Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
már sirtam neki emiatt és ö nézett hülyének h mi az az ir, meg miféle társbetegség, menjek diabetologiára..ahol meg uyge kiröhögnek 6ös éhomival.
nem nagyobb a hasam, mint volt télen, sőt h nem 73 hanem 71kiló vagyok, laposabb is, de amikor ülök sajna csúnyán látszik, de amig télen takarta a pulcsi, a bikini megmutatja a valóságot:(
seggem mindig nagyobb volt, azt volt időm megszokni, de ahogy kúsztak feljebb a kilók, a köldököm alá is rakódott zsír és ezt nehezebben viselem.
irdiéta egyelőre kizárva, éhezésfunkció bekapcsolva.
Dehogynem tanulod meg, nyugi. Ha másképp nem megy, írj egy tiltólistát a hűtőre, vagy konyhába valahová, amíg nem rögzül és kész.
Jó tudni, hogy lehet menni bejelentés nélkül is 3. napira a MM-be. És jó a 4. nap is, 3-5-ig jó.
k..va élet!!! utálom már ezt, ilyen tk, olyan tk, egyik jó, másik nem...sosem fogom megtanulni?! vááá:(((
ja. közérdekű infó. a MM-be 3. napi vv-re lehet menni előzetes bejelentkezés nélkül is. szal mehettem volna ma, ha ezt tudom...így holnap a 4. cn-on megyek. de tán az se para még...
Na nem vagyok ám valami szép látvány...mindig úgy állok,hogy a tükörben se lássam magam:)
Vörös a fejem, dől rólam a víz, de mégis olyan jóóóó.( főleg utána)
Te Ivi, most komolyan...nem kéne neked is szedned a Metet?
Persze azért egy tehelés után.Beindítaná a fogyást nálad is, tuti.
Nem tudnál a körzetitől kisírni legalább egy inzulinterhelést?
Kiértékelni sem kell, itt a csajok simán jobbak:)
Csak mert ez a hasi hízás gyanús...
Igen, tulajdonképpen ezért kell fokozatosan bevezetni. Mert lehet hányinger, hasmenés, hasfájás, étvágytalanság, ilyesmi.
Én már január óta szedem a 3*500-at, de most RR javaslatára a reggelit és az estit felemeljük 850-re.
És így most egy hétig este már 850-t szedek, aztán reggel is.
lányok, lassan elfogyok, 51,5kg vagyok :( (172cm)...étvágyam meg fikarcnyi sincs...:S
apropó, reggelire tk pászka oké volt, v megint elcs.sztem?
igen arra emlékeztem h vki oda jár centrumba.
ismerős aki ajánlotta, annak a jánosban a nődoki cisztának nézte az ikerterhességét,ami fogi alatt jött össze, majd mire rájöttek h mégse ciszta, már nem lehetett elvetetni.. szerencsére semmi bajuk, csak az egyikük ir-es 3éves kora óta.
aza baj h 3doki is van ott és nemtom ő kihez jár..
most 2szabin is van..ezzel a bejelentkezéssel csak az a baj, h sosem tudom mikor jön meg..
de ittam, viszont úgy veszem észre h kb2havonta tudok csak pé-t és "normál ciklust" produkálni vele. már a saját mensinaptáramban sem igazodok el:D
azért ez már egész jó, az eddigiekhez képest, h félévben 1 pém volt.
érdekes lenne úgy nézni a prolaktint h havonta pés és nélküli ciklusban is..
meg kéne játszani a hercegprimásban levő nődokit, aki elvileg fogad nem körzethez tartozókat is, de azonkivül h egy ismerős oda jár, nem tudok róla semmit, csak bizakodom h ö nézne hormonsort és nem csak cvitamint adna hormonzavarra..
most sem ismeri senki az ott levő nődokikat?
azé rágódom csak a prolaktinon, mert mindenben a fogyásom kulcsát keresem és ez egy újabb reménysugár.
nem tudom elfogadni ezt a megváltozott testet... tegnap ülök, pasim odasúgja h húzzam be a hasam(minden roszindulat nélkül).. mondom csontig be van húzva, lenézek és ott fodrozódik a bugyim szélénél:(
Beának nagy drukk! én kikapattam az összes bölcsifogam, mert előretolta a többit, rá is ment egy gyökérkezelt fogam sajna. szóval az én fogdokimnál szinte élvezet húzatni.
jó kis edzés, de hiányzik:( én szerettem kánikulában járni, mert futás közben tökjó ha jön rám a légkondi(ez az egyetlen ahol elviselem), terem innen 10p gyalog. bkvra tuti nem szállnék emiatt. most marad a kapálás, néha bicajozás, meg lehet késő du elmegyek futni, bár magamat ismerve ebből nem lesz semmi.
Roszika, a hétvége most erről szólt, szalonnasütés+unikum+bor+meccsnézés, tegnap strandolás, csak rossz visszatérni a hétköznapokba..
Molygókám fagyizás nálam is volt. Igaz más nem és csak uzsira, de akkoris.
Aztán csodálkozom, hogy nemfogyok:) Pedig elkezdtem a 850-es Meforalt bevezetni.De fagyi ide-oda egyenlőre semmi mellékhatás...
MOrgenlányok. Nemfázok na.....
Hétvégén bűnöztem megint, bár lehet titeket annyira nem érdekel de csak kiírom ide mert így jobban tudatosul csöppnyi agyaban a hülyeség. Buli volt 2 pohár bólé (tuticukrosüdítővel,sangria) ez még hagyján de másnap nyomtam 1 jégkrémet amiután 1 órával leküldtem 1 sor csokit (tejesmilka) és még este is ette 3 bon-bont. Ma insanity lesz büntetésből 2x a melegben lehet meghalok....
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?