Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
vannak mellre tárogatós gyakorlatok, 30fokos ferdepadra kell feküdni és úgy szépen tárogatni. meg kenegetni ligetszépe olajjal, kókuszolaj+ricinusolajjal, minden ami feszesit, kollagénes, meg ránctalanit.
nekem is ment le cicim mióta nem szedem a fogit, elég ráncos a szügyem, ugye edzés sincs:(
görögszéna a cukriot és a koleszterint viszi lejjebb, meg segiti szoptatósoknál a tejelvéálasztást
Nekem van, de szedek rá vitamint, meg napozok. 17 volt és asszem 80/ 90től jó.
Ebéd közben szoktam nézni 1- 1 részt valami sorozatból neten. Amíg nincs vége, teniszlabdát nyomok össze a két tenyerem között a mellkasom előtt. Én ennyit szoktam csinálni, ha eszembe jut. :)
sziasztok, köszi a táska gartulációkat, előbb egy nőci megkérdezte turkálónál h honnan van meg miféle, de mondtam h barkánál megtalálja:) velencén a promod kendőmön ámuldoztak a büféscsajok, amit én ruhának hordok..
elöbb hivott asszisztens, csüt hajnali 8ra megyek izotópra és juli 9én pm uh-ra. ha minden igaz csüt-re meglesznek hormonjaim is a beutalóval együtt. 3.napi progiból vajon fog látni vmi okosságot? egyáltalán mit tud kezdeni egy hormonzavarral, ahol nem baba a cél?
Mindenkit irigylek, akinek nincs hasa. Nekem mindig volt/van/lesz.
Jucus, nem is kérdés, hogy meg lett volna :D
Köszi, Hajni.
Bár Rózsikánk már gondolkodik azon, hogy jövőre csak emeltszintű érettségivel lehet továbbtanulni.
Én mondtam neki, hogy inkább emeltezzen, de biztonsági játékot játszott. De az eredményt nézve simán meglett volna az emelt is.
Ivi, nagyon szuper a táska, még nem is gratuláltam hozzá! Nagyon ügyes vagy!!!
Jucus, neked meg a fiad, el vagyok képedve komolyan, gratulálok neki!!! Szuper ügyes volt :))
Mellesleg Welkin hol van megint???
Dorka, cuki a pocid. :) Juj, olyan izgi, már várom, h lássam Szonját. De most kicsit megpihenhetsz még, és az idő is jobb. :)
Zsuga, a csöcsökkel nem tom mi van. Lehet, h az van benne, h a sportolás miatt én annyira a kalóriát nem, csak a ch-t számolom, és ezért nem esett úgy össze. Bár már mintha kicsit kisebb lenne. Mindenesetre a hasam eltűnőben van. :)
Nórikától kaptuk ezt a receptet, beteszem a naplómba is.
Meggyes máktorta
Hozzávalók:
- 15 dkg darált mák
- 12 dkg vaj (vagy Rama)
- 14 dkg nyírfacukor (szerintem kevesebb is elég!)
- 4 db tojás
- kevés apróra vágott vagy szeletelt mandula
- késhegynyi szódabikarbóna
- pár szem magozott meggy
Elkészítés:
A tojások sárgáját habosra kavarjuk a vajjal és a cukorral, majd hozzáadjuk a mákot, amibe előzőleg belekevertük a szódabikarbónát és a mandulát. Végül pedig óvatosan hozzákeverjük a tojásfehérjék kemény habját, valamint a meggyet. Kivajazott tepsiben vagy tortaformában, előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20-25 percig sütjük! Ha kihűlt, tetejét por(nyírfa)cukorral hintjük.
Köszönöm szépen Hajna!Én is abban reménykedem hátha ott sincs bár ennek gyakorlatilag 0 az esélye de csodák igenis vannak nemigaz?:)
Moncsi és mikor kezdtél el hízni?
Csak mert aránytalanul híztam meg anno.:( Deréktól felfelé ment minden... Lábam pipaszár, fenekem semmi...
De majd ha később rászánom magam én is a mozgásra...hajajjj :D
Akartam keresni régi képet, ahol még nem híztam el, de egy darab sincs a gépemen..
Sziasztok! Pestiek, tudnátok segíteni? Jövő héten vmelyik nap behoznánk tesóm két nagyobbik gyerekét (8és5év) Pestre, gondolkodtunk állatkertben meg vidámparkban, de hát rohadt drága. Nem tudtok véletlen vmi helyet, ahol netán még vannak gyerekprogramok is, és nem ennyire drágák?
Kaja-ügy: tegnap csináltam néhány mini karalábéból (mert még nem túl nagyok) töltöttet, azt eszem3napig. Basmatival ez is isteni lett, úgyhogy barnát többet nem is veszek! :-)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?