Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok!
Voltam ma a Mensmentisbe, és elmondták, amit eddig is tudtam. Elég pocsékok lettek az eredményeim, kaptam gyógyszert, napi 1 szemmel kell kezdenem, 1 hét múlva napi kettő, majd megint 1 hét napi három. Kíváncsi leszek, hogy fogom bírni. Heti három spinninget már elkezdtem, és gyorsan diabetikus tanácsadásra is bejelentkeztem. 2 hónap múlva kontroll.
ez a neve:Glukózamin-MSM-Kondroitin-Kollagén komplex 90db, annak amit most vettem a naturvitaminról.
közben eszembe jutott h nektek az a liquid, nem is biztos h jó, mert elég édes, bár csak 3g ch van benne adagonként..
Mosolyka, köszi az aldis tippet, hétvégén elzarándokolok oda. asszem a coopban is van még 38ér. véletlen mentem cba környékére és kiakadtam kissé
sztem 4-5éve biztos meg a fórumot is. ide nem vettek fel grafikusnak:(((
priviben szoktam kérdezni, pl tőlük tudom h pmeseknek nem szabadna l-karnitint inni. eleve az egészséges kajálásos dolog nálam innen indult, ezé eszem évek óta csirkerizst, me úgy akarok kinézni mint toldi zsuzsi:)
Iviii, te olvasod a bodybuildert???
Szívemcsücske, LÁÁÁÁÁV!!!!
Ivi, Aldiban vettük most, 37 Ft/db, M-es tojás, szerintem jó közepes méret.
Túlzás, amit művelnek már, érdemes megnézni több helyen.
:)
én eredetileg kondizok vagy mi(most nem me nincs pénz teremre). bádibilderről+fórumokról okosodok, szal nekem az alap amit ők szednek. polcom úgy néz ki, mint vmi gyógyszertár:D az étrendem is onnan volt...
van egyébként a 80as videóban jó kis duma chkról, h más inzulinérzékenységü embereknek másképp kell kajálni
igen a trutyi az az izületi folyadék akart lenni:) ennek az a neve, h join-x liquid, én egy kupicával ittam belöle naponta(többet ir elő), igy egy hóra elég.folyadékban jobb a felszivódása..kb 4500ft ha rékeresel gugliban akkor megérted miröl beszélek:) ebböl kúrákat szokás tartani, én sosem ittam 2hónál tovább. aszongyák ha kimondottam fájdalmaid vannak, akkor javasolt legalább 3hó, de ezt majd úgyis érzed..van aki nagymaminak vásárolja pl:)
amit most vettem a vitaminostól az ár/összetétel arányban olcsóbbra jött ki. problémám nincs, de most terepen/utcán futok, és az jobban strapál..
Csajszi, hát ez elég nehéz kérdés...az én álláspontom az az, hogy a csípőnk ígyis úgyis kopik, ahogy öregszünk és ahogy használódik, maga a mozgás az pedig azért jó mert izületi folyadékot termel, ezáltalá segítit az izület egyenletes mozgását...viszont nem biztos,hogy mondjuk guggolós gyakorlatok meg nem terhelik meg annyira magát a csipődet, hogy jó lenne neked, viszont a mozgás az meg nagyon kell, ilyenkor kompromisszum a bicikli...tudom hogy azt mondod, hogy áááááááááááá,de marha unalmas, de ott van a spinning, nekem az az egyik kedvenc sportom...a futás az meg már megint lehet megterheli annyira hogy az már nem optimális...nehéz eldönteni...
Molygóóó tesóóó, hááááá én itt vagyok, nem vagyok én kákabelű mint ezek, tudod, nutellába mártogatott fehércsoki, azaaddddddddjaaaaa:D
bár én nem vagyok gyógytornász, de testépitős izületvédöt szedtem, mert az visszapótolja a trutyit+inakra is jó.. pl féléve tartó achilles ín gyulladásom nyom nélkül elmúlt.
most pl a vitaminos oldalról rendeltem
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?