Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

10062. Molygó (válaszként erre: 10061. - Monyec83)
2011. dec. 6. 13:35
Monyecom ha 69kg lennék lerágnám örömömben a nagylábujjamon a körmöt :) fúúúúúúúújdeizééévagyok jáj
10061. Monyec83 (válaszként erre: 10060. - Welkin102)
2011. dec. 6. 13:30

Jaj, ez jó!

neken nadrág lötyi van, de a mérleg stabilan a 69-en ragadt.....De már nem érdekel.

10060. welkin102 (válaszként erre: 10059. - Molygó)
2011. dec. 6. 10:58

Irigykedünk mi szalmácskára...:D:D:D

Monyeckám, én jol vagyok, úgy tünik mintha fogynék a meforaltol, de nem akarom elkajabálni..:D:D:DEnnyit rólam:D

10059. Molygó
2011. dec. 6. 10:55

Szalmám gondoltam rád :)

Tudtok élni tudtok :)

10058. Monyec83
2011. dec. 6. 10:54

Vagyok-vagyok. Gyünnék én, de a meló nem enged. Azért lassan-lassan visszatérek. Viszont a visszaolvasásról letettem.

Kérlek updateljete. Kivel mi van. Úgy hiányoztatok ám!!!!!

10057. Molygó (válaszként erre: 10046. - Monyec83)
2011. dec. 6. 10:51

Jaj Monyecom hát hun voltál eddig? :)

Ha szúrkálódik az azért jó mert működik, tehát megjön... nyuuugika :)

10056. mosolyka1111 (válaszként erre: 10050. - Szalmalány)
2011. dec. 6. 10:21

Szalma, klassz, hogy túl vagy az utált részén.

Akkor kb. a 3 pontos 10 ezer lehet, gondolom.

Basszus, amit a roma nőről írtál. Tök primitív, amúgy sem volt kötelező oda mennie...

10055. welkin102 (válaszként erre: 10054. - Kr73)
2011. dec. 6. 10:21
Sajnos ez a gép olyan fo.s amiről én még képet sem tudok feltenni...sajnos...pedig megmutatnám szivesen...
10054. kr73 (válaszként erre: 10052. - Welkin102)
2011. dec. 6. 10:19
Én is megnézném... Képet akajok, képet akajok!!!
2011. dec. 6. 10:19

Monyec, én behalnék olyan hőmérsékleten, amit írtál:(((

Kr, jó lehet a talpmasszázs. Még el is vinném a lányomat hivatásoshoz, de ha csak hozzáér valaki a lábfejéhez, vihogógörcsöt kap (régebben a lábkörmeit én vágtam, hát ahogy marokra fogtam a talpát, már akkor is vonaglott, ehhez fel kell nőni. ) Viszont nagyon jó, hogy párod így kezelésbe tud venni Téged.

Szalma eredményei remélem, javultak.

Szép napot kívánok Mindenkinek!

10052. welkin102
2011. dec. 6. 10:17

Sziasztok lányok,látom azért egy kicsit mindenki Mikulásozott, biztos ami biztos:D:D:D

Szalma, de jó neked, én is elviselnék egy ilyen laptopos, beülős, bepunnyadós napot...előre láthatólag majd csak szenteste lesz ilyen laza a programom...:D:D:D

Ma felvettem a miku sapit, és abba dolgozunk a kolleganővel...az egész sebészet minket nézett, de mindenki nagyon örült neki...:D:D:D:D

10051. kr73 (válaszként erre: 10049. - Dith)
2011. dec. 6. 10:15

Nyugi, nekem is (és állítólag mindenkinek). Az a jó, ha olyan erővel csinálod, hogy fájjon (persze nem kell, hogy veszettül fájjon).

Te milyen munkahelyen tudod nyomkodni a talpad? :-o

2011. dec. 6. 10:10

Sziasztok! Túl vagyok a vv-n, fél 7kor ittam meg, fél 9kor vették le a 2. adagot. Azt mondták RR a gépbe 2pontosat írt, szal nem kellett technikáznom, melyik legyen. Hányinger, fejfájás megvolt, már fekszem itthon emberrel, mind a kettőnknél laptop, hát tudunk élni. Megkapta a tortát, nagyon örült neki, lefotóztuk. Nem látványos szerintem, csak simán jó. :) Már 2 hete megkapta előre a 2 family guy- os pólót, így most csak torta volt. :)

Képzeljétek el, a MM- be jött 1 roma pár, és a csaj ott balhézott, h őt nem fogják szurkálni, meg nem issza meg ezt a cukros löttyöt, mindenki hülye, ő nem cukorbeteg, őt ne bökdössék... És amerre Major dokinő rendelője van, elment, h kiönti ezt a sz.rt. Mivel behívtak vv- re, nem tom utána mi lett, de lehet hazaküldték. (pasim telón játszott, se lát, se hall... XD)

Monyecom, a 2 pontos 6520 huf volt. tessék már visszatérni... Prága! De jó Nektek!!! :)

10049. dith (válaszként erre: 10042. - Kr73)
2011. dec. 6. 10:08

Köszi a leírást!

Megtaláltam és rohadtul fáj :-))

10048. dith (válaszként erre: 10040. - Monyec83)
2011. dec. 6. 10:07

Monyec!

Már nagyon hiányoztál! Várjuk az élménybeszámolódat Prágából is!

10047. kr73 (válaszként erre: 10046. - Monyec83)
2011. dec. 6. 10:06
Szegény, pont a kiruccanásra jön meg! Sajnálom! (Én azt rohadtul utálom, amikor utazáskor kell 1,5-2óránként keresni alkalmas helyet.)
10046. Monyec83 (válaszként erre: 10043. - Molygó)
2011. dec. 6. 10:04

Szia Molygó!

Az első piros-véres naptól kell számolni. A barnázást nem. ebben a hónapban már nem szedtem be a hormont. elegem lett belőle. Elvileh holnap kell megjönnie. Nem tudom mi lesz, de olyan szurkálásokat érzek egy jó ideje lent. Arra is gondoltam ám, hogy minden védőruházat és igyekezetem ellenére felfáztam kint és azért fáj. De mondjuk nem állandóan fáj.

10045. kr73
2011. dec. 6. 10:01

Ma tök hepi vagyok. okok: menszi (mármint hogy mennyire jött, egyébként nagyon úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútááááááááááááloooooooom), fogyi (ma 80dekával megközelítettem a májtisztítás végén lévő súlyom, ami a régi mérlegen igazából a szeptemberi önnönmagamhoz képest -10-et jelentene), napsüti, férjemtől reggel kaptam (ill. megtaláltam) a következőt: egy Norbis Miki és egy halom mandarin, aztán pedig még egy diab.Miki - ez persze fruktózzal készült, úgyhogy azt majd ő eszi meg (mert tőlem csak egy kisméretű Mikit kapott, én meg tőle 2közepeset).

Apropó, a májtisztítás után (1,5hét telt el) azt vettem észre, hogy megváltozott az állaga/színe/összetétele(?): mintha szálkás/rostos lenne. Lehet, hogy mégsem volt hülyeség végigszenvedni azokat az órákat? Nekem régen tényleg napokig, de volt, hogy 1-1,5hétig nem volt. Az XR ugye ezen változtatott, de ez a májtisztítás még azon is tudott látható változást előidézni. Ennek is örüljek, ugye?

10044. 8f3c54052d
2011. dec. 6. 09:55

Molygó, igen az első piros nap az első nap.

Kr, jól számolod. Ha mondjuk megjön a 28. napon, akkor az a 28. és egyben a következő ciklus 1. napja is.

Monyeckám, de jó lesz nektek Prágában, ahh... Érezzétek jól magatokat! Basszus, én nem bírnám azt a hideget hosszabb távon.

10043. Molygó
2011. dec. 6. 09:49

Kérdés: ugye menstuáció....

na nálam úgy van hogy kb 5-7 napig barnázok (szinte semmi) utána megjön rendesen szépen mint a jógyereknek. Ti honnan számolnátok? A rendesen megjövéstől ugyi?

Szalmámmal vagyok lélekben. Már megitta a cukros löttyöt remélem nem rókázik.....

10042. kr73 (válaszként erre: 10036. - Dith)
2011. dec. 6. 09:43

Köszi mindenkinek! :-) (Ha úgy vesszük, ez a ciklusom 28,5napos volt. Csak én úgy számolom, hogy hányadik napra jön meg, vagyis így mindig egy nappal hosszabbra jön ki nekem a dolog.)

Nemi zónák (férfiaknak is!):

- petefészek: a külboka(csont) alatt van félkörívben (inkább a sarok felé eső félkörív),

- méh: a belboka alatt van,

- ivarszervek/mirigyek kiegészítő zónája: a talpon a sarok közepén van.

A hipofízist kicsit nehezebben tudom leírni:

a nagylábujjnak az a kicsi területe, ami a mellette lévő lábujj felé esik, a köröm szélétől (ami be tud nőni) hátrébb, a párnás részen. Ugyanez egy hasonlattal:

mintha a következőt csinálnád: a hüvelyk- és a mutatóujjad összeérinted úgy, hogy a hüvelykujjad tetején-oldalán érintkezzen (kb. amikor csipetet veszel a sóból, csak néhány mmm-rel lecsúsztatod még a mutatóujjad - na az a terület, ill. annak a területnek a lábujjon való megfelelője).

Ezeket a pontokat a leírásom szerinti területen keresgélheted: ahol fáj, ott lesz. :-) A nemi dolgokat lehet nyomkodni hosszabban is, a hipofízist viszont csak max.1,5-2percig!

10041. Molygó (válaszként erre: 10029. - Welkin102)
2011. dec. 6. 09:43
Ez itt a reklám helye... a moszkva téren van egy bögrés bódé ahol névre szóló bögréket lehet venni. Namármost magyarországon nem lehet normálisan kinéző 0,5l nél nagyobb bögrét venni, ami nagyobb az korsó. Itt lehet kapni 7 dl-est :) Nekem azt kapja az uram karira (is) és arra is rá lehet iratni a nevét meg bármit és karácsonyra kész is, utjátok egy a pöttyös verzió. Azért kell mert ugye teát nem iszol 3 dl-es bögrébőől. A 7 dl pont jó.
10040. Monyec83
2011. dec. 6. 09:41

Munka ügyben nem is megyek már sehová. Csütörtökön megyünk Prágába a zurammal. Miután nem voltunk sehol az idén. Éppen itt az ideje.

Kint nagyon hideg volt, -25-30fok. Volt olyan, hogy a napi csúcshőmérséklet nem érte el a -25-t! Én totál megértem az oroszokat, hogy isznak..... Majd jövök még, mesélek ám, mert múlt héten meg a konferencia volt, amire készültem a stratégia előadással.

10039. Molygó (válaszként erre: 10022. - Zso.m)
2011. dec. 6. 09:37
Van teljes kiörlésű búzadara, és van rizstej. A Rossmannban pont akciós. Finom még kókusztejből is de az nagyon drága.
10038. 8f3c54052d (válaszként erre: 10037. - Monyec83)
2011. dec. 6. 09:26
Monyec, Szalma pont ma reggel ment, úgyhogy biztos megírja. Én már nem emlékszem pontosan, ezért nem akarok hülyeséget írni. Milyen volt kint? Mesélj! Mostmár remélem az idén nem mész sehová. Arról volt szó, hogy decemberben szinte végig szabin leszel.
10037. Monyec83
2011. dec. 6. 09:07
Sziasztok! Visszaolvaás lehetetlen. Az Mm-ben mennyi egy 3 pontos inzulin-cukor kombó? sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a dokim nem tudja elintézni a klinikai, tb-s verziót.....
10036. dith
2011. dec. 6. 08:46
kr ügyi vagy. Leírhatnád, hol vannak ezek a pontok, tudod nekem hipofizis adenomám is van, meg a mensim sem valami rendszeres.
10035. 8f3c54052d
2011. dec. 6. 08:44

Szalma, postabontás = kibontom a beérkezett leveleket, lepecsételem és odaadom az illetékesnek. Valamint összeállítom a kimenő postát. Hát ilyen "agymunkát" végzek. Nem is csodálom, hogy zokni vagyok néha. :(

Na, túl vagy a vérvételen?

Dith és te?

Csajszi, végülis mit mondott a doki, hogy miért lehet a válladban a fájdalom?

Húsokat tényleg nem számoljuk. A tejtermékek közül a sajtokat, túrót, tejfölt, tejszínt nem számoljuk. A tejet, joghurtot, kefírt igen.

Kr, gratula a mensihez, csak így tovább! Ez a 30 nap már nagyon-nagyon szép teljesítmény. :)

Babus, bizony a naranccsal vigyázni kell, pontosabban számolni kell a ch-ját.

Itt bent szoktunk Mikulást tartani. Persze mindenkitől csokit kaptam, csak egy valaki jegyezte meg, hogy nem ehetek ilyesmit, és ő inkább mindenkinek mogyorót és mandarint hozott miattam. :) Otthon pedig diab szaloncukrot és diab mikulást kaptam.

Mosolyka, tökre tetszett, amit írtál, hogy legalább a lánykád nem eszik mindenféle szemetet, mint az ismerősöd gyereke. Épp azon röhögtem tegnap, hogy reklámozták a chio burgonyachips-et, hogy csak természetes anyagokból van. Hát ja. Megnézném annak is az összetevőit...

Zso, megcsináltad végül a tejbegrízt, amit Szalma írt neked? Ha igen, milyen lett?

10034. Babus80
2011. dec. 6. 08:11

Jó reggelt mindenkinek!

Kr csak gratulálni tudok a menszidnek:-))Tiszta ügyi a szerevezeted!Egyébként én is 1 honapja szedem a metet és már meg hozta nekem rá 23 napra:-)És ezt ugye tudni kell hogy nekem elötte 3 án meg volt/mondjuk norcoluttal de meg volt/ de az a föö hogy ügyi vagy!!

A másik meg nem is tudtam hogy a narancs 20g ch én meg néha tömöm magamba:-(((

10033. kr73
2011. dec. 6. 06:10

Sziasztok csajok! Tegnap este nem akartam elkiabálni, de mára megjött: hivatalosan ez a 30. nap(=1.), de gyakorlatilag 4hete hétfő du.jött meg, most meg hétfő du.még csak mutogatta magát. :-)))) (Július óta: 75.,54.,36.,33. és most 30.napra jött meg!)

Mikre nem képes a talpmasszázs!!!!!! És amikor eszembe jut, odatolom a lábam a férjem elé, hogy nyomorgassa a nemi dolgaimat és a hipofízisemet. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Én nem a met-nek tudom be, mivel csak 4,5hete szedem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook