Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
mi??? a gázáltalányt az átlag fogyasztás után kell fizetni, nemugymint viz h lakás köbmétere*ottlakók száma, tehát amit elfűt vele azt kikell fizetni..
Ha csak a negyedét átadnák nekünk, lenne is már nálunk télen 26 fok. :-(
Esküszöm. Rárakja a gáz egyik lapjára és a másik alatt megy a gáz. Egyébként náluk télen is egész nap megy a gáz, mert ugye átalányba van, akkor fűtsünk azzal is (wááááá!!!!), de közben nyitva van a konyhaablak sarokig, hogy meg ne fulladjanak a gáztól. És miután panellakás, központifűtés, 7. emelet, így van vagy 40 fok náluk télen.
oké de akkor az üveget beletszi egy másik fazékba abban vizet forral és úgy melegíti fel a témát? nagyon kreatív, de köszi maradok a nyári nap sugarainál :)
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitcsinál?
?????? A napot helyettesíti gázzal???
Apósom gázon csinálja a kovi ubit. Na erre varrjál gombot.
De, de, de, jól magyarázol! :-)) Köszi mindent, és persze mindenkinek!!!
Ne törődj vele testvér, értünk.
Dehogy vagy hülye Réka, jól értelmezed. Én ettől még eszek, de az is igaz, hogy én eleve kevés köretet szoktam enni. Ezelőtt is, meg most is.
asszem máre befejeztem a magyarázást nem megy ez nekem... sicccc
Jól értelmezed csak annyi amennyit a kurmplihoz megehetsze ebédre az nagyon kevés amellé még mehet valami saláta (hogy ránézésre is többet egyél), vagy mondjuk mindjárt itt a koviui szezon alig várom hogy belefulladjak a kovászolt uborkába :)
Ezt eddig tudta az agyam, csak azt nem tudtam összehozni, ha csak egy nagyon picit ehetünk pl.petrezselymeset, akkor nincs is értelme enni, mert más köret mellé lehet csak egy félköretnyit pl. Vagy rosszul értelmezem? Bocsánat, úgy tűnik, nagyon h.lye vagyok. :-(
Réka, a krumpli heti egyszer mehet és csak minimális mennyiségben valami lassítóval (savanyúság, zöldség). Nekünk a legjobb a sültkrumpli, utána a petrezselymes krumpli. A legszarabb pedig a krumplipüré. Minél jobban van finomítva, annál szarabb nekünk. A sültkrumpli azért a legjobb, mert az olaj lassítja a felszívódását. No, így már oké?
Ja,de! Bírám az óráidat, tuti.
Csak jó sok salsa legyen benne, meg ilyesmi. ( a többinek nem tudom a nevét:)
És, ha jó oktató valaki, tódulnak hozzá a népek.
Most gyúlt fény totaliter az agyamban! KÖSZI!!!
naaakkkor nem az én nyelvemmel van a baj ugyi :)
Retek utai bejárat naaaaaagy lépcső felmész balra fordítod a fejed és koccanásig mész, és hoppp már a sarkon is vagy és a zöldésges oldalában az első bolt a magos :)
A lényeg hogy megoldottad oszt kész :)
Nem emlékszel? Akinek van, az feladja mostani melóját, és közösen dolgozunk majd egy IR-központban! Úgyhogy egy helyütt leszünk. :-) Lottózni, csajok, lottózni, s ha vkinél bejön, azonnal megnyitni ezt a részleget! :-)))
Most már megint nem tiszta a kép, de sebaj! Egyébként vagy 2x végigmentem oda-vissza. :-( Hiába, na, nekem ez a Pest/Buda túl nagy és zajos, és sok az ember, és minden sok...
nagyhiba... nagyhiba... gyakorlás kérdése :) Bár mondjuk ha a bal oldali soron végigmentél észre kellett volna vedd mindegy melyik végéről indulsz tezsvírem ;) De fogd rám nyugodtan hogy nem volt nálad a szemüveged :)
Jaj, Molygó, nem értem még a nyelvedet, na! :-))
nem-nem az ebéd tonhalsaláta volt abba alig van CH sőőőt nagyon nincs is, úgyhogy belefér simán pár db eprecske :)
Jah, én a végiben kerestem - így már fölfogtam picinyke agyacskámmal, köszi! Jön egy nagyobb felhőcske ÉK-ről, ha nem változik az iránya és addig nem esi ki magát, akkor talán lesz most 15 csepp is. :-(
Én is ezt mondtam neki tegnap :)
Köszi, Réka!
Akkor Te nagyon jó oktató lennél, mert én jobban szeretem a táncos vonalat. Az a lány aki nekünk tartja, ő is táncos volt előtte.
Voltam egy aerobikoktató zumbaóráján, az nem jött be. Nincs annyi táncos rész, inkább aerobik.
Úgyhogy, hajrá, bár én kényelmes maca vagyok, át kell jönnöd Lőrincre:)
Én is sminkelek, pontosan azért, amiért Ivi.Egyszerűen muszáj szemet rajzolni magamnak, főleg reggel.
az az...nem morcos az ma úgy röhögött valamit netezett bent én meg köhögtem egyet tényleg véletlenül és úgy felpattant majdnem beverte a fejét.. én meg mondtam hogy tényleg nem azért köhögtem... amúgy van egy stílusa mondjuk én régen járok hozzájuk, régen a csaj volt de most az átment a lehet téri piacra.
Tedd félre még vagy másfél órára!
a rokit néztem ki, mert az nagy, de átvariálták a bejutást.simában átveheted a cuccot, és elötérben betüzködöm max..
itt zuhog az eső, elöbb is elkapott egy lájtos az erdőben, de kimondottan jólesett. jaj találtam a mezőn jó nagy csalánost is, majd legközelebb szedek egy főzelékrevalót:)
magost ugy találod meg, h bemész főbejáraton és rögtön elmész balra egy zöldséges elött(ott szoktak lenni kistermelők a húsaikkal, tejtermékekkel) és ahogy bekanyarodsz rögtön ott lesz.
eper diab tejszínhabbal itt figyel elöttem és beszél hozzám :) asszem fogyasztok belőle egy keveset :)
az előbb én is!! volt egy hatalmas...lehet, h u.azt hallottuk:)
További ajánlott fórumok: