Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Citromlé: talán az egyik legszélesebb körben ismert módszer a ciklus befolyásolására. A hagyományok szerint a menzesz jelentkezésének várható időpontja előtt 4-5 nappal a rendszeres citromlé fogyasztás a menstruáció késleltetését eredményezi.
mióta melegek vannak, folyton citromos vizet iszom..életben nem hallottam erről
Szerintem kezdésnek mondjuk a heti 4*20 perc jó.
Én itthon kábé 45 perceset nyomok, ahova járok ott egy órás.
Beától kaptam, és Rékának is megvan. Majd kiokoskodjuk, hogy jutna el hozzád.
A 90 perc lehet, hogy hosszú, bár nyugodtan leállhatsz pihenni. Én még ugrálni nem vagyok hajlandó, a térdem nem szereti, az elején fájt órák után.
Én még 10 kilót szeretnék fogyni, de már ezzel a 15-el is kinyílt a világ. Szeretek öltözködni, nemcsak azt a pár rucit hordom, ami rámjön.
Szuper az az 5 kiló, megy majd utána a többi is.
Diétát tartod?
uhh.. na közben megtaláltam antalvalinál h zsálya+rozmaring tea jó mensire. ki is szaladtam a sötétbe szedni zsályát, rozmaring meg van száritott.
fogyásban hallgass Jucusra:)
Jucus!
Nekem sokat kell fogynom,úgy kb. 40 kg-ot, most tartok -5 kg-nál.
Valami alap zumbát csinálok, netről, 20 minutes express valami ilyesmi a címe. Eddig nem nagyon mozogtam, most akarom beiktatni az avivát, meg a zumbát rendszeresen, heti 4x legalább. most a melóhelyen tartanak órákat heti egyszer 90 percben, de nem tudom, hogy be merjem-e vállalni, ha itthon 20 perc után is készen vagyok.
Te milyen dvd-ről nyomod? Én is imádom egyébként,zenéket is mindig keresgélek, és bíztató, hogy Te is így kezdted.
Szia, Szalmi!
Örülök,hogy jó volt a hétvége! Aludd ki magad, aztán várunk!
Esbee, melyik zumbát csináltad?
Biztos beszéltük már, de mennyit akarsz/kell fogynod?
Hetente hányszor zumbázol?
Én is járok, még csak heti egyszer, majd ha vége a sulinak, akkor kétszer. ( ált isk-ban van az óra).
A többit itthon dvd-ről nyomom.
Az elején én is csak 15-20 percig bírtam, most már alig izzadok meg tőle.Annyira szeretem a zenéket, hogy ahol csak tudom, azokat hallgatom.
Igenis, már írom is :-)
2012.02.06. (hormonpanel, 3. ciklusnap):
TSH: 2,367 uU/ml (referencia tart.: 0,38-4,31)
Euthyreoid, FSH: 5,8 ; LH: 3,6 IU/L ; prolaktin: 8,2 ng/ml (referencia tart.: 5-35)
Ösztradiol: 117,4 pmol/L
Anti-TPO neg. (6,9 IU/mL ; referencia tart.: 0-75)
2012.05.11. (lutealis szakaszban):
OGTT (vércukor terhelés): 4,8-5,2-4,1 mmol/l
Glukóz: 5,1 mmol/l (referencia tart.: 3,8-5,5)
Se Inzulin: 0”: 14,55 (referencia tart.: 2,6-24,9) ; 120”: 62,34
Tesztoszteron, szabad, total, sHBG: normál tartományban
DHEAS: 12,32 (referencia tart.: 1,65-11,0)
köszi:) de neked elég volt csak a meghozó gyaksi?
teszt mennyi idő után mutatja ki terhességet? egyáltalán melyik fajta a jó?
megfogadom, h legközelebb veszek újra parmatexet, csak most jöjjön meg!
Sziasztok! Túléltem a bulit, ami péntek estétől ma este 7ig tartott a kemény magnak. Egy hős vagyok... :D Annyit írtatok, gondoltam olvasok lefekvés előtt, de feladtam. :D Nem látok, nem fogom fel 3 nap alig alvás után, még pörgök és folytatnám egy hétig, ha lehetne.
Jó éjt! :)
egyelőre most kicsit elrettentett... amíg a 20 perces zumbánál is kiköpöm a belem, addig szerintem kicsit hanyagolom, aztán ha jobban bírom a mozgást, neki látok :)
Ivi! Az Aviva nekem is meghozta anno a mensit, én is voltam tanfolyamon, és másnap meg is jött (több hónap után) de sajnos én is elég ritkán csinálom, és még mindig könyvből megy csak
Amúgy most láttam, hogy az egyik kuponos oldalon féláron lehet menni megtanulni..gondoltam, fel kellene frissíteni a dolgokat..
ja, f11re.. utána gigahambi a stadionnál:D
megérkezett a méled:)a labdás hasonló gyaksi, mint az egyik combizom erösitő, csak ott derékszögig le kell menni:D
az nemérdekes, nem problémázom mensivel normál tamponnal elvagyok 4órát is. sokkal jobban stresszel h ne legyek terhes. hülye gumi, még kiszakadnia sem kell ahhoz h parázzak miatta, annyi buktatója van, csak a műhormonban biztam mindig..mostanában h van pém extrán parázom..
ja, holnap, azt sem tudom mit vegyek fel, me barinőm nem írt vissza:D sztem marad a fekete farmer, kék ing, meg balerina(meg vizhólyag)
Igen, te vagy az oka! Kellett neked elüldözni:)
Szegény Molygó már csak a kitörölt profilját találja...(hűlt helye helyett)
Molygóm, már eltűnt a paleos kollegina.
Csak azt tudnám, hogy a paleoval feltétlen együttjár a nagy mellény is?
nemismerek yileneket.
bazz énvagyok beszólogatós okostojás, h elzavartam téritős haverunkat:D
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?