Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Jo reggelt!
En tegnap probaltam cukor helyettesitot venni. Ugye az nem jo amuban aszpartam van? Talaltam olyat ami Glucose vagy a masikra az volt irva, hogy Gyumolcs cukor. Mire kell ezeknel figyelni? Es a buzakorpa buzacsira az jo, liszt helyett?
Ma en is megyek este zumbazni! :) Mar varom.
Hajna Én ezt interneten találtam:
Az inzulin mértékegység átváltásra µU/mL - pmol/L között 6, 00 a váltószám.
pmol/L a nagyobb!!!!
Én június 4-én megyek!
Rákérdezek majd Én is mert Nekem is sok minden még kérdéses az lh/fsh arány hogy kell e nézni az arányt a ciklus második felében. meg a homa ir mikor jó...
Csajok ti merre laktok? Mert Lőrinci és környéke elég közel van hozzánk!! Már ha leírjátok ide!
Ja amúgy sziasztok! Csak olvasgatok visszafelé és reagálok!
Móni, a jogobella lightba nincs cukor? Mert az újabb ízekbe már van és csak attól light, hogy csökkentett zsírtartalmú.
Jucus, mondjuk érdekes, mert a paleo fórumra nem írta meg az értékeit. Valamelyik nap meg valami ilyesmit kérdezett az egyik a fórumjukon, hogy ti hogy éltétek meg azt a katarzist, mikor megtértetek? Mármint a paleóhoz.
Roszika, igen, jó a gyors séta, persze nem kell közben virágot szagolgatni, meg lepkéket csodálni, hanem aktívan.
Köszi,Hajni,hát megáll az eszem...
Ennyire ragaszkodni a paleohoz, amikor egyértelmű, hogy nem jó.
Nemértem,nemértem...
Olvastam Szenditől pár könyvet,sok gondolatával egyet is értek, de ennyire vakon követni...
mondjuk pont a paleoról szólót nem olvastam:)
Manapság nem divat a józan ész?
Budafok felé is jöhetsz :)
Én is szívesen integetek :)
Viszont ez a gyors séta megtetszett... ez az a fajta, amikor még nem kocogsz, de olyan sétálsz mintha kocognál? mert az irtó fárasztó, de jó lehet :))) (én csak az "érjük el a BKV-t" fajtát tolom)
Nocsak-nocsak. De meggyógyult a 2-es diabeteszből, ugye???
Melyik az a fórum? belekukkantanék,de befogom a lepénylesőmet,ígérem!
Sziasztok!
Hajna kipróbáltad már az aktivia ivójoghurtot? csak azért kérdezem mert ma én is vennék és hát ha nem jó nekünk akkor feleslegesen nem költök rá:)
Sziasztok Lányok, jó reggelt!
Köszönöm Hajna!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?