét kell inni,ez beindítja a máj működését, jót tesz neki ,átmossa egészében. Nyílván 6x együnk,bár mi csak 5x tesszük,de a lényeg,hogy sose hagyjuk ki a reggelit ( jelzem én ma megtettem). Aludjunk jó, alvás közben regenerálódik a cortizol szintünk,ami jót tesz a termékenységnek, és a fogyás is ekkor működik igazán. Igyunk zöld teát, igyunk minden étkezés előtt vizbe almaecetet. Nem olyan rossz,viszont beindítja a zsírégetést. Együnk egy fél grapfruitot mindennap, használjunk kókusz olajat

5012. Monyec83 (válaszként erre: 5011. - Titamilla86)
2011. szept. 22. 18:12

Akkor az oroszoktól tanulták, de lenne még mit tanulniuk:-) Itt is bakker én, nőként kint vagyok a telepen reggel 7 kor, hideg van, pancsolok etc, de az ürge aki segítene, ő pakolná a dög nehéz köveket, csak 1/2 9 (jó esetben)- 9 körül kerül elő. Akkor is vakaródzik, ebéd után meg aludna. De akármikor álltam meg 2 percre és néztem körbe, lődörgő, álldogálló etc. emberből mindig van.

Most meg félek, mert elment a kockafejű it-s pacák, a magyar supervizornak el kellett váratlanul utaznia és itt vagyok tök egyedül egy bazi nagy házban. Kint süvölt a szél, ismeretlen hangok. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Ja, és nem tudom vajon az it-s majom vitt-e magával kulcsot, mert nem szeretnék nyitott kapu, ajtó mellett felmenni az emeletre...

A mai ebéd, a tegnapinál is katasztrofálisabb volt. Azt hittem elhányom magam mikor megláttam, amit elém raktak. Hát még a szaga!! Komolyan szinte öklendeztem, tele volt krumplival, azonosíthatatlan húscafatokkal gusztustalan volt.

2011. szept. 22. 17:13
Nem mondod Monyec,hogy az orosz munkamorál még rosszabb,mint a magyar? Nálunk az iskola előtt csatornázás van, néha nem tudom sírjak vagy röhögjek-e,mert 1 ember ás, 3 támaszkodik a lapáton 4 dirigálja az 1 ásót, 5 meg lődörög jobbra-balra,de nem fog meg semmit. Komolyan így történik, ja és 4 órákkor mint akit ütnek úgy húznak haza, én hozzám meg még akkor jön a szülő,hogy na mi a helyzet a gyerekével.
5010. 51b2bacbe3 (válaszként erre: 5006. - Csillag80)
2011. szept. 22. 17:11
Nálam az lett, hogy áttértem a Metformin nevű gyógyszerre. Ezt sokkal jobban is bírom. Nem vagyok rosszl tőle. Már majdnem egy hónapja szedem. Nem fogytam, de legalább nem is híztam tőle.
2011. szept. 22. 17:10

Sziasztok Lányok!

Fogorvost találtam,de mivel se nem fáj,se nincs begyulladva ezért csak időpontot kaptam keddre, nincs iz ezzel baj, csak tényleg zavar,hogy egy baszott nagy lyuk tátong a számban. Szerintem a menzi miatt hízol, én is mindig egy kilót tornázok fel olyankor, ami aztán majd szép lassan mikor megjön lemegy, de van,hogy a 20.napon már fent van és csak 32 napra jön meg.

Jaj Lányok, a diétát megint nem tudom majd tartani hétvégén,mert anyósoméknál leszünk, ott meg esélyem sincs, úgyhogy a héten mindennap tornáztam, már pihentem volna, de mivel ott úgysem tudok majd,ezért ma is fogok, de holnap már nem, érzem,hogy fáradtak az izmaim ( hahaha),meg úgy mindenem. Meg ha jól tudom,csak a Welkin féle terminátoroknak nem kell max a pihenőnap, az olyanoknak,mint én igen.

Ja és a 160g-os diéta igaz, esetleg 140-re le lehet vinni,de az már kevéske lesz, és félő,hogy éhezésnek titulálja a szervezet. Szegény Kiwa is kivan már, hogy költői legyek. Nem is értem,hogy kaphatta azt a diétát , Tűű valami elborult pillanatában mondhatta ezt.

Csillag, én 156cm vagyok és 105,2 kilóról indultam,ja és 300-as terhelt inzulinnal, nálam rosszabb nem nagyon lehetsz, vagy közel ennyi, és nekem is 160g-os diétát írtak,és azzal fogytam. De van akinél a met nem működik, van akinél ront az eredményeken,azt is nézni kell majd,de ne aggódj van más gyógyszer is,nyugi. Ja és ha kevesebbet eszel is hízhatsz. Én az elején meg a közepén is Norbiztam vagy 2hetet, 80-100g közötti ch-kat ettem és híztam ezerrel. Tehát met mellé kell kaja. Ebből a kínálatból én a ropit választanám amúgy.

Briguska ,nyugalom, majd legközelebb,ha egyszer összejött az a pete összejön az legközelebb is ne félj.

Kíwa írd majd meg az eredményeidet,meg az előzőeket is,hogy lássuk a változást, egyébként szerintem a te szervezeted már raktároz lassan, de hátha megindul újra a fogyás.

Ja és én is a world híve vagyok.

5008. Monyec83
2011. szept. 22. 17:10

Szalma! Most tudtam teljesen viszaolvasni. Őszinte részvétem, nagyon sajnálom! Nekünk apukámnál van 2 kutyus, mindkettő öreg már (pulik). Annyira félek, hogy mikor mondja azt apu, hogy nincs már. Úgy szeretm őket én is.

Amúgy még élek, bár hulla fáradt vagyok. Ez az egész napos aktivitizés az orosz emberekkel!!! Agyrém. ÉS az a munkamorál! Anyám borogass!

5007. BioCica (válaszként erre: 5003. - 51b2bacbe3)
2011. szept. 22. 17:07
Én is híztam 3/4 év elteltével, de nem tudom, h a Merckformin XR-től volt-e, mivel a TSH-m is elmozdult. Neked a TSH-d rendben van?
5006. csillag80 (válaszként erre: 5003. - 51b2bacbe3)
2011. szept. 22. 17:03
Netes keresés--> ezt már én is próbáltam. Neked mi lett a megoldás? Remélem csak átmeneti :-(
2011. szept. 22. 14:45
Kíwa, ez szuper, akkor tudod vinni magaddal. Na, jól van! Írd már meg, hogy mi lett! Drukkolok csajszikám.
5004. Kíwa
2011. szept. 22. 14:27
Csajszik!! Most hívtam a labort, és MEGVANNAK A LELETEIM!!! Tadám!!:-) Mindjá rohanok érte ha felkelt a Vitéz, és holnap tudok így már nyugodtan menni Tüűhöz:-)
5003. 51b2bacbe3 (válaszként erre: 5015. - Csillag80)
2011. szept. 22. 14:11

Sziasztok!

Csillag, én híztam a Merckformit XR-től. Utána is néztem a google-ba beírtam, h "merck xr hízás", de semmit nem dobott ki, gondoltam ,csak velem fordult elő.

5002. Kíwa (válaszként erre: 5030. - Briguska)
2011. szept. 22. 14:08
Sajnálom.. kitartás..
5001. Kíwa (válaszként erre: 5024. - Csillag80)
2011. szept. 22. 14:06
Igen, nekem 120 CH-t írt elő Tüű,.. és ezzel a 120-al is stagnálok már másfél hónapja..:-((
5000. mosolyka1111 (válaszként erre: 4990. - 8f3c54052d)
2011. szept. 21. 14:39
Köszi, rendes vagy nagyon, és rendes itt Mindenki:)
4999. Szalmalány (válaszként erre: 4998. - Virág1234)
2011. szept. 21. 14:35
Köszönöm szépen. :) És szívesen. :)
4998. virág1234 (válaszként erre: 4996. - Szalmalány)
2011. szept. 21. 14:25
Köszönjük a fincsi recepteket! :-) :-) Részvétem a kutyusod miatt!
2011. szept. 21. 14:16

Amúgy tudom, h ilyen ízetlen, nomád receptnek tűnik, de nem az. :)

Xillitet még nem vettem, majd csak akkor, ha elfogynak az itthoni édesítőim. Kicsit összehúztam a nadrágszíjat, abból gazdálkodok, ami van... :)

2011. szept. 21. 14:01

Almaszósz: Hámozott, kockázott almát annyi vízben, ami ellepi, megfőzünk. Tejfölös habarást készítünk (Én kevés étkezési keményítővel szoktam, csak azért, h ne legyen csomós.) , és forralunk 1et rajta. Utólag édesítem. Lehűtve kínálom.( A pasim nem szereti az édesítőket, ezért.)

Hamis rizottó mellé fincsi, de egresből, mindenféle gyümölcsből finom.

Hamis rizottó: Csirkehúslevest főzök, csirkecombból. (Pulyka is jó.) Oliva olajon megpirítok csiperkegombát, sózom, borsozom. Lefejtem a husit a csontról, kifőzött basmati rizshez keverem, adok hozzá ételízesítőt, borsot, sok petrezselyemzöldet, és a pirított gombát. (Nem olyan mancsos, és sajt sincs benne, mint az eredeti rizottóban, de mi szeretjük. Próbáltam sült husival csinálni, fura, de úgy nem olyan fincsi.)

A mákostésztára van ilyen édesítőporom, azt szoktam tenni a mákhoz. És főzök hozzá hígabb vaníliapudingot édesítővel, az az öntet.

4995. Warnika (válaszként erre: 4994. - 8f3c54052d)
2011. szept. 21. 13:48
mikor kapom a linket? :D
2011. szept. 21. 13:48
És a mákostésztát mivel? Xilit?
2011. szept. 21. 13:47
Ja, és az almaszósz receptjét pattinthatnád.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook