Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok!
Jelentem kaptam új gyógyszert, és véleményt várnék ha ismeritek.:)
Januvia-t kell szednem a Merckformin mellé, reggel fél szemet. ELvileg le kéne majd mennie a magas prolactin szintnek, ha nem akkor valami plusz gyógyszeres kezelést írt a doki a papírra. ja és abba kell hagynom a fogigátlót. Kicsit félek most hogy újra visszatérnek az elviselhetetlen görcseim, stb...:(
Akinek van tapasztala légyszi írja le! Hálás köszönet!
Pussz mindenkinek
Hajna, akkor mindent megtalálsz, mert mind a 3 hely közel van vmelyikhez. :)
De miyen helyet akartok? Kajálda? Cukiról is volt szó, de diétás a 13 kerben van, vagy az 5ben (Vigadó téren, gondolom óccsó lehet, boaaaa...). Szal tanácstalan vagyok. :S
Molygókám, hát minek neked ellenség, ha ilyen barátnőd van, ehh...
Szalmám, én ezek közül esélyesen a Blahát találom meg. :) Na jó, meg talán az Oktogont.
Küldjétek a címeket, megyek intézkedni, szétcsapok mindent, aki kikezd a tezsvérekkel, az kikezd velem is.
Molygó, szétverem a csajjét, ha barid, ha nem. :S
Köszi, takony van, akinek kevés van, annak adok ingyen. :)
A lelki dolgok sok mindent befolyásolnak, az tuti, de azért van, amit nem...
Ma nem leszek sokat, ember itthon van, megyünk ügyintézni suli előtt.
Döntsünk a helyről, hogy utána tudjak járni, ha kell.
Sejtem Welkinem, kapjad össze magad mert ez így nem lészen jó osztan megcsapkodlak....
De tényleg.
Sziasztok, dögrovás folytatódik, és mellette tanulom a weblapkészítést.
Olyan helyet nem tudok ajánlani, ahol enni is lehet, mert azt itthon oldom meg. Van 2 hely, ahová járok, szerintem délutáni időpontra lehet foglalni helyet. Az 1ik az a söröző, ahol diétás sör van (nem tom egyáltalán van- e vizük v teájuk pl. :)), de mellette van 1 étterem és onnan lehet kérni kaját, mert összetartoznak. De nem Ir- es, mondjuk én ettem sült krumplit meg rántott húst. Itt van galéria, meg 1 öreg jó fej csapos. :) Ez a Ferdinánd söröző Hospoda. Asszem Aradi utca, 6. ker, Oktogontól a Hősök felé baloldalon.
Szerintem nem árt, ha kicsit szeparálva vagyunk, lehet kényes témák is előjönnek, de nekem mindegy, hallgatom a véleményeket.
A másik a törzshelyem, ott is van elbújós hátsó rész. Ott van bor, üdcsi, kv, igazából rockkocsma, de nem ilyen talponálló. Kaja nincs, csak zsíroskenyér néha. Ide vihetünk rágcsát, nem szólnak bele. Ha délutánra foglalok helyet, akkor szinte senki nincs. Ez a Rock Randevú Söröző a Hunyadi téren, 6. kerület, a Vörösmarty utcánál.
Itt van a szomszéd háztömbben a Gong presszó, óccsó oszt jó, tán még kaja is van, pizzát láttam, nem tom mi van még. Ez a Blahától 1 megállóra van az Erzsébet körúton. Itt is ehet szeparálódni valamilyen szinten.
Vélemény?
Az ilyen ember szarjon sünt kb.
Nem tudom miért vérzek, lehet hogy kész vagyok lelkileg??teljesen kész vagyok amúgy:(
Molygókám! Hülyék vannak, néha szeretjük is őket. Szalma menjen a rollerral?
Én ma reggel több, mint egy órát vártama semmire a szájsebészeten. Ugyanis közölték, hogy most nem tudnak konkrét időpontot adni a fogkiszedésemre (bülcsesség fog, alig kinőve, fáj...). MAjd hívjam őket, de március elejénél korábban biztosan nem lesz időpont. ÁÁÁÁÁ. Szalma, lécci menjél a rolleroddal és intézkedj. Apropó Szalmám! Hogy állsz takony ügyileg?
Welkin, nem tudom mitől lehet ez a anomália a vérzésben, nem lehet, hogy az ir miatt most kezdenek a hormonjaid rendeződni és ez okozza?
Asszem az emberek néha hülyék egyszerűen hülyék és probálom azt gondolni hogy minden rosszindulat nékül... aszonygya a barátnőm, hogy gondolkozzak miért is romlik az eredményem stb. és hogy nem mindenkinek való gyerek és talán nem is biztos benne hogy én igazán akarok. Nyilván ő régebb óta ismer mint ti, sőt mindent tud rólam, de ilyet mondani. Csak pislogok.
Eszek egy kis korpáskekszet.
Welkin, mondjuk lehet ebben valami, amit Molygó ír.
Réka, no, emiatt kell fórumozni is, és nem csak a táblázatokat nézni :DDD A cékla pedig egészséges, egyed, piros pisikaki ide vagy oda. Nekem nagyon ízlik a tönköly ropi, én kenyerekben nem tudom megenni a tönkölyt, vagy mikor próbáltam sütni vele, na az hányás lett.
Réka, tej, kefír, sőt, semmilyen gyors nem mehet reggelire, én így tudom. Nem tudom, melyik anyagban van, de ez baromság természetesen, el van írva. Tea mehet egész nap édesítővel, citrommal, azt nem számoljuk. Hát, hogy a szorulás mitől lehet, nem tudom, nekem is volt így egy ideig, de az nem volt összfüggésben a kenyérrel. Én már jó ideje az ellenkezőjével küzdök. Iszol elég folyadékot egy nap? Cékla = piros pisi.
Csajszi, nagyon sajnálom a férjedet, remélem, hamar talál valamit helyette. Hát mi ha hasonló szituba kerülnénk, biztos éhen halnánk, mert amit én keresek, az a lakásrezsire sem elég. Drukkolok nagyon, hogy legyen valami.
Monyec, én helyszínben egyáltalán nem vagyok otthon, nem ismerem sajna Pestet, hiába lakom itt. :S
Tita, így már értem. Én a MM-ben csináltattam aTPO-t, ott meg 34 a tartomány.
Lori, Norbi édességei mehetnek uzsira, vagy süthetsz valamit IR-esen (receptek a naplómban). Én most pl. tönköly ropit eszem uzsira, az is nagyon fini. Ja, és igen, láttam a naplóban a sztorit, én nem tudom elképzelni, hogy nem veszi észre valaki magáról, hogy terhes. Főleg, mikor már rugdos. Nekem a legdurvább az volt, hogy az orvos a hasi uh-n nem vette észre. Na azt meg hogy??
Kíwa, naná, hogy gyere és mindenki, akinek kedve van!
Welkinem, nem tudom miért lehet nálad még mindig niagara.
Testvíreimazirdiéjétában!
Azt mondja már meg nekem valaki, aki sokkal okosabb mint én...csütörtöktől vasárnapig szoktam menstruálni, namármostmár ma kedd van és még mindig dől belőlem a vér...és fogamzásgátlót szedek, ergó ez még sohasem fordult velem elő, mert a gyógyszer úgy belövi hogy vasárnap estére már nincs semmi, most meg már kedd van apám...mi a fene lehet?Ötletek?
Köszi, megnyugodtam. És akkor mi van azzal az anyaggal, ami elvileg IR-eseknek szól, és a reggelire javasolt menüvariációk kb.50%-ában ott van reggelire a tej, kefír? Engem nem zavar, mert én kb. negyedévente iszom tejet (már gyerekként a citromos feketetea volt a sláger nálunk, telente esténként meg a bedekó-kakajó), de ez így eléggé félrevisz. Vagy én értettelek titeket félre, de talán nem (pl. "kávé nem tejjel a jó"- ból indultam ki, bár ez sem érint engem, nem kávézom). Jé, most hogy írom: nem iszom semmi ártót. Csak kacsazsíros kenyeret reggelizem/vacsorázom (amíg még tart), szeretek/nék naponta szaloncukrozni (de nem csak norbisat, hanem jó kis .ilkásat, nyami-nyami). Bérekesztem magam, ennyi elég lesz belőlem reggelre nektek. :-)
Ja, még annyit: Hajnától kapott anyagban olvatam (asszem hsz.lehet), hogy a tk.kenyerektől egyeseknek szorulásuk lehet, ilyenkor álljon át másra. Hát, lehet, hogy nekem is ez a bajom. Vagy lehet az, hogy pár napig kevesebb zöldséget ettem? De igyekeztem reggeli-vacsira a kenyér mellé csalamádét, retket enni (vagyis ettem is!), ebédre meg céklát. Nemtom eldönteni: álljak át másik kenyérre? Bár a slimnél is emlékszem hasonlókra, és egy hétre már bevásároltam magos tk-ből.
Kiwa lányom kapsz egy pofont, ha még egyszer ilyen hülyeségeket kérdezel!!! Már hogyne lehetne jönni! Mindenki, mondom MINDENKI jöhet aki szeretne találkozni sorstársakkal!! És télleg akkor jelezze aki tud jönni, hogy tudjuk mennyien is leszünk, ergo mekkora helyre menjünk. Szalma, Hajna, Molygó! Lécci segítsetek helyszínt találni. Vmi olyan helyet, ahol enni is lehet, ha szükség úgy hozza. Tita, jössz?
Zakkantcsajszi, nagyon sajnálom, hogy munkanélküli lett a férjed. Mi történt?
Akkor jellemezzük a mai napot egyszóval (kettővel)
: csípősrostosfos
Zaki nagyon sajnálom, tuti talál másikat, ne keseredjetek el.
Jóéjszakát mindenkinek, kész a sült csirkecombom holnapra mára végem.
csókpuszihello morgen jövök
Mindenki jöhet hogyne, ez milyen kérdés máán.
Ki kéne találni hova megyünk és jelentkezni is kéne hányan jöjjen tuti, mert ha 3an lesznek tök mindegy hova megy az ember ha egy 10+fős randi lesz akkor az már logisztikailag is érdekes kérdés.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?