Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok Tezsvírek! :)
Örülök, h mindenki átvészelte a hosszú 7végét. :)
Én szerda reggel nem saját sütésű t.k. bagett miatt (valszeg valaki megfogdosta fűszeres kézzel, v valami fűszer került bele, amit nem éreztem. :S) végighánytam az anyumékhoz vezető utat. :S Zacsival a kezemben ültem 1 órát a munkanélküliben, mint az erotika királynője... XD De utána jobb lett.
Hétvégi bűnözés nem volt (1 nap szotyiztam 2*, de olyan friss volt, kellett, na. :)), sütöttem, főztem, betartottam a diétát, anyum szerint fogytam.
Mozogni kéne, de ma takarítás lesz, mert a hétvége kimaradt.
Kr, nos, akkor minden oké a mooncuppal? Ugye milyen más, mint a többi? :)
Asszem vissza kellene olvasnom jobban.
Jucus! Betegen 6-8000mgC-vitamin mehet (Szentgyörgyink is így tett), persze sok-sok folyadékkal!
Én szedem elő a régi gatyáimat (csak éppen a hétvégén a combomnál már elszakadt az, amit eddig hordtam, ma reggel viszont felpróbáltam egy régit, és rámjött!!!). De ha ez így folytatódik, már nem lesz mit felvegyek, be kell nekem is ruházni, megyek majd vmikor a piacra.
Köszi. Naponta ledöntök egy 1000-es c pezsgőtabit.
Na mindegy, dolgozni kell,ezt a hetet csak túlélem valahogy.
Holnapra terveztem egy kis soppingot, kéne venni valami jó nacit, minden lötyög rajtam.
Jó dolog ez a fogyás, csak nem pénztárcabarát.
Tényleg, ti hogy csináljátok? Mindig vesztek új cuccokat, ha fogytok, vagy hogyan?
Én eddig nem nagyon akartam vásárolni, mert még akarok fogyni, ugye--de kénytelen vagyok.
Igen, csak a 7 felettiek ijesztőek. Nem érdekelne, ha csak magam lennék, de így... :)
Amúgy meg tökre nem értem, h benn az értéktartomány miért 10,5-ig jó, itthon meg miért 7-ig. Oké, ott vénából nézik, én meg csak megbököm magam, de attól még vér. Mindenesetre megkérdeztem ezt is RR-től.
Jaj, ne is mondd.:) Én is nagyon:) Bárhova megyünk, és látok egy tükröt, lopva mindig odanézek :D úgy szeretem, hogy van.:)
Mellsőfali a lepényem, még az is látszódik/látszani fog, azt mondják, h a végére nagy pocakom lesz. Hát majd kiderül, gondolom nem mindig ugyanolyan intenzitással növekszik.:)
én az utcsó mondattal értek egyet:-)
de amúgy nem rossz értékek ezek!
Kedves Molygó, fogjunk kezet! Én annyira vártam ezt a négy napot, és én is beteg voltam végig, ill.még most is. Remek lesz ez a hosszú hét, tekintve, hogy két mondat után hosszú köhögőrohamok törnek rám.
/a munkám miatt beszélnem kell egész nap/.
Réka, én nem mozogtam, csak takarítottam, főztem, ilyesmi. Pedig olyan jó lenne, de meg kéne
gyógyulni előbb.
Mindenki panaszkodik az időre a környezetemben. Lehet neked is betesz ez is.
Ma mindenképp elküldöm RR-nek azt a pár napos rossz eredményt, valóban felesleges nekem "okoskodni", h mitől lehetett, bár gyanítom, h időjárás.
Nekem csak a 14. héten terheltek cukorral, az éhgyomri jó volt (kereken 4), a terhelt nagyon rossz (9,4). Ekkor kaptam a vércukormérőt. Nekem már cukrosat nem csinálnak, ennél bebizonyosodott a terhességi cukor. Elvileg kb. 3 hét múlva kellene mennem újabb reggelizősre, de majd kiderül mit válaszol RR.
Sziasztok!
3 napja fáj a fejem. Lehet a met miatt? Vagy ez a szeles idő tesz tönkre. Más bajom nincs, csak ici-pici hányinger... remélem nem is lesz.
Móni ugyanez volt nálam is. Volt, h. egymás után (pár percen belül) 1 egészes eltéréssel is mértem. Nem igazán pontosak ezek a mérők. A végén már nem is méregettem. Mondjuk nekem a terhelések jók voltak 14 és 24 héten is.
Molygó jobbulást.
Üdvözlük minden kedves itt megjelent tezsvíremet. Nincs időm most visszaolvasni remélem mindenki jól van. Én a hosszúhétvégét végigbetegeskedtem, nagyon köhögök még mindig úgyhogy semmi sport nem volt :( Pedig olyan jó iső volt. Remélem másoknak tevékenyebben telt. Ja és végig f..stam is ezt az időszakot így saját magam utasítására csokoldádékúrán voltam (egyedül ez nem jött belőlem) szóval diéta a kukában volt ezen idő alatt, mérlegre nem álltam de valahogy úgy érzem fogytam, jó mondjuk nem is ettem 4 napig kb semmit.
Nagyorsan ennyi voltam.
tényleg? a 7végén?
Dorka mennyi?
Jó reggelt mindenkinek!
Hát én már nem tudok eligazodni ezen a vércukron, fene essen belé...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?