Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat!
Apropó, gyógyszeradagoló! Én is keresnék valami nem kórházi, hanem kicsit díszesebb, nem túl nagy, egy fakkos gyszeradagolót. Láttatok már ilyet? Néhány patikában voltam már, de ott csak a szokásosak voltak.
Egyébként ez az első hónapom, hogy kerékpározok. És az elmúlt 6 évben most jött meg úgy először, hogy nem kinlódik napokig. Szóval nem barnázok, hanem úgy rendesen. Lehet, hogy a mozgás? Vagy csak véletlen? Ti akik régóta mozogtok normálisan jön meg, vagy barnázva?
Tita! A férjem (amatőr sportemberke) azt mondta, hogy simán lehet az biza izom. :-D A zsírhoz képest térfogatra ugyanannyi izom 10xnehezebb!!! Bár ő nem tanulta, úgyhogy lehet, hogy Welkin/Titának lesz igaza, és f.ngjuk sincs. :-P
Zaki! Sima bogyós/golyós mustármagra gondolsz, avagy összetörtre/zúzottra?
Ja, és csajok, PM-gyogyósok hogy szedhetik ezt a mustármgot? Gyogyó után fél órával? És akkor mennyit kell várni utána a reggelivel? Hm???
Molygó! Mivel a terhelés napján (outputtal együtt!) feljött rám 1,4kg, már bőven lehagytál engem. :-( Viszont én a nyomdokaidba se tudok lépni! Bakker, noooormááááliiis vagy? Heti 6x kipurcanásig?!? Na ne má! Én a hosszú7végén nekilendültem, és olyan szépen, ahogy elkezdtem, abba is hagytam. Egyszerűen már nem tudok felkelni hajnalban, csak kóválygok (a vas miatt), nem tudom beiktatni. Még nem jutottam el a házidokihoz felíratni a nekem megfelelő vasat, meg akarom várni, mit mond az endodoki hétfőn.
Csajok! Még egy órát vagyok, aztán majd csak holnap reggel (vagy késő este, ha bírom), mert áramszünet lesz itt. Úgyhogy virslisalátát csináltam még tegnap este fél11-kor, hogy tudjak vmit ebédelni, s ne szenyó legyen az.
Zsuga,az biztos,hogy minél inkább pürésítesz annál hamarabb felszívódik,romlik a gi-je. Ezért más a tört krumpli,mint a főtt.
Na ezt a mustármagot én kipróbálom,remélem tescoban vagy Sparban kapható. Hány csomagot kell venni vajon?
Jó reggelt mindenkinek!
Én már megint kiakadtam a vércukormérőre, ez egy hulladék, ki fogom vágni a pi..ba. Szülés után remélem sosem kell méricskélnem. Na, kibosszankodtam magam, itt még lájtosan.
Írtam is RR-nek mailt, hogy 2 perc leforgása alatt miért mér 4 különböző értéket.
Hát Hajna, nem tudom... Nem ismerem.
Éhen pusztulok. :S
sziasztok,
Hogy állunk a töltött gombóchoz, pl szílva vagy túró vagy egyéb más? Kell bele krumpli nem is kevés. Ez is likvidálva van egyenlőre?
HELP!
Régebben beszéltünk a ginsengről. Ma elkezdtem szedni. De most meg ezt találtam:
•Javítja a keringést az oxigénfelvétel és megkötés javításával
•Stimulálja a fizikai érzékelést és késlelteti a mentális és fizikai fáradtságot
•Serkenti az inzulintermelést és csökkenti a vércukorszintet, így stabilizálja az energiaszintet
Mivel a ginseng segít egyensúlyba hozni a vércukorszintet, a cukorbetegek, különösen az inzulint használók konzultáljanak használata előtt kezelőorvosukkal.
Most akkor ez nekünk nem jó??
Sógornőm csinálta tisztítókúrának, hogy értelmesen kitakarítsa a beleit, azt is, ami régen pangásnak indult. A hasa lapos lett, pedig nem kövér és naponta tornázik, és a bőre lett szebb.
Én már vettem, lehet el is kezdem. :)
Amúgy hellóbelló... :) Tita ez valami röhej. +6kg? Hogy a fenébe mehet ez így fel? :S
Molygó, állat vagy, állat... :)
Terhelés után lazulás van, naná. Én akkor sem bírom, tehát nem kötelező, ha nem akarsz. :)
6 hét a kúra. Szerintem ez a legjobb leírás róla:
biomaci.blogspot.com/2010/03/mustarmag-kura.html
Telifánt, így van, a terhelés napján lehet bármit, mert akkor már úgyis kiakasztottad a szervezetedet, úgyhogy tök mindegy neki. Drukkolok neked a terhelésre, kíváncsi leszek az eredményeidre, ha megvan, írd meg nekünk.
Nuki, no akkor mégegyszer: utólag NEM KELL fizetni a MensMentisben. Általában ha a gyógyszer adagolással kapcsolatban válaszolnak, az nem számít távkonzultációnak. Ha távkonzultáció van, akkor mindig ELŐRE kérik a pénzt, és addig nem kapod meg a választ, amíg át nem utalod nekik a lóvét. Tehát ezen ne agyalj, mert ez a kör ingyé volt neked.
Clarissa, a cukrod még mindig nem jó, ugye látod, hogy a 120-asod alacsonyabb, mint az éhgyomri. Igazából majd az inzulin lesz a mérvadó, mert az előbb szokott javulni. Ne legyél elkeseredve, majd az inzulinból derül ki, hogy mi az ábra. Addig nem bánkódunk és nem temetjük magunkat.
Zaki, jó lesz az az ár a 3 pontosnak, mert most valamivel lejebb mentek az árak, mert egyesültek valami másik laborral a MM-esek. Egyébként kéthetente szombatonként is van vérvétel, próbálj arra időpontot kérni és akkor nem kell szabit kivenned. Héééé csak így mondod, hogy a férjednek új melóhelye van? Ez tök jó hír!!! :))) Azonnal mesélj!!!!
Titám, hát ez érdekes, hogy visszajött rád 6 kiló. Hogy a p.csába? Az azért elég sok lenne izomnak nem? Legalább nem látszik rajtad, lehet hogy csak átrendeződik a tested, vagy nem tudom.
Molygókám, le a kalappal előtted, heti hatszor? Uhh… istenkirálycsászárnő vagy, komolyan.
Babus, köszi a mustármagkúra ötletet, én már hallottam róla, de nekem így is állandóan hasmenésem van, nekem nincs szükségem rá :) Max. a szorulósoknak. Köszi, már jól vagyok, hangom is van. Ennek a férjem kevésbé örül. :))) Tök jó, hogy jól megy a munka, remélem, nem kísértenek nagyon a finomságok.
Jucus, mikor olvastalak, nekem is a vérnyomás ugrott be először.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?