Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

24492. Molygó
2012. máj. 15. 13:37
Ha megjönne végre akkor mennék terheltetni meg hormonsort nézetni, szerintetek hogy most kb 4 napig össze vissza ettem meg rosszakat is (lásd joghurtfagyi, churros) befolyásolja az eredményt? A hormont nem hiszem, de az inzulint? Mert végülis azzal még tudok várni az hamar megvan az eredmény csak a TB-nél sokat várni a hormonsorra kell.
24491. ivi79 (válaszként erre: 24489. - 8f3c54052d)
2012. máj. 15. 13:30

hát zenél és nagyritkán van vmi fellépés, most épp kollegája szervezte vmi haverja kocsmájába keszthelyre, igy végülis lesz egy 4esben töltött 7végénk, de sztem lerázzuk őket:)

én mikor nem vagyok hullafáradt akkor előjön a kreativabb énem és teszekveszek. vagy varrok vagy a kert vagy télen pl gyöngyötfüztem, horgoltam kézmelegitőt, pasimnak elkezdtem egy kapucniskesztyűt 5tűs módszerrel(aminek lenyitható teteje van, h orrfújáshoz ne kelljen levenni), akkor magamnak a kendő, de úgy h yileneket sosem csináltam elötte, csak piszmogtam kiskoromban, most megtanultam kötésábrát olvasni.

turiban nagyon meg kell nézni h miképp van kötve a cucc, mert van olyan gép ami elvágja sor végén a fonalat és van ami nem, na oylat kell keresni. ez egy tökjo türkizes pulcsi volt kb 500ftér, direkt kendőnek vettem, de pulcsiként is tutin nézett ki. van egy másik ami vastagabb sötétkék fonal, az egy óriás kapucnis poncsó, abból vmi ferdéngombolódó garbó lesz, de karira kaptam még fonalat, szal bele kell húzni mert sosem lesz kész:D raverly pont com tele van ingyenes mintákkal.

mozaik is tökjó, konyhát durván fel lehet dobni vele, vagy fürdőt, meg decupage is, meg mindenféle festékek. jajj én régen lakberendező is szerettem volna lenni, talán mert itthon nem élhetem meg ezt az kreativitásomat.. levelezőm tele van ilyen blogokkal, varrás, divat, kötés, gyöngy, lakber, smink, design, kert.

kint egész jó idő van futáshoz, napocska is kacsingat :)

24490. fb594c0e36
2012. máj. 15. 12:59

Sziasztok!

Élünk, virulunk. Tanulok az államvizsgára, már csak 2 hét.

Gyümölcsleves mehet vacsira, ha eszek vmi lassút is? Vagy az semmiképp nem jó?

Mindenki jól van? Megpróbálok visszaolvasni...

24489. 8f3c54052d
2012. máj. 15. 12:48

Ivi, rátok fér most egy kis pihi :) Drukkolok, hogy összejöjjön. Miféle fellépés? Ki lép fel és hol?

Én is szoktam kötni és pont olvastam, hogy turiból szoktak venni cuccokat is visszabontják. Tök jó ötlet, sosem jutott volna eszembe. A fonalak is olyan veszett drágák. Én most épp mozaikozásba fogtam bele cserépre ragasztok törött kagylóhéjakat. Ha egyszer elkészül, majd felrakom. Egy csomó mindenbe belekapok, aztán meg ott állnak hónapokig. A gobelin is olyan, hogy vagy egy évig varrok egyet, már megutálom a végére. Tényleg, Molygó, az a tálca, amiről múltkor írtál, megcsináltad végül?

Mosolyka, igen, júni 21-től júli 13-ig helyettesítek majd. Sztem akkor majd ritkábban is jövök. Addig kizárt a lombik. Igazából őszig nem hiszem, hogy belevágunk majd.

Csillag, ne hálálkodj, mindenki megzuhan néha, mi meg itt vagyunk egymásnak, hogy kirángassuk azt, akinek szüksége van rá.

24488. CsillagTM (válaszként erre: 24456. - Kr73)
2012. máj. 15. 12:34
én mindenkinek szorítok és drukkolok...!!! ti is kirángattatok a gödörből múltkor, amiért nagyon hálás vagyok...
24487. CsillagTM (válaszként erre: 24451. - Kr73)
2012. máj. 15. 12:33
talpmasszőrhöz hova jársz/jártál?
24486. CsillagTM (válaszként erre: 24435. - Titamilla86)
2012. máj. 15. 12:29
unokaöcséd kemény...nem irigylem a leendő barátnőit. így hogy tud örömet okozni az ember?! de unokaöcsédet se irigylem...nem hiszem, h így tud örülni az apróságoknak...
24485. ivi79 (válaszként erre: 24483. - 8f3c54052d)
2012. máj. 15. 12:04

süthetne a nap, h formára tudjam száritani, igy max bepenészedik. kicsit félek mert ez vmi müszál(bontott pulcsi, direkt ezé túrtam) és későn olvastam h csipkét természetes szálból kell, mert az tartja meg a formáját.. max rásegitek vasalóval..

mi pünkösd7végén megyünk balcsira, lesz egy fellépés, és ottmaradunk vasárnap is, ha pasimnak sikerül kiharcolni h ne melózzon hétfőn(csak sok a vidéki, aki mind haza akar utazni), akkor ottmaradunk aznapra is:) elvileg jóidő lesz és akkor strand:)

2012. máj. 15. 11:59

Ivi, engem is érdekel az alkotásod.

A peteéréshez gratula!

Hajna, tetejébe Te nyáron helyettesíteni is fogsz, ha jól emlékszem (de legalább számítanak Rád, ez jó dolog.)

Na, kinézek az ablakon, és ásítok. Most már dolgozni kellene tényleg.

24483. 8f3c54052d
2012. máj. 15. 11:51

Mosolyka, amit akarok. Szabit is kivehetek, meg táppénzre is felvesznek. Elhúznánk mi, ha lenne miből... Lassan próbálunk gyűjteni a nyaralásra. Amire nem sok esélyt látok, de legalább megpróbáljuk :)

Ivi, ez jó hír :) Akkora fazon vagy komolyan. Érdekel majd a műved, tegyél fel fotót.

24482. mosolyka1111 (válaszként erre: 24479. - Ivi79)
2012. máj. 15. 11:48

Ivi, gondoltam, hogy nem gondolja komolyan:)

Én sem gondoltam komolyan, hogy halomra gyilkolom majd a meghívottakat 3 év múlva, csak olyan világvége kedve van az embernek mostanában.

24481. 8f3c54052d
2012. máj. 15. 11:48

Zsuga, nyugi, majd fellapátolunk téged is, ha szükséges. :) Egyébként nem vagyok magam alatt, csak leírtam a tényeket. Férjem szedi/szedte a c-, e-, d-vitaminokat meg a halolajat. Én csak a d-t szedem rendszeresen. Méhpempőt nem akarok, mert a méhnyálkahártyám mindig tök jó volt, nem akarok belekavarni.

Molygó, imádom én is az olajbogyót! Mikor tavaly Koson voltunk, ott volt az, hogy éjjel repültünk és vagy 6 kölök virnyákolt körülöttünk. Naná, hogy mind ott ült, ahol mi, sőt, a mellettünk lévő szuperanyu ott pelenkázta át a kölkét a székben. Úgy leugatta a sztyuvi, hogy miért nem húz be a klozetra, hogy öröm volt hallgatni. Teljesen átvették a hatalmat a gépen. Na akkor azt mondtam, hogy tudodkinekkell.

Uhh Ronaldo-ért irigy irigy...

24480. mosolyka1111 (válaszként erre: 24477. - 8f3c54052d)
2012. máj. 15. 11:47

Köszi, így már értem ez a béranya dolgot.

Férjeddel el kellene húznotok valami jó kis hosszú hétvégére, és tojni a világra.

Egyébként szabit vagy táppénzt fogsz kapni, ha belevágtok majd a lombikba?

24479. ivi79 (válaszként erre: 24471. - Mosolyka1111)
2012. máj. 15. 11:46

jajj nem gondolja komolyan, csak ma este még megy suliba is, még az sincs h délután napsütést élvezné útközben vagy nézné a hidról a dunát(tök feldobja az embert), meg hát edzés.. tiszta hüyle ha nem vezeti le feszkót. szombaton volt edzőjének meccse, elötte beültünk egy sörre edzőstársaival, tökre jófej társaság(az egyik huhh de jó pasi..).

hogy jó hir is legyen, asszem peteérek. nem lestem, de állag mintha más lenne kitörlésnél, meg tegnap este éreztem h mintha bizseregne a nunim.utoljára 2éve éreztem yilet 1szer,mikor elkezdtem tiroxint, elötte meg soksokéve:D

ja és a másik jóhir, h kész van az óriás csipkekendöm(első és utolsó), amit 3, de lehet h 5hónapja kötök. még blokkolnom kell és akkor mutitok képet:)

24478. mosolyka1111 (válaszként erre: 24475. - Zzsuga)
2012. máj. 15. 11:41
A D-ről mondta endokrin doki rokonom, hogy a teherbe esni szándékozó női páciensekkel ő heti 50-70 ezer egységet szedet be D vitaminból
24477. 8f3c54052d (válaszként erre: 24473. - Mosolyka1111)
2012. máj. 15. 11:40

Mosolykám, én hiába lazítok, ha a férjemnél is gondok vannak. De nyugi, nem bántottál meg, értettem én, mit akarsz írni. Az élet már csak ilyen sajna.

Pont ez az, hogy más nő nem hordhatja ki a te embriódat itt nálunk. Csak külföldön van ilyen lehetőség. Akkor igen, ha a béranya petesejtje és a férjed hímivarsejtje. Úgy oké. De ha a tiétek és a béranyához nincs biológiailag köze, akkor tilos. Meg olyan is van, mint ami a Rippeléknél volt, hogy a nő rokonáé volt a petesejt és azt megtermékenyítették a Rippelével és így beültették a nőnek. Csak itt ugye az a különbség, hogy a csaj megszüli és megtartja. Míg a béranyába beültetik, ő megszüli és utána neked adja. Na ez nem engedélyezett itthon.

24476. Molygó (válaszként erre: 24470. - 8f3c54052d)
2012. máj. 15. 11:37

Kb 4 kg olivabogyót ettem meg 2 nap alatt (isteniek nem olyan szarok amik itthon vannak) és asszem ezzel van a baj.

Minden nagyon jó volt... 3 órás út, visszafelé éjfélre jött meg a gép elötte Csenge (4 éves kislány) verte magát végig (gondolatom: nemkellgyerek).

Amúgy Madrid szép és jó 2 napba belefér bőven, senki nem beszél angolul sehogy. Nagyon dárga minden nekünk amúgy (szerintem) így hogy a szállás utazás ingyen volt megérte, amúgy amennyibe ez került volna annyiért 1 hétig tengerparton nyaralsz.

A teniszmeccs örök élmény, 1 fájdalmam volt, hogy 1:10 perc volt a játék bírtam volna ha legalább 3 órás, de élmény volt látni a játékosoket és Ronaldo elöttem ült a csajával :)

24475. zzsuga
2012. máj. 15. 11:36

Most olvastam egy másik fórumon, hogy akik lombikoznak meg insemeznek milyen vitaminokat szednek. Q10, E , cink, szelén, Omega3, mégpempő és D.

Ti ezeket szedtéte már?

24474. zzsuga
2012. máj. 15. 11:34

Jaj Hajnal ne legyél depis. Ha jobb lesz az idő vagy elmentek pihenni, hidd el mindent másképpen fogsz látni. Biztos ő is akarja csak a férfiaknak sokkal nehezebb feldolgozni a kudarcot. Beszélgess vele.

Én egyenlőre még nem vagyok depis, mert várom mi lesz a következő terhelésnél. Na, ha akkor kiderül valami, majd akkor kell engem is fellapátólni.

24473. mosolyka1111 (válaszként erre: 24469. - 8f3c54052d)
2012. máj. 15. 11:26

Hajna, lehet, hogy a kolleganőm a saját petesejtjét is adta volna a dologba, ezt már nem tudom (kb. 5 éve volt).

De ugye nem bántottam meg senkit, nem azért írtam ám ,hogy ez a követendő példa, csak úgy írtam, hogy miket produkál az élet. Az a kapcsolat (házasság) már nyilván nem sokat ért, ha asszonyka külön nyaralása így meg tudta ingatni.

Persze, hogy nekem is a férjemtől kellene, csak tőle, mert őt szeretem.

Hajna, meglátod, összejön, csak lazítsál, és gondolj jó dolgokra. Férjed pedig nem bolond, hogy lecseréljen egy ilyen nagyszerű csajszit!

2012. máj. 15. 11:22
Igen, Molygó, mesélj az utadról!
2012. máj. 15. 11:20

Hú, ez a hangulat érdekes kérdés.

Tegnap volt itt egy ügyfelem, fiatal harmincas csajszi. Faggatózott, hogy mi módon kéne megszüntetni a bt-t, merthogy különmennek a párjával. Ellaposodott, stb, nincs hangulatuk hozzá, stb... Igyekeztem lelket verni bele azért, hogy nem úgy van az, gondolják át.

Most valahogy a többség depisebb, idegesebb, mondjuk minden körítés meg is van hozzá, hogy azok legyünk.

Ivi, a pasid se semmi!

Mondjuk én tök hülye voltam este. Ezerrel dolgoztam még 11-kor is, és azon lamentáltam itt, hogy mi lesz, ha a lányom majd ballag, és májusra (ami nekem bolondokháza a munkám miatt) májusra tevődik a ballagás is, mi lesz?

Aztán hozzátettem, hogy semmi, mert megölök mindenkit aki jön, és semmi gond nem lesz rájuk.

Férjem érdekesen nézett rám....lehet, azt hitte, begolyóztam már.

24470. 8f3c54052d (válaszként erre: 24468. - Molygó)
2012. máj. 15. 11:18
Én lekopogom, mostanában nem gázosodom. (Persze lehet, hogy most el is kiabáltam?) Te már itthon vagyol? Ez az a nyeremény madridi út volt, amiről írtál régebben? Mesélj már kicsit, hogy milyen volt, milyen idő, milyen szállás, akármi bármi.
24469. 8f3c54052d
2012. máj. 15. 11:17

Réka, hát én is drukkolok neked! :)

Zaki, én ugyanígy vagyok vele. Mástól nem kell.

Szedett vitaminokat a férjem hónapokig, de aztán abba hagyta. Azt se lehet folyamatosan. Az ilyen kifejezett férfivitaminokat meg egyáltalán nem szedheti, mert magas a vérnyomása.

Egyébként valamiért van egy megérzésem, amit nem tudok megmagyarázni (nem megsértve senki mást, aki szintén babára vágyik), hogy közülünk te leszel a következő. :)

Azért kevés az esély egy fagyival, mert egyrészt háromnapos csak, másrészt egyedül van. Az se biztos, hogy felébredne sajna. Ha meg felébred, lehet, hogy nem fejlődik tovább. Szóval van buktatója több is.

Mosolyka, érdekes, amit írsz, mert itt Mo-n tiltott a béranyaság.

Ivi, hát ez az idő tényleg akasztásra alkalmas.

24468. Molygó
2012. máj. 15. 11:15

Asszem elég negatív itt most mindenki, valami vidám dolgoról írjatok inkább (persze inkább itt írd ki magadból ami bánt)... én amúgy is KO vagyok úgyhogy inkább elmondom velem mi van:

annyit fingok hogy az már gáz :)

24467. Molygó (válaszként erre: 24444. - Szalmalány)
2012. máj. 15. 11:09

Jaj Szalmám, nem ásol te csak kapargatod a felszínt.... de azt is abba lehet hagyni.

Én ások, leszarom.. szétverek mindenkit ... na ilyen hangulatom van.

24466. ivi79 (válaszként erre: 24448. - Mosolyka1111)
2012. máj. 15. 11:06

iylennel elég sürün találkozom pm fórumban h 1éve próbálkozunk nem jön a baba.. mondom és myilen vizsgálatok voltak, pm, ir, nögyógyászati, meddőségi kp? erre kiderül h semmi:D és nem azért mert h ha nemjön magától akkor nemjön, hanem mert nemtom mér, de nem mennek utána, pedig szeretnének babát.

Hajna ne agyalj iyleneken, most vhogy mindenkinél plató van, az időjárás is yilen. pasim is irta h ha holnap is iylen depi idő lesz felvágja az ereit:D nem tesz jót neki h a heti 2edzésből 1lett a suli miatt. szinte kicserélődik ha jól kibunyózza magát:)

az mmbe járó ismerős kb egy iylen nemnézem, nemszámolom, nemérdekel semmi időszakban esett teherbe. sokat számit ha nem görcsöl rajta az ember:)

24465. mosolyka1111 (válaszként erre: 24463. - Zakkantcsajszi)
2012. máj. 15. 11:04

Zaki, értem én, persze!:)

Meglátod, összejön!

24464. kr73
2012. máj. 15. 11:04

Köszi, csajok, így már jobb. :-)))

Jaj, Jucus, nem mozgok még, pedig ez már a 3.cn-om, úgyhogy kellene, de nem bírom rászánni magam. Ha lenne egy normálisabb videó (bocsi, Bea, de kicsit lájtos, amit tőled kaptam, és még mindig nem találom a nagy kupiban azt, amit tavaly vettem), akkor csinálnám. No meg a bicajozást is csinálnám a férjemmel (persze amit én csinálnék, az neki csak levezetés vagy épp bemelegítés lenne), ha nem fájna a rohadt csuklóm/kezem (újra visszanőtt, de kisebb lett a ganglionom). Lehet, újra tappolás lesz belőle. Még nemtom.

24463. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 24457. - Mosolyka1111)
2012. máj. 15. 11:01
Na ezaz csak az a baj hogy én a férjemtől szeretnék teherbeesni lehet h mással egyből sikerülne:S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook